Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse Roel

Bert schreef:

Hier in het Westland heeft Wetzel goed werk verricht. In Wateringen zijn steeds meer supporters voor Ado hij had wel een correcte uitstraling. Ik ken 010 fans die nu met een Ado zoon opgescheept zitten.;)

Bert, met alle respect.....pleur op met die egotripper..............DH was zijn club, maar hij ging alleen voor eigen glorie. Wij , supporters , zijn de belangrijkste imagoverbeteraars geweest....Loopt weg voor degradatie onder het motto `geen tijd` en laat RA het onmogelijke realiseren.....geen nacompetitie !!!!!!!!!!!!!!

 

En nu, dat geef ik toe door slechte dossieropbouw van de RVC, zijn zogenaamde club voor een tonnetje of 3 naaien.....bah

0
Dinsdag 2 maart 2010 om 00:34 uur

<FCDH>

Zwinkels: 'Sfeer in de kleedkamer was niet prettig'
Gezocht: voetbalmanagers voor gloednieuw voetbalspel

ADO Den Haag en Roda JC leken vrijdagavond af te stevenen op een puntendeling totdat Anouar Hadouir in de slotfase de winnende voor de Limburgers erin schoot. Robert Zwinkels was absoluut niet blij met het resultaat, zo geeft hij enkele dagen later aan tegenover Haaglanden Voetbal.

"Het was geen goede wedstrijd met heel moeilijke omstandigheden om in te voetballen. Ik denk dat als je aan het einde van de wedstrijd op 1-1 staat, dan moet je die stand over de negentig minuten heen tillen. Wij geven het alsnog weg en dat is gewoon zonde", zegt de sluitpost.

Zwinkels vond dat er aan ADO-kant erg veel fout ging. "Ik denk dat wij weinig rust aan de bal hadden en de linies stonden te ver uit elkaar, waardoor de ruimtes te groot werden voor ons om te belopen. Dat hebben wij in de rust ook proberen recht te zetten door de achterste linie flink op te laten schuiven, waardoor wij wel compact over het veld bewogen, maar dat kwam er desondanks niet echt goed uit."

De sfeer in de kleedkamer was volgens de doelman niet heel gezellig. "De sfeer was niet echt feestelijk uiteraard en zeker de manier waarop je het vlak voor tijd nog weggeeft is pijnlijk, dus het was duidelijk geen jubelstemming."
 

0
Maandag 1 maart 2010 om 21:13 uur

anti-beleid

Jong ADO Den Haag geen finale. Vlak voor tijd staat het 3-0 voor Jong De Graafschap.

0
Maandag 1 maart 2010 om 20:39 uur

the mouse

<FCDH> schreef:

Wat ik wel vind is als we 5 min voor tijd gelijk staan ze niet als ze gek naar voren gaan om de winnende proberen te maken?maar gewoon dat punt proberen vast te houden

idd,

dat heeft denk ik ook een beetje met het speelbeeld te maken,

sta je 2-1 achter, en jaag je de hele 2e helft op de 2-2 en dat lukt 5 min voor tijd, dan wil je er over heen ook.

kan me daar wel iets bij voorstellen.

 

Maar in dit soort situaties moeten ze idd het punt dan koesteren,

maar doe dat maar met 10.000 hagenezen die enkelt en alleen de overwinning willen.

 

Maar ik steun je standpunt dat ze in dit soort situaties het punt moeten koesteren.

0
Maandag 1 maart 2010 om 18:59 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Ja, toch weer 2-2 dus een punt voor Adelaar en co. Maar die krijgen het ook nog zwaar genoeg de komende 9 wedstrijden.

 

Trouwens speelt VVV ook niet meer zo goed als het begin met Honda. Als je dat programma ziet worden ze daar ook niet vrolijk, denk ik. Staan nu op 6 punten, maar ook wij krijgen hun nog hier. Ben blij dat wij niet zo'n ""rijtje"" krijgen.  

Groningen - VVV

VVV - Utrecht

ADO   - VVV

VVV  -PSV

VVV  -Twente

Ajaks -VVV

Roda    -VVV

VVV  -NEC

RKC  -VVV  

Laatste 4 wedstrijden zelfs 3 x uit.

Wij gaan sparta nog wel voorbij kwestie van tijd ik heb het gevoel dat ze zaterdag gaan vlammen?;)vrijdag ff wegpoetsen

 

rkc kan ons bijna niet meer inhalen?met nog 9 wedstrijden te gaan Wij moeten ons richten op plek 15 dicht in de buurt blijven en op het juiste moment toeslaan dan komen we er echt;)

0
Zondag 28 februari 2010 om 18:17 uur

Vincent

grappig om te lezen dat we ons elke keer weer aan de volgende wedstrijd gaan vasthouden.

Als er blijkbaar 10 minuten voor tijd wordt besloten dat er niet meer dan 1 punt in zit , moet je ook op die manier gaan voetballen. Dus helemaal inzakken en met 6-7 man achter de bal..

leuk zo'n haags kwartiertje, maar niet als je op 1-1 staat met nauwelijks kansen.

ach ja .. als dereijkck die bal van 1 meter voor de goal niet overschiet, en knopper naar binnen draait voor de keeper ipv naar buiten  was de wereld weer helemaal anders.

 

Kan er niet meer chagrijnig om worden, laat me weekend niet meer verpesten door slecht spel, maar dat het langzaam aan 5 voor 12 is is wel duidelijk..

nacompetitie tegen clubs die niks hebben te verliezen heb ik ec ht helemaal geen zin meer in..

0
Zondag 28 februari 2010 om 13:45 uur

christian

Bodde loopt opnieuw knieblessure op bij rentree
28/02/2010 13:37

Swansea City verwacht de komende tijd geen beroep te kunnen doen op Ferrie Bodde. De middenvelder maakte zaterdag zijn rentree, maar moest al na ruim een half uur naar de kant.

'Het is dezelfde knie', aldus manager Paulo Sousa op de Swansea-website. 'We moeten de scan van zondag afwachten. Op dit moment is hij thuis en baalt hij natuurlijk van deze tegenslag.'

 

vi

'Hij trainde goed en voelde zich goed', vervolgde de 39-jarige Portugees. 'Hij voelde zich zelfs sterker dan voor zijn blessure. Maar goed, deze dingen kunnen gebeuren.'

Bodde raakte in september geblesseerd aan zijn linkerknie. Na maandenlange revalidatie maakte de voormalig ADO-middenvelder zijn rentree in het uitduel met Peterborough United (1-0).

 

0
Zondag 28 februari 2010 om 13:42 uur

Advertentie

<FCDH>

the mouse schreef:

Absoluut mee eens,

Alleen is het de pest dat onze kracht zo verdomde wisselvallig is.

en nooit een zekerheid heb!dus vind ik het persoonlijk wel lekkerdat concurenten een zwaarder programma hebben als ons op papier!

Papier geeft nooit garantie!

zie maar naar Feyenoord uit en Sparta bij PSV uit.

Wat ik wel vind is als we 5 min voor tijd gelijk staan ze niet als ze gek naar voren gaan om de winnende proberen te maken?maar gewoon dat punt proberen vast te houden

0
Zondag 28 februari 2010 om 12:07 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

 Ik hoop het uiteraard niet maar dat W2 gaat natuurlijk gewoon die wedstrijd winnen, en komt op 2 punten van ons. Je wordt er niet goed van.

misschien word het bij ons ook eens tijd voor een andere trainer. vind dat groenedijk bij ons ook niet echt misstaat.

0
Zondag 28 februari 2010 om 10:31 uur

Bert

Midden-Oost schreef:

Hé mannen alles goed? Nee natuurlijk niet. Gisteren weer terug van een mooie maand vakantie in Brazilië, wat een mooi voetbal en sfeer daar jongens….. en dan weer naar huis. Motregen en 9 graden, de A4, alle clubs uit de EL en dan ‘s-avonds in de 88e minuut de knikkerbak in, welkom thuis in de NL politiestaat.

 

Heerlijk al die zekerheden hier in NL. Wat is dat voetbal hier toch baggerkut, weet zeker dat wij verliezen van elk doorsnee dorpselftal uit Brazilië. Waar zitten we naar te kijken joh, wat een simpele kneuzen zooitje. Toch redden we het wel of niet via de NC dit jaar ook wel weer maar dan?
 

Godzijdank lopen er een paar contracten af, Bossie, Yuri, Verhoek, Knopper, Waterman, Coutinho, Horvath, Schwiebbe en Soltani en dan nog een paar die we ook niet terug zullen zien zoals Fabio, Powel en Buijs maar we wel nog een paar centjes voor terugzien. Wat een zegen, das zomaar 12 x 3 ton = 3,6 MILJOEN in het zakkie, tsjakkaa.
 

Moeten we verder Ammi slijten aan VVV, Miliç verhuren aan Potjandorie in Montenegro, samen met Ranko en ook de Geer mag gratis naar Australië. Noem mij nou 1 naam waarvan je zegt, oh nee oh nee die moet ECHT blijven?

 

Als je Sinterklaas in de spits zet, geeft dat meer gevaar en iig leukere momenten. Allemaal drama’s of uitgebluste zakkenvullers, lekker wegwezen allemaal. Met die centen die we er aan overhouden gewoon de financiële gaten vullen (hoe durven ze weer bij de gemeente aan te kloppen) en nog een paar Toornstra’s scouten en balans brengen in de selectie, dit is onze kans.

 

Financieel overeind blijven, slim inkopen dan gaan we vanzelf wel weer stijgen. Vitesse, VVV, NEC en RKC moeten nu eerst 4 x 3 punten opleveren.
 

Zo te horen heb je een fijne tijd gehad in Brazilië. Ben je ook achter de wijven aangegaan hahaha.;)

 

Coutinho zeker niet wegdoen zou een goede keeper kunnen zijn. Speelde uitstekend tegen AZ maar veel meer kansen heeft die niet gehad beter dan een jas in de goal wat Ooievaar suggereert.:)

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 20:47 uur

Nu online

VAKKIE-l, carbayon, keesvld en 74 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25