Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Vak B

Hij kreeg een half seizoen de tijd bij ADO Den Haag, maar was daarna overbodig. Fabio Caracciolo bewijst nu als huurling zijn gelijk bij FC Den Bosch. "Het is beter dan ze mij laten gaan."
Je hebt een aflopend contract bij ADO Den Haag, maar ze kunnen een optie lichten voor nog een seizoen. Sta je daarvoor open?
"Ik heb al aan ADO laten weten hoe ik erover denk. Ik heb vorig seizoen een halfjaar verloren en ben nu op een leeftijd dat ik elke week moet spelen. Als ze mij weer niet nodig hebben, geen toekomst in mij zien, is het voor zowel de club als mij beter dat ze me laten gaan. Ik wil niet op de bank verpieteren, voor de club kost het op doe manier ook alleen onnodig geld. Voor dat bedrag kunnen ze beter iemand halen die wel aan hun eisen voldoet. Ik kan dan een nieuwe weg inslaan."

Stel, ADO laat je gaan. Sta je dan open voor een langer verblijf bij FC Den Bosch?
"Ik wil eerst het seizoen afmaken en wat er daarna gebeurt, zie ik dan wel. Als ik weg mag bij ADO, sta ik in ieder geval overal voor open. Ja, ook voor het buitenland. Maar vooral voor Den Bosch. Ik zal graag naar ze luisteren als het zo ver mocht komen. Waarom zou ik niet nog een jaar in de Jupiler League willen spelen? Ik ben daar niet te groot voor. Voor mij is het belangrijk dat ik kansen zie om te spelen en om mezelf te ontwikkelen. Ik ben nu 25, moet voetballen en niet op de bank zitten. Ik kijk dus eerst naar het sportieve vooruitzicht."

Kun jij het niveau van de Eredivisie aan?
"Ik heb een halfjaar in de Eredivisie gespeeld, ik weet dat ik het aan kan. Bij ADO heb ik niet mijn beste wedstrijden gespeeld, dat durf ik wel toe te geven. Maar ik heb ook een paar keer goed staan voetballen. Het was gewoon geen team dat twintig kansen per duel kreeg. Ik moest wachten op dat ene moment en heb wel eens gemist, natuurlijk. Maar veel kansen waren dat niet."

Het hele interview met de topscorer van de Jupiler League is te lezen in de nieuwe ProVoetbal, die vanaf vandaag in de winkel ligt.
 

0
Woensdag 10 februari 2010 om 14:20 uur

<FCDH>

ADO Den Haag poosje zonder Immers
ADO Den Haag kan enige tijd geen beroep doen op middenvelder Lex Immers. De 23-jarige Hagenaar blesseerde maandagavond zijn linkerenkel in een wedstrijd van de beloften tegen Jong FC Groningen (3-0).

Dat gebeurde al in de eerste helft, enkele minuten nadat Immers de thuisploeg op 2-0 had gebracht. "Er zit een flinke bult op. Ik heb nog geen idee hoelang ik eruit zal zijn. We moeten de diagnose maar afwachten", aldus Immers.

Van invloed had het uitvallen van de middenvelder niet op de wedstrijd van Jong ADO Den Haag tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen. De residentieclub gaf de voorsprong niet meer uit handen en won uiteindelijk met 3-0.


 

0
Dinsdag 9 februari 2010 om 16:19 uur

kojak1

<FCDH> schreef:

Tegen willem 2 hebben we de laaste jaren alleen verloren en gelijk gespeelt nu moeten we maar is winnen van die boeren;)

twee jaar geleden wonnen we van hun hoor,met dat prettige jingle bells liedje over willem2.en al is het nog zo koud,als ze vlak voor tijd de 2-0 maken gaat mijn trui uit.ben een bikkel of niet.

0
Dinsdag 9 februari 2010 om 10:17 uur

<FCDH>

Max schreef:

De selectie is gewoon niet goed genoeg voor een schokeffect, ben ik bang. En ik denk eigenlijk ook niet dat er geld is.

Er zit iets in deze ploeg dat het er gewoon niet uitkomt?Het gekke is in de tijd van adelaar hadden we een betere voorhoede dan nu en toch hebben nu meer punten dan toen?

0
Maandag 8 februari 2010 om 22:12 uur

<FCDH>

supporter-noord schreef:

Waarom flikkeren ze die spits er dan niet uit en dat is nou het hele punt. Daarom roepen velen al om 4-4-2 of zelfs 4-5-1

Als een speler hopeloos faalt moet je hem niet laten staan maar een ander erin zetten of een ander systeem gaan spelen, daar gaat het om. Dan stel je een andere spits of een extra aanvallende middenvelder op.

En daar moet dus Atteveld voor zorgen.

Mij maak je niet wijs dat wij mindere spelers hebben dan bij de ploegen die nu om ons heen staan. Zelfs bij Heracles en VVV niet.

Alles staat of valt of een trainer zijn spelers goed kan motiveren, een goeie sfeer kan creeren, een goeie opstelling kan maken en de juiste man op de juiste plaats. En dat doetie niet.

Want als je op plaats 17 staat met dit materieel doe je het verrekte slecht.

En iedere ploeg heeft last van blessures en schorsingen dus daar kan het ook niet aan liggen.

 

PS  Ik ben geen fransje of hcf.

Weet je waarom we nou al die tijd steeds zo laag staan?omdat ze het gewoon verdommen is een goede voorhoede te halen.Dit is niet van dit jaar het is al jaren zo.Steeds halen ze middevelders terwijl we spitsen nodig hebben ik snap dat echt niet?

0
Maandag 8 februari 2010 om 15:59 uur

Fransje

Johannes schreef:

Nogmaals: kijk in de spiegel, daar leer je van. Bij alles boven 5-0 had de hele hcf- en capuchon gemeente óók zitten janken en met zakdoekjes zitten zwaaien dat de trainer er niks van kan. De trainer is er om het hele seizoen tot een goed einde te brengen, niet alleen de onmogelijke wedstrijd in Eindhoven. In dat licht bezien is het zaterdag relatief goed afgelopen; het doel is namelijk NIET DEGRADEREN. Kijk naar het doelsaldo: Sparta willen we nog inhalen (graag zelfs) en die hebben doelsaldo +2 ten opzichte van ons. Jij blijft dan nog steeds volhouden dat 9-0 of 9-2 veel beter is? Omdat je dan meer plezier voor je geld gehad hebt?!?

Dat de trainer er weinig van begrijpt blijkt uit waar we nu staan. Daar heb je geen stigmatiserende opmerkingen, naar anders denkende supporters als jij, voor nodig. Als jij denkt dat je met behoudend en zakelijk voetbal je doel bereikt moet je maar eens terug in de tijd gaan, hoef je nog niet eens zo ver in je geheugen te graven. Supporters betalen veel geld om een voetbalwedstrijd te zien, ze willen zien dat hun voetballers inzet tonen, niet voor zakelijke analyses en wat eventueel belangrijk is voor over 18 wedstrijden. Deze supporters blijven ook komen na een eventuele degradatie, ze zijn nl. verbonden aan de club...ongeacht hoe deze er voor staat....en jij hoe ziet jouw spiegelbeeld eruit?

0
Maandag 8 februari 2010 om 07:29 uur

Bert

hjfff schreef:

De laatste keer dat er maar 1 trein  naar De Kuip ging was 3 jaar terug.

Dat jaar degradeerden we.

De keren dat we met 2 treinen gingen, speelden we ons veilig.

Toen het 35,- was was het zowat uitverkocht en nu 39,- en iedereen haakt massaal af...
 

 

Dus wat is wijsheid?......

 

Kijk dat er maar één bus naar Groningen gaat begrijp ik. Dat was aanvankelijk op dinsdag. Onmogelijke tijd natuurlijk mensen moeten ook werken.

 

Tegen PSV was ook maar één bus nu naar 010 ook maar één trein.

Tegen Roda stond ik ook met zeventig man.

 

Waar ligt dat nou aan prijs vd kaartjes, eredivisie live, verplichte combi?

 

Zal wel combinatie van factoren zijn. Ik vind vooral die uitkaarten te duur. Ga dus wel maar zoek wel mijn wedstrijden uit. Begrijp alleen niet als je club tegen 010 speelt je daar niet bij wil zijn.

 

Ik heb het idee dat het ook zo duur is omdat er in het verleden wel eens wat werd gesloopt. Dat valt de laatste tijd nogal mee.

 

Het is leuk dat Oad ons vervoert maar die moeten zich ook realiseren dat als ze lagere tarieven gaan hanteren ze meer bussen in kunnen zetten. Een bus die stilstaat kost ook geld.

0
Zondag 7 februari 2010 om 21:22 uur

Advertentie

DJ

<FCDH> schreef:

als we uit de komende 4 wedstrijden tussen de 7 a 9 punten halen kunnen we niet meer rechtsstreeks degraderen? en die kans is heel groot;)

Blijft oppassen, in principe had iedereen RKC al afgeschreven tot ze in korte tijd 3x wonnen. Daarnaast hebben ze afgelopen wedstrijden volgens mij elke keer met minimaal verschil verloren en hebben ze eigenlijk hetzelfde manco als wij, redelijk veldspel alleen geen doelpunten maken.

0
Zondag 7 februari 2010 om 18:45 uur

dirk

Fransje schreef:

Voetballen om de schade beperkt te houden....pfffff gelijk oprotten die Atteveld. 0 punten is 0 punten, ook met 5-3 verlies. Voetballen is een vermaak sport, probeer dat eerst eens te bewerkstelligen ipv de schade te beperken eikel

Best mogelijk dat Atteveld een eikel is, ik ken hem niet goed genoeg om te weten of dat het zo is. Best mogelijk ook dat hij moet oprotten, zoals door de jaren heen in de beleving van vele supporters de meeste trainers die bij ons werkzaam waren na verloop van tijd moesten oprotten. Heb zelf de tijd nog meegemaakt dat sommige zogenaamde aanhangers vonden dat Happel moest oprotten, toen hij het waagde Schuurman, Clavan, Haak en Den Engelse uit de selectie te gooien. Maar denk je nou echt dat onze voorhoede in staat was geweest gisteravond om er drie achter Isacsson te deponeren. Dat geloof je toch zeker zelf niet, hè.  En nog een vraag: had je er echt veel plezier aan beleefd als Atteveld de poort had opengezet om PSV in de gelegenheid te stellen met een nulletje of tien te winnen? Tien tegen een dat er hier dan nog meer moord en brand zou zijn geroepen over het tactische onbenul van Atteveld.

0
Zondag 7 februari 2010 om 14:33 uur

Haagse Roel

Tijd : 6/2/10 , 0020.uur

Nu online:
Haagse Roel, JB, Ooievaar, Bert

Zonder te overdrijven, met deze laatste linie stonden we nu 10e.:P

0
Zaterdag 6 februari 2010 om 00:25 uur

Nu online

Marcie, Hansiehansie, carbayon, hetrodegevaar, Baco070 en 79 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24