Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

kipc0rn schreef:

knbv mafia..

 

 

word zo vaak gezegt maar wat kunnen we eraan veranderen..

nix?

Ik had het idee dat die pingel ook makkelijk werd gegeven omdat de scheids geirriteerd begon te raken door al het tijd rekken van ADO.

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 21:43 uur

Kees

Ik had een best redelijk gevoel dat we een puntje zouden kunnen ophalen. Echter als je wederom gedwongen aanpassingen in je verdediging moet doen dan wordt het wel moeilijk.

 

Ik had tevens vandaag misschien 4-4-2 gespeeld maar voor 4-3-3 is toch ook veel te zeggen. Je voorkomt zo dat je de hele tijd op je eigen helft speelt en Twente is verplicht om drie man achterin te houden met een controlerende middenvelder met de punt naar achteren.

 

Als je de gehele wedstrijd tegen Twente verdedigt krijg je hem eens toch wel om de oren.

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 20:39 uur

anti-beleid

Speelt ADO verstoppertje? door Theo de Graaff PDF Afdrukken E-mail
Thursday, 11 March 2010
Nu eens niet een column maar gewoon een kort schrijven over een bijzonder iets dat aan de gang lijkt. Gisteren heb ik aan de heren van hethaagsamateurvoetbal gevraagd een column te plaatsen over het feit dat Wetzel de arbitragezaak gewonnen zou hebben. Inmiddels in alle toonaarden ontkend, overal wordt er over onzin gesproken echter blijft de reactie van Jagersma de gemoederen bezighouden.

Waarom zo'n reactie als er geen uitspraak is? Zou er dan toch een uitspraak zijn. Via een anonieme bron kreeg ik het bericht toegestuurd dat door de KNVB zou zijn verstuurd naar aanleiding van de tuchtzaak Wetzel. Dit bericht heeft gisteren op deze website gestaan en spreekt wel degelijk over het gelijk van Wetzel. Wat zou er aan de hand kunnen zijn?

Een schot voor de boeg van mijn zijde; Andre Wetzel heeft de tuchtzaak gewonnen en krijgt waar hij recht op heeft, althans dat hoopt hij. ADO heeft van de KNVB een week de tijd gekregen om de zaak op te lossen alvorens de KNVB de uitspraak naar voren brengt. Op de achtergrond worden nu gesprekken gevoerd met Wetzel of en zo ja hoe ze eruit gaan komen. Dat Wetzel terugkeert lijkt op voorhand uitgesloten, dat hij 340.000 euro ontvangt ook, daarvoor is van der Kallen te slim en loopt daarvoor te lang mee.

Waar het eindigt? Wetzel wordt gerehabiliteerd, Dick Vierling wordt voor dit klusje ingezet. Van der Kallen en Jagersma zijn er toevallig even niet. Wetzel krijgt een bedrag mee waarover geen mededeling wordt gedaan.

Laten we voor de club hopen dat Dick Vierling zich nergens mee bemoeit. Behoudens het (laten) wegsturen van baldadige jongeren in snowworld heeft hij namelijk nog nooit iets in deze richting gedaan.

Zou ik gelijk hebben?

Reacties naar theodegraaff01@gmail.comDit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 11:59 uur

Bert

Haguecityfirm schreef:

Mooi verwoord ooievaar.

 

Atteveld ook blij tegen Twente,een handje vol Den haag supporters gaan mee naar Twente,dus aan het kritische publiek uit Den Haag kan de aankomende nederlaag niet liggen.

Mochten we onverhoopt winnen daar,dan trakteren we Atteveld de eerst komende thuiswedtrijd op een leeg stadion.

Moet je bij de KNVB zijn als hier klachten over hebt. Er zijn ook supporters die zaterdag  zelf moeten voetballen en daardoor niet  mee kunnen. Lekkere tijd 20.45 uur op vrijdagavond.

 

Als deze wedstrijd op zaterdag was gespeeld waren er echt wel meer supporters mee gegaan waaronder ik met mijn zoontje.

 

Overigens waren we er uit tegen Roda op vrijdag er wel bij. Maar toen was er geen amateurvoetbal.

0
Donderdag 11 maart 2010 om 20:52 uur

Fransje

Ooievaar schreef:

Spijt me oprecht Wim. Maar zowel Ringeling, Jansen, De Boer, Wetzel, deze Raad van Carnaval en al die directeuren die er rondlopen die helpen de club louter en alleen naar de kloten. Omdat ze geen van allen hart voor de club hebben of hadden, en al helemaal geen verstand van zaken.

 

Overigens ben ik blij dat Wetzel weg is, maar natuurlijk niet op deze manier. Dit kost de club een hoop geld, en dat is niet slim afgehandeld.

 

Ook al botsen we regelmatig ik heb absoluut geen hekel aan je. En ga dat ook niet krijgen ook al maak je me voor rotte vis uit en andersom.

 

Waar ik met m'n pet net bij kan is dat een club als ADO wat in principe nog steeds een grote club is, zo onstellend slecht wordt geleid, dat er zo veel mensen rondlopen die er geen klote van snappen, dat bijna iedereen buiten de deur wordt gehouden of weggejaagd die wel een visie heeft. De Mos, Lems, Roeleveld, Meppelink.

 

Als deze machthebbers echt om de club gaven Wim, dan hadden ze mensen neergezet die verstand van zaken hadden, en die zijn er niet. Ik kan onmogelijk tevreden zijn met een zestiende plaats waar we nu staan, en dan hopen op plekkie 15. Vijftien wij??!!!

 

Er is geen enkele club die een nieuw stadion heeft gekregen die de hoop uitsprak. NAC, Groningen, Vitesse, Roda noem maar op die de hoop uitspreekt dat ze vijftiende mogen worden. Dat gaat mijn pet te boven. Van een derde stad van het land mag, nee moet je meer verwachten. Overigens papagaai ik de goegemeente niet na over Atteveld, die maakt ook fouten, wie niet? maar deze selectie is momenteeel net genoeg om er in te blijven, en ik ervaar dat als zeer zeer teleurstellend. Door net te doen alsof het allemaal zo jofel gaat, pak je geen punten. Kan wel doen alsof het allemaal een incident is, maar de realiteit is anders, helaas. Indien we dit seizoen de nc weten te ontlopen, dan zal er toch uit een heel ander vaatje moeten worden getapt, en dan bedoel ik niet de scc's veel duurder maken, anders vliegen we er gewoon uit, komend seizoen.

 

Maar zal met alle liefde een pilsje met je drinken in het home, wat mij betreft geen oud zeer.

 

Om te oordelen moet je verstand van zaken. Zo een verhaal zonder enige kennisgeving...dan moet je wel tijd over hebben. Kan haast ook niet anders dan dat je naam op je ooievaarspas slaat.

0
Donderdag 11 maart 2010 om 12:28 uur

Ruudje16

yesyes schreef:

heb je dan een reden om positief te zijn? juist nu had het moeten gebeurden met de overgang naar het Forepark. Maar bijna

3 jaar verder hebben we nog niets bereikt en zijn we net zo ver als 5 ,6 jaar geleden in het zuiderpark. Met een goed bestuur en de juiste mensen hadden we nu al een grote stap kunnen en zelfs al moeten maken. Maar er is niks van te merken en de een na de andere lijkt blijf maar uit de kast vallen.

 

Teveel mensen waaronder jij hebben een te grote plaat voor hun kop hangen en snappen het niet helemaal. Jaren lang werd er geouwehoerd dat de supporters het voor denhaag verpesten maar nu de supporters zich gedragen blijkt het dus helemaal niet met ons te maken te hebben, maar met die mensen bovenin die denken dat ze overal verstand van hebben maar te achterlijk zijn om een club te leiden en ze naar een hoger plan te tillen. Jaar in jaar uit ellende hier

Ja, de supporters "gedragen"zich.

Maar er is nog steeds een klein (te groot) aantal dat het voor de rest verknald. Letterlijk en figuurlijk hebben we onlangs in Rotterdam weer kunnen zien.

Erg goed voor de beeldvorming. Maar niet heus.

Als het imago in dertig jaar verkloot is moet je niet verwachten dat sponsors zich binnen drie jaar weer in rijen opstellen om binnen te lopen.

We gaan al geruime tijd de goede kant op maar tel er gerust nog maar vijf jaar bij........ 

0
Donderdag 11 maart 2010 om 01:12 uur

Johannes

g schreef:

Knopper is een professional. Een echte, die niet klaagt, keihard werkt (zelfs als hij niet in vorm is of genoegen moet nemen met een rol die hem niet (helemaal) ligt), en die dus ook gewoon invalt als hem dat wordt gevraagd.

De hele selectie kan een goed voorbeeld aan hem nemen.

 

Alleen Atteveld en Knopper weten waarom die wissel pas in de 88e minuut gebeurde. Als jij dat ook weet, hoor ik het graag. Anders denk ik dat je geen enkele reden hebt om de heren tegen elkaar op te willen stoken.

Mee eens.

 

Ik heb twee theorietjes over de late wissel:

1. Soltani speelde aanvallend erg slecht, maar op hem valt verdedigend en in de omschakeling altijd te rekenen. Meeverdedigen en dus als een gek mee met je man is niet het sterkste punt van Knopper. De staf heeft enorm lang gewacht met de wissel om niet weer tegen een zeperd aan te lopen zoals tegen Roda.

2. Atteveld was per ongeluk een dutje aan het doen en schrok vlak voor tijd wakker.

0
Woensdag 10 maart 2010 om 13:27 uur

kojak1

Aad schreef:

Is het in jouw (overspannen???) hersens al eens opgekomen dat Meppelink de hoofdprijs wilde en ADO daar in het kader van de bezuinigingen niet aan wilde.

 

Ik krijg sterk de indruk dat jij alleen maar kritiek hebt om de kritiek. Linksom, rechtsom, boven, beneden: Jij zal altijd kritiek hebben omdat jij alles en iedereen negatief benaderd.

 

Niet doen. Negativiteit schijnt de kwaliteit van je leven te beinvloeden.

ik begrijp het ook niet,bert[ooievaar]was de laatste tijd juist zo positief en mild,voor zijn doen.

0
Dinsdag 9 maart 2010 om 20:42 uur

Advertentie

Ooievaar

Fransje schreef:

Wat een anti geluiden hier zeg.

 

De club staat er qua status bij sponsors een stuk beter voor dan ooit. Dat die Atteveld maar een beetje aan het knutselen is ligt niet aan de manier waarop de club bestuurd wordt.

 

Eerst willen jullie behoudend voetbal en dan doet hij dat en dan ligt dat aan het bestuur? Vreemde kijk op de situatie hebben jullie koekebakkers.

Het heeft al die tijd aan het bestuur gelegen beste man. Dag jij je laat leiden door anti amsterdamse sentimenten geeft je calimero gedrag goed weer.

0
Dinsdag 9 maart 2010 om 19:16 uur

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Rob Meppelink niet naar ADO
Rob Meppelink wordt geen hoofd opleidingen. Dat laat hij in het AD weten. Hij had een gesprek met Mark van der Kallen, maar uiteindelijk heeft het tot niks geleid, aldus een teleurgestelde Meppelink.
Lees het nieuwsbericht

Iemand met kennis van zaken - en op dat vlak heeft hij die wel degelijk - en persoonlijkheid moeten we natuurlijk niet binnen halen. Dat kan het ego van Vierling en Alkemade niet aan. Meneer v.d. Kallen- die geen reet om ADO geeft- wil alleen jaknikkers om zich heen, persoonlijkheden dienen buiten te blijven. Zie Aad de Mos, want die heeft natuurlijk schijt aan die cricketclub en aan sprookjesverteller en papagaai Ja ja Jagersma. 

 

Het wachten is op het nonactief stellen van Atteveld, -die na de winterstop aan de voorbereiding dient te beginnen, omdat de selectie nu pas eredivisiewaadig is,  maar slechts een paar maanden de tijd heeft om het zaakje niet te laten zinkenen- en het aanstellen van Alkemade.

 

Wat FCDH zegt is een waarheid als een koe. Overal haagse trainers aan het werk behalve hier, dat geeft toch wel te denken. De club gaat totaal naar de kloten.

0
Dinsdag 9 maart 2010 om 18:02 uur

Nu online

Jordy, guru, BLEISWIJK-1, Sprinkhaan070 en 136 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25