Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

the mouse

ADODENHAAG schreef:

Ik heb geen gelijk.. ging ff zoeken naar oude artikels. Lachwekkend hoeveel positieve reacties zie over Milic, soms is een beetje voetbalkennis ver te zoeken.

 

Milic contract tot 2012:

 

ADO Den Haag heeft vandaag overeenstemming bereikt met FK Buducnost Podgorica over de transfer van Bogdan Milic. De spits kan daardoor aan de selectie worden toegevoegd.
 

De twintigjarige spits uit Montenegro wachtte nog op een werkvergunning, wat de procedure vertraagt heeft. De benodigde papieren zijn nu rond.

Met Milic is een akkoord bereikt over een contract, dat hem tot 2012 aan ADO Den Haag verbindt. De speler die afkomstig is van de huidige kampioen van Montenegro dankt zijn contract aan een proefperiode eerder deze voorbereiding

4 jaar lang dus geld weggooien!!

Die badgast raak je aan de straatstenen niet kwijt!!

Die schaar aan de zijlijn heb je die gezien?

waarom doet ie dat?

Zag er niet uit, niet rendabel, deed hem op 4 meter afstand van de tegenstander die waarschijnlijk zo hard moest lachen in zichzelf dat eigenlijk er niet meer van kon lopen/reageren. Nu was hij niet de enige die slecht was iedereen was slecht, wat een deseptie!!!

Shawl voor ze katsekut gekocht voor die aanfluiting van een sfeeractie!!

Kum die de eerste x niet redden maar de 2e x is het gelukt de bal op het dak te schieten BRAVO!!!

Buis die met zijn ziel onder zijn armen loopt,

Knopper leverd in dat soort wedstrijden ook geen extra power!

Luickx die gezellig mee doet met de maleise.

Zwinkels die er 3 á 4x goed naast zit.

Achethoede die de bal zonder te kijken wegschiet, schiet je hem dan nog hoog en naar voren weg oke, Maar hard blind laag door het midden!!

Soltani?????

Geeft 3x niet een voorzet op tijd en doet ie het dan een keer dan staat er niemand!

iedereen bij elk duel een klein kwartiertje te laat!

en als ze een bal hebben weten ze van gekkigheid niet wat ze ermee moeten!!

 

Kortom: Laat iedereen zich maar opmaken voor nacompetitie want we hebben net aantal wedstrijden redelijk gevoetbald zoals in het begin van het seizoen, dus we gaan weer een kleine 13 wedstrijden zonder winst zitten!

en dan maar hopen RKC geen gekke dingen doet anders vlieg je er meteen uit!

Zou me overigens niks verbazen!!!!

 

En ik, ik ben me frustratie kwijt.

Dank voor jullie kostbare tijd want mijn kostbare tijd heb ik gisteren mooi teniet gedaan bij ADO Den Haag - RODA JC!!!!!!

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 09:55 uur

oodh

<FCDH> schreef:

Ze hebben er gewoon weer met de pet naar gegooid wat slecht zeg tegen feyenoord zo knokken en nu denken van we komen er wel   nu moet er echt gewonnen worden volgende week maar het word weer bibberen?

Ze hebben er niet met de pet naar gegooid maar het was niet om aan te zien. Kennelijk kunnen we niet beter. Helaas schiet Buijs de gelijkmaker er niet in 5 minuten voor tijd. Ook een gebrek aan kwaliteit: het was echt een grote kans. Gezien wat boven ons staat dat regelmatig punten haalt wordt het normaal gesproken nacompetitie. Geen ideee waarom Zwinkels vorige week een aantal goede reddingen had en nu dit. Wat is dat nou voor een tweede goal. Vitesse heeft wel een labiele ploeg maar is qua spelers beter dan wij. Rare opstelling weer: Oper en Knopper zijn toch fit? Waarom koop je Oper dan, voor de nc? Had Kees toch gelijk: wanneer het moet gebeurt het thuis niet. Volgende keer beter...  

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 00:17 uur

Max

Die scheidsrechter wilde ook graag naar huis... Staan we tien minuten naar een kapotte cornervlag te kijken, geeft hij 3 minuten extra tijd, die hij niet eens vol maakt..

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 23:22 uur

lulijzer

rien1 schreef:

Ik heb vandaag netjes de opzegging de deur uit gedaan. Ik wist werkelijk niet wat ik zag vanmorgen.

 

Zit je lekker aan een bak koffie en me ogen nog half dicht, en dan lees ik dit!!: "ADO-Hooligans wilden vechten in vliegtuig". Ik weet gewoon zeker dat dit zwaar opgeblazen is. 

 

Helaas dan maar niet meer de AD/HC-sportkrant. Maar dit vind ik zo walgelijk dat ik dan wel 1 en ander op internet lees. Geen eurocent meer voor dat zootje strontbakken.

 

Vroeger had ik altijd een abonnement op de Telegraaf, maar dat is al een tijd niet meer zo. Ook toen was ik dat anti-ADO geschrijf meer dan zat van die TeleNEUS. Vandaar dat ik nu al een paar jaar AD/HC had. Opgerot met die k.tkranten!     

Beste supporters,

 

Wellicht tijd om:

- De redactie van nu.nl te tippen met het volgende bericht: http://www.adofans.nl/article/05799/Gebiedsverbod_gebaseerd_op_onduidelijke_informatie.htm

- Doe dit door een mailtje te sturen (uiteraard gewoon op de manier zoals wij ADOsupporters dat gewoonlijk doen) naar: redactie@nu.nl

- Titel van je mailtje mag zijn: "Tip de redactie"

 

Ach ja, of het zin heeft....

0
Woensdag 24 februari 2010 om 20:41 uur

rien1

Aad schreef:

Een goede reden voor echte ADO supporters om hun abonnement bij het AD op te zeggen.

Dit stukje is nog schandaliger dan dat in de Telegraaf.

 

Overigens heb ik al diverse stukjes gezien die zijn aangepast. Hooligans is daar vervangen door supporters.

Ik heb vandaag netjes de opzegging de deur uit gedaan. Ik wist werkelijk niet wat ik zag vanmorgen.

 

Zit je lekker aan een bak koffie en me ogen nog half dicht, en dan lees ik dit!!: "ADO-Hooligans wilden vechten in vliegtuig". Ik weet gewoon zeker dat dit zwaar opgeblazen is. 

 

Helaas dan maar niet meer de AD/HC-sportkrant. Maar dit vind ik zo walgelijk dat ik dan wel 1 en ander op internet lees. Geen eurocent meer voor dat zootje strontbakken.

 

Vroeger had ik altijd een abonnement op de Telegraaf, maar dat is al een tijd niet meer zo. Ook toen was ik dat anti-ADO geschrijf meer dan zat van die TeleNEUS. Vandaar dat ik nu al een paar jaar AD/HC had. Opgerot met die k.tkranten!     

0
Woensdag 24 februari 2010 om 20:22 uur

den haag

'Jens Toornstra zet Nederlandse scouts in hun hemd'
23/02/2010 10:30

Vorig seizoen ging een vergelijking tussen beide spelers volledig mank. Mitchell Donald had toen zijn debuut al gemaakt in het eerste elftal van Ajax. De middenvelder revalideerde van een zware knieblessure maar het talent dat in alle nationale jeugdploegen had gespeeld stond aan het begin van een veelbelovende carrière.

Jens Toornstra (foto) was toen nog slechts een voetballer die uitkwam voor amateurclub Alphense Boys in de Tweede Klasse C, district West II. Vorige week zaterdagavond stonden beide 21-jarige spelers, die slechts drie weken in leeftijd schelen tegenover elkaar in het ADO Stadion.

Mitchell Donald als rechtermiddenvelder van Willem II, Jens Toornstra als linkermiddenvelder van ADO Den Haag. En opnieuw ging de vergelijking volledig mank. Dit keer echter op een volledig andere manier. Jens Toornstra, de ex-amateur van Alphense Boys, overspeelde zijn directe tegenstander en won het onderlinge duel met grote overmacht.

Hoe is zoiets mogelijk? Hoe kan een speler die vorig seizoen nog twee keer per week trainde en voor zijn lol op zondag een wedstrijdje speelde, een jaar later uitgroeien tot de uitblinker bij ADO Den Haag-Willem II?

Normaal gesproken hebben spelers die rechtstreeks uit de amateurs komen grote moeite met het tempo en de handelingssnelheid. Jens Toornstra blonk daar zaterdagavond juist in uit. Als een van de weinigen speelde hij de bal vaak in één keer en bracht hij juist vaart in het spel. Bovendien was hij negentig minuten lang in beweging, er was geen speler die zoveel kilometers aflegde als Jens Toornstra.

'Hij heeft een paar zuurstofflessen op zijn rug', bevestigde trainer Raymond Atteveld. Bovendien heeft de middenvelder een uitstekende traptechniek. Dat soort feiten doen je eigenlijk nog meer nadenken. Want hoe meer kwaliteiten Jens Toornstra heeft, hoe merkwaardiger het is dat die kwaliteiten al die tijd onopgemerkt zijn gebleven voor de scouts van de profclubs.

Vrijwel al onze eredivisieclubs zitten in de financiële problemen omdat ze te veel geld spenderen aan dure aankopen met flinke salarissen, scouts en technische directeuren stappen in het vliegtuig om overal in de wereld te speuren naar talenten, maar Jens Toornstra speelde al die tijd onopgemerkt voor Alphense Boys.

'Ik vraag me al jarenlang af hoe dat mogelijk is', reageert Kees Jansma. Hij is perschef van Oranje, televisieproducent, hoofd sport van de sportzender Sport1 en heeft één grote hobby: Alphense Boys. Daar zag hij al jaren met grote verbazing onopgemerkt Jens Toornstra rondlopen.

Jansma: 'Hij was al acht, negen jaar lid, doorliep alle jeugdploegen en kwam uiteindelijk in het eerste elftal terecht. Daar maakte hij als middenvelder ook nog eens meer dan twintig doelpunten.'

De perschef had al vaker bij kennissen in de voetbalwereld aangegeven dat er een meer dan aardige speler bij zijn amateurclub rondliep die zo mee kon doen in de eredivisie, maar die mening werd al nooit serieus genomen.

Na lang aandringen van Jansma ('Ik wist zeker dat ik het niet verkeerd zag met deze jongen') stuurde ADO Den Haag vorig seizoen een scout en dat resulteerde in een transfer naar het tweede elftal van ADO Den Haag. Daar maakte de student fiscale economie uit Ter Aar zoveel indruk dat hij inmiddels een basisspeler is bij Raymond Atteveld.

Het is een merkwaardig verloop van voetbalcarrière die vooral één ding aantoont: wat goed is hoeft niet van ver te komen.


0
Woensdag 24 februari 2010 om 16:52 uur

Bert

Haagse Kelt schreef:

Leuk dat je zoontje tegen Heracles het veld op gaat, die van mij ook. Zie je dan wel in de bus erheen!

Dat is zeker leuk. Spreek je dan wel tegen die tijd in de bus!

0
Dinsdag 23 februari 2010 om 17:30 uur

Advertentie

oodh

Johannes schreef:

Hier nog eentje! :)

 

In elk geval veel zin in een sfeervolle spannende pot voetbal, lekker uitverkocht hopelijk. Een goed resultaat daar ben ik nog niet van overtuigd, maar hoopvol moeten we toch absoluut zijn! Wanneer is de laatste training? Ik wil wel even gaan kijken van de week!

Absoluut!

Maar eigenlijk is het wel noodzakelijk om te winnen. Alles wat boven ons staat haalt ook gewoon punten. Op Vitesse na dan de laatste tijd. Maar die hebben toch ook geen verkeerde ploeg. Vraag me ook af wie we nou gaan inhalen om niet nc te hoeven spelen. Zal nog een aardige kluif worden.

0
Dinsdag 23 februari 2010 om 16:34 uur

Beunhaas

Spierscheuring houdt Van den Bergh mogelijk enige tijd zoet
Maandag, 22 februari 2010 om 09:46 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijden
ADO Den Haag moet rekening houden met een absentie van Ricky van den Bergh. De aanvallende middenvelder raakte zondagmiddag geblesseerd in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (2-2). "Ik vrees dat er een spiertje gescheurd is", citeerde Voetbal International de wispelturige Hagenaar.

Van den Bergh moest na een klein uur spelen pas op de plaats maken voor Wesley Verhoek. De middenvelder kampte met een kuitblessure die verder spelen tegen Feyenoord onmogelijk maakte. Mogelijk mist hij door zijn fysiek leed de duels voor eigen publiek met Roda JC en Vitesse.

Trainer Raymond Atteveld was de laatste weken te spreken over de inzet van Van den Bergh, die onlangs tegen Willem II (3-0) twee keer scoorde. "Als Rick zó speelt, wordt het een makkelijke zaak. Dan stel ik hem altijd op. Hij is meer en meer een teamspeler aan het worden", aldus Atteveld over zijn pupil.
 

0
Maandag 22 februari 2010 om 09:47 uur

<FCDH>

Aad schreef:

Ja en dan zitten er hier een aantal te zeiken dat er niet wordt geïnvesteerd in spelers en er geen beleid wordt gevoerd.

Maar met de hand op de knip en een voorzichtig beleid zoals nu bestaan wij over 5 jaar nog en zitten wij nog in een eredivisie die tegen die tijd 16 of 14 clubs groot is.

Wat er nu met het nederlandse voetbal gebeurd is erg triest...Als de top 3 al zwaar in de min staat?dan moeten de andere clubs nog meer uitkijken?Ik denk dat de tijd van hele dure spelers voorbij zijn?dus laat ze maar scouten op talenten beter dat dan niets....

0
Vrijdag 19 februari 2010 om 17:27 uur

Nu online

Sebastiaan, Erik070, Renearmand56, frans swa, wijstaanboven, Lellow en 77 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25