Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Vakkie-G

ik moet wel zeggen dat van hese beter is gaan spelen laatste tijd

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 16:52 uur

Max

Vincent schreef:

weet ik niet.. aanname..

 

- Als de tv inkomsten zo slecht zijn, waarom spelen we dan omwille van deze commercie op vrijdag? als de jup bestaansrecht wilt houden zullen we terug moeten naar de zondag.

- een organisatie kun je inrichten naar de inkomsten.

cost out. lean organisatie, eigen jeugd etc etc

- wat maakt het stadion dan zo duur?

  onderzoeken, besparingen doorvoeren

- als we elke week (kans) hebben om te winnen en er wordt leuk aanvallen onbevangen gevoetbald moeten er (net als bij de graafschap) toch wel 10.000 man kunnen komen?

 

Ik heb veels te weining inzicht om de kostenstructuur te kunnen overzien, maar ik vermoed (aanname) dat er behoorlijke besparingen zijn door te voeren waardoor we als ado echt kunnen winnen..

Ik ben ook niet ingewerkt in het het kasboekje, maar als het mogelijk is om zoveel te besparen, waarom wordt dat nu dan niet al gedaan? Als dat nu niet lukt, waarom in de JL wel?

 

De opbrengsten zullen in elk geval kelderen. De TV-gelden, sponsorcontracten en bezoekersaantallen zijn in de JL echt van een ander niveau. Den Haag heeft nooit met meer dan 5.000 toeschouwers in de eerste divisie gezeten. De Graafschap is een uitzondering op de regel. Geen idee waarom er op de vrijdagavond gespeeld moet worden, maar meer dan die grijpstuiver die RTL er voor over heeft, wordt het de komende tijd niet. En sponsors willen exposure. En die krijg je niet bij een club die op de late vrijdagavond vijf minuten te zien is in een samenvatting waar bijna niemand naar kijkt.

 

Je kan inderdaad besparen op spelerssalarissen, maar ook niet te gek veel, want zelfs je eigen keugd houd je niet voor een habbekrats vast en dat is toch nodig als je nog een beetje atracief voetbal wil zien. Maar de stadionlichten moeten sowieso branden De spelers moeten een warme douche kunnen nemen, de huur van het stadion moet betaald worden. Een een lean organisatie leidt op dit moment tot auto's met gaspedalen die blijven hangen.

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 13:59 uur

Haguecityfirm

Sorry voor degene die de HCF al die tijd voor opruiers hebben aan gezien,maar zie wat er van het hele zooitje ongeregeld van terecht is gekomen dit seizoen. En wacht maar af wat er nog meer op ons afkomt. seizoen is nog niet ten einde.

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 00:48 uur

ADODENHAAG

Alles op een rijtje:

- Zwinkels uit vorm

- Rondspelen in eigen 16 meter doet een 3e klasse club niet eens

- Knopper in de spits? Laat me niet lachen.

- Ricky een paar kilootjes eraf? Het wordt tijd.

- Luijckx jammerlijk slecht centraal back, heeft op het middenveld elke keer prima gespeeld. Slimme keuze Raymond!

- Van Hese, die slecht speelde, was één van onze sterksten.

- Oper, die wel wil, maakt geen kans met zulke prutsers om hen heen

- NAC, dat blij is met de overwinning, was ook hopeloos uit vorm

- In de Nacompetitie winnen we op deze manier niet van Cambuur en GAE, waarvan je in ieder geval één van de 2 krijgt.

 

Ik weet niet waar ik verder moet gaan, lijkt me ook geen goed idee. Ik ben in ieder geval zwaar teleurgesteld en ik vond het absoluut hopeloos. Ik denk dat RBC Roosendaal het beter had gedaan en dat meen ik serieus.
Ik kon niet veel goede puntjes uit de wedstrijd trekken.

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 22:40 uur

dh-fan

T wordt tijd dat ze eens laten zien dat ze "eredivisie waardig" zijn.

 

Toch vindt ik de wedstrijden te wisselvallig elke keer en de spelers trouwens ook.. Toornstra lijkt af en toe de enige constante te zijn. Tuurlijk heeft ie ook wel foutjes maar de rest met veel meer ervaring presteert onder kunnen

0
Woensdag 24 maart 2010 om 14:34 uur

ooievaar27

Zo ik ben een beetje afgekoeld na die wanprestatie gister tegen VVV wat een drama wedstrijd zeg beseffen ze dan niet dat ze nog maar 6 wedstrijden de tijd hebben om zich nog veilig te spelen?!

Ook het opstellen of het niet eerder wisselen van Oper begrijp ik echt niet. en ok al speelde VVV om niet te verliezen ADO heeft toch wel meer in huis op papier dan die boeruh... toch?

0
Maandag 22 maart 2010 om 21:20 uur

supporter-noord

Aad schreef:

Kees, het is heel simpel: Wanneer gisteren van de 5 / 6 kansen die er in het eerste half uur waren benut of de vrije trap van Ricky nu eens niet tegen de lat was gekomen had iedereen hier hosanna geroepen.

Maar ook ik was diep teleurgesteld in de wijze waarop er gespeeld werd: Traag en zonder bezieling (op een paar na). En die aanvallende taktiek van Atteveld, daar heb ik zo mijn twijfels over. Ik denk dat juist hij het is die het elftal met de handrem er op laat spelen en dus schijt heeft aan zijn eigen supporters.

De RvC greep in toen Ricky buiten de ploeg werd gehouden, laten ze nu ook ingrijpen en Atteveld dwingen om, in ieder geval in de thuiswedstrijden (ook en misschien wel vooral tegen 020) voluit te gaan.

Die spelers moeten gewoon spelen zoals ze zelf willen en schijt aan RA hebben als het niet botert tussen hen. Hij kan ze toch niet allemaal wisselen en als de groep gaat muiten hoepelt hij vanzelf wel op. En dan is hij nog blij ook bij het interview op tv, een punt uitgelopen op willem 2 en 1 dichter bij sparta. Als het kalf verdronken is, dempt men de put.

Hopelijk komt de redding nog op tijd.

0
Maandag 22 maart 2010 om 19:16 uur

Ron001

Het was zwaar kl...

Maar de 1e ste helft moet je scoren!! (Kan de trainer niets aan doen!!) Ja volgens mij was het een pingel (hands met 2 handen!??)

Enmaar te zwijgen over de op geleggde kansen!! Luyiks had zeker moet scoren!!! Heel veel tijd om de bal aan te nemen, controleren en een hoek uit te zoeken!! Maar nee blind op het doel schieten.....

Maar de 2e helft was de pijp weer eens leeg!!! Ik weet het niet maar je kan wel vol gas gaan (Wil iedereen) maar je moet er wel de spelers voor hebben!! Kijk maar als ze voluit gaan!! hooguit 20 minuten en dan zakt het weer inelkaar en komt de tegenstander er heel makkelijk overheen!!!! Jammer....Maar als je dit ziet kan je de beste trainer van de wereld hebben maar die doet het niet veel beter!!! (Ik hoorde alles of niets roepen!! is leuk maar als je dalijk nc ontloopt op 1 punt staan we allemaal weer te juigen en hebben we een wereld trainer.... Ik zeg: koester ieder punt wat je pakt.)

Op naar Nac en KNALLEN MET DIE BALLEN.......
 

0
Maandag 22 maart 2010 om 11:34 uur

Advertentie

marcellino

Even wat informatie.

 

Voor de mensen die er wat verder van af staan.

En val mij niet gelijk aan maar het zij zo ik heb nou eenmaal makkelijker toegang tot bepaalde informatie.

 

Als eerste de schulden :Den haag heeft zeer dringend sponsors nodig anders moet er flink gesneden worden in de spelersgroep ,dit zou betekenen dat spelers als buijs,knopperd,dereijck,v/d bergh en ja je leest het goed toornstra mogen vertrekken.

 

Wat blijft er over niets.

 

Nu de trainer ,het is helemaal niet zo rustig als mensen doen vermoeden,gisteren is weer de bom gebarsten omdat atteveld weer tegen de zin van de spelers in verdedigend is gaan voetballen.

De spelers zijn het zat en je moet niet raar op kijken als het voetbal nog dramatischer wordt.

word de trainer de laan uit gestuurd nee zeker niet den haag heeft geen geld om dat te doen.

 

Volgend jaar of we nu eerste of ere spelen hou er rekening mee dat de kaartjes weer omhoog gaan dit moet gebeuren om de tekort die elk jaar rond de twee miljoen ligt te verkleinen.

Is dat het waard ,ja zo als vele hier op de shout zeggen supporter ben je voor het leven en dat is ook zo maar niet ten gevolgen van.

 

Is er nog hoop voor den haag zeker wel 70 % van de shouters hier ziet ons winnen van nec en rkc,dat is ook de 70% die ons zag winnen tegen roda,vvv en noem maar op,dit is ook de 70% die blijft denken dat alle mooie beloftes van den haag werkelijkheid worden en dat is ook de 70% die adfhaakt als we werkelijk voor een lange tijd in de eerstedivisie spelen want dan spelen we weer voor 4000 supporters.

 

Mensen die het alleen maar in de krant lezen en geen flauw benul hebben wat er gebeurd in en om den haag kunnen dit moeilijk relativeren.

Het is alleen jammer dat bepaalde shouters hier vaak worden afgebrand,maar dat later blijkt dat zij toch gelijk hadden het is nog erger als deze shouters gezien worden als negatievelingen terwijl dat juist de supporters zijn die alleen maar het beste willen en op en top supporter zijn.hierbij zeg ik niet dat andere supporters dat niet zijn.

 

Alles valt en staat met toeschouwers aantal  en sponsors

de toeschouwers 10,000 gemiddeld is dat goed vergeleken met de laatste jaren in het zuiderpark ja zeker maar is dat begroot nee den haag is er vanuit gegaan dat het elke wedstrijd volle bak zou zijn een verlies dus van 5000 supporters en reken dat maar uit.

 

Sponsors komen die jazeker alleen zijn deze de doekjes voor het bloeden want grote vissen zijn er tot vandaag nog niet geweest.

 

Komt het door onze imago,ik mag toch hopen van niet we hebben met elkaar er toch voor gezorgd dat er niets of nauwelijks iets gebeurd bij den haag.

Wat is het dan het antwoord is makkelijk 'SUCCES"

 

met succes komen de sponsors en met succes komen de toeschouwers.

zit dat er in de eerst komende jaren ik zou het niet weten.

Wat ik wel weet dat is dat ik supporter ben voor eeuwig maar dat ik al die graf wedstrijden zat bent,dan ga ik liever met den haag naar de jupiler en speel bovenin in mee kan ik tegen mijn collegae ook eens een keer zeggen we staan boven aan of we hebben al vier keer achter elkaar gewonnen.

Dus als de 70% die hier zegt dat ze supporter zijn in hart en nieren.

dalijk ook tegen clubs als excelsior en den bosch komen zitten het stadion gevuld met 10.000 man en jammer genoeg heb ik dat nog niet gezien ,ja als we stijf bovenin staan of als we kampioen kunnen worden.

 

 

 

 

0
Maandag 22 maart 2010 om 10:04 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

ADO was in de laatste 30 minuten duidelijk zichtbaar gewoon blij met een punt tegen VVV..... Moet je even nagaan!!

Ik begrijp er helemaal niets meer van.

 

Daar zit ik dan met mijn netjes opgeschreven "lijstjes" tegen wie ADO en de andere onderste 5 clubs nog moeten. Ik lijk wel gek.

 

Moet je dat nou zien ploeteren op dat veld. Voor mij staat vast dat het degradatie wordt. Want zeg eerlijk, wat hebben we in de eredivisie te zoeken. Er is zelfs niemand die een goal kan maken. Allemachtig wat een aanfluiting.

 

ik blijf er gewoon bij dat het aan attevelt ligt. die kan ons team op een of andere mannier niet motiveren om een winnaars mentaliteit te creeren. ik vond het tempo van deze wedstrijd zeer laag. waardoor vvv genoeg tijd had om zich achterin goed voor te bereiden. het is me nog hartstikke meegevallen dat vvv er uit eindelijk niet met de winst vandoor is gegaan. ik vind trouwens ook dat ie altijd raar wisselt.

0
Zondag 21 maart 2010 om 21:45 uur

Nu online

Bollie74, James, Lellow, Bleek, ADO73, JvDH, Aad, Superfan en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25