Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Marcel

Helaas, nacompetitie is een feit !!!!!

 

Weer een slappe pot, nog steeds lijken ze niet allemaal te snappen waar het omgaat en dan 3 minuten voor tijd Knopper pas in laten vallen 1 van de weinige met een individuele actie en scorend vermogen ipv die drol op links (Soltani)

 

En Oper is voorlopig niets beter dan Milic

 

...zooi

0
Zondag 7 maart 2010 om 10:24 uur

Kees

Ik begrijp echt die negativiteit niet hier op de shoutbox vanavond. Volgens mij zijn we vrij onrealistisch aan het denken. Soms moet je een punt koesteren en zeker vanavond. Vitesse was anders voorlopig uit het zicht met een voorsprong van 4 punten.

 

De wissel van Knopper vlak voor tijd vond ik ook niet begrijpelijk maar we kunnen het Atteveld toch niet verwijten dat er niet gescoord wordt. Kansen voldoende. In de regel gingen dit soort wedstrijden dit seizoen thuis verloren.

0
Zondag 7 maart 2010 om 00:11 uur

Haagse Roel

oodh schreef:

We hadden in de eerste 20 minuten moeten scoren met een beetje geluk. Na 0-1 was ik alleen maar blij met de gelijkmaker. Kan iemand mij vertellen wat er mis is met Knopper? Aan dit resultaat heen we niks. Roda en Vitesse thuis: 1 punt....

Volgens mij is  er niets met Knopper, snap Atteveld niet dat ie hem 2 min. voor tijd brengt, vrij vernederend voor die jongen. Kansen zat gehad   2x vrije schietkans voor Toornstra , Derijck op de paal. Luijckx vlak voor Velthuizen, Milic en  Soltani die allebei tegelijk willen scoren ach ach........

 

Kan die kut Zwinkels svp er uit.....goal weer zijn fout, als ie wat verder uitkomt en niet als een zoutzak gaat liggen maar voor die bal gaat heeft ie hem.....Gewoon Barry weer in de goal.

0
Zaterdag 6 maart 2010 om 23:44 uur

ADODENHAAG

Het wordt eens tijd om realistisch te zijn. Als je zo speelt, dan verdien je het niet eens om in de Eredivisie te spelen. Als ze zo spelen, pakken we geen één punt meer. Misschien haalt RKC ons nog in.

0
Zaterdag 6 maart 2010 om 21:44 uur

Vincent

the mouse schreef:

ik hoorde trouwens dat ranko ook weer op t trainingsveld bezig was!

probeert natuurlijk op tijd fit te zijn voor de nacompetitie...:-)

0
Vrijdag 5 maart 2010 om 13:02 uur

Advertentie

yesyes

Haagse Roel schreef:

Prima reactie, lekker makkelijk om RA overal de schuld van te geven.......Wie heeft verwachtingen voor dit seizoen neergelegd : zonder zorgen 12e plaats.....juist "het licht". Ik heb geen zin om het na te zoeken maar RA was volgens yes yes en anderen vast de beste trainer die er was toen hij DH  de laatste wedstrijden bij de hand nam en ons velig speelde.

 

Je mag best kritiek hebben, ben het soms ook niet met hem eens ( Milic , te laat inbrengen Knopper ) maar oprotten slaat helemaal nergens op.....bovendien kunnen wij het geld wel beter gebruiken dan aan weer een afkoopsom.......

Ik denk ook dat het goed was om hem de laatste 4 wedstrijden voor de groep te zetten omdat het dat jaar ook zwaar kut ging en met zijn mentaliteit was het op dat moment een goede trainer om de spelers op scherp te krijgen voor die laatste wedstrijden en het pakte ook goed uit. Maar het probleem is dat spelers na een tijd gaan irriteren aan zo een trainer en dat merk je ook aan alles. En helemaal haagse gasten die altijd al een bekkie bij hun hebben dat gaat sowieso botsen na een tijd

 

en je zegt oprotten slaat nergens op?  nee wil jij liever de nacompetitie in tegen op de bot gemotiveerde jupiler clubs? Dan is het einde verhaal maar dan ook echt einde verhaal want degradatie betekent misschien wel de doodsteek voor onze club met deze landelijke crisis

0
Woensdag 3 maart 2010 om 19:26 uur

miq72

anti-beleid schreef:

Schofterig van Atteveld bedoel je hij vond aan begin van het seizoen ook dat ADO tussen de 10e en 12e plaats kon eindigen. Doordat ineens de prestaties afnamen verschuilt hij zich smiechterig achter de woorden van Wetzel. Roda JC heeft het slim gezien om hem te ontslaan. Tegen Vitesse ga je weer de kuikenbak in. Agressief gedrag van Raymond heeft de spelers geen goed gedaan. Tegen sc Heerenveen pak je 3 punten door blunders scheidsrechter Feyenoord gelijk door blunder scheidsrechter Willem II win je door zwakte van hun.

Bijna elke shouter op deze site heeft wel iets zinnigs te melden.Ik ben het niet altijd met iedereen eens ,maar dat hoeft ook niet .Deze shouter die eens in de zoveel tijd een nieuwe naam met anti aanmaakt heeft echter nooit iets zinnigs te melden .We verliezen een keer en hij heeft weer voer voor deze onzinnigge shout .Atteveld heeft altijd en meer dan terecht gezegd dat een 12e plaats niet reeel is .De ploegen om ons heen op rkc na hebben stuk voor stuk meer kwaliteit zeker vergeljkend met ons elftal de 1e seizoenshelft .Een 12 e plaats met Horvath ,van Hese ,L.Pique ,Immers ,Soltani en Milic was een wereldprestatie van RA en een godswonder .Als je dat niet ziet begrijp je er werkelijk niets van en vraag ik me af of je niet gewoon een stinkjood bent .Zeker als je ook nog even meldt dat we tegen Feyenoord gelijk spelen door een blunder van de scheidsrechter ,terwijl ons een loepzuivere penalty is onthouden .Om de overwinning tegen willem 2 aan de zwakte van de tegenstander te wijten ipv aan het ijzersterke spel van onze ploeg doet mij nog meer vermoeden dat je een jood bent .Anders begrijp je er wel erg weinig van , want ado is nou eenmaal niet ajakkus en verliezen van Roda is nou eenmaal mogelijk hoe klote het ook is .

0
Woensdag 3 maart 2010 om 18:54 uur

<FCDH>

Oud-ADO-speler Bodde baalt ontzettend van blessure


Ferrie Bodde heeft voor de derde keer zijn kruisband afgescheurd. De middenvelder van Swansea City moet daardoor lange tijd toekijken hoe zijn ploeggenoten het ervan af brengen.

'Volgens de artsen was het pure pech. Ferrie kwam gewoon verkeerd terecht na een luchtduel', zegt zaakwaarnemer Frank Schouten tegenover Voetbal International. 'Ferrie zit helemaal stuk.'

Hoe lang Bodde uitgeschakeld is, weet Schouten nog niet. De voormalige middenvelder van ADO Den Haag moet waarschijnlijk zo'n negen maanden revalideren.

Gepubliceerd door Maarten de Jong | 03-03-10 | 16:20
 

0
Woensdag 3 maart 2010 om 18:46 uur

Haagse Roel

the mouse schreef:

idd , kijk naar psv daar juichen ze niet eens meer, daar klappen ze zitten als er gescoord word!!

Als wij stonden op de plek waar PSV staat ben ik wel bereid om te blijven zitten bij een goal en alleen te klappen ;) Ren ik vervolgens wel naar beneden naar de vreetcorner om het daar uit te schreeuwen.

 

Over sfeer gesproken....ik vind het steeds verder achteruit gaan..die sjaaltjesaktie  tegen Roda vanaf minuut 13 is in mijn ogen ook behoorlijk mislukt. Nooit meer confetti, groengele rookbommen  enz....... Supporters verdeeld ( Vak G & Midden Noord) .

 

Nee , de tijd dat tegenstanders met knikkende knietjes naar DH kwamen is er niet meer.......best wel jammer.

0
Dinsdag 2 maart 2010 om 17:30 uur

Bert

Haagse Roel schreef:

We hebben wel eens een botsing gehad maar dit klopt kerel........we spelen degradatievoetbal met 12.000 man.............Laat staan als we linkerrijtje spelen ........

Maar wanneer gaan we dat linkerrijtje halen makkelijk gezegd ga er maar eens aanstaan.  Moet er toch echt nog veel veranderen Roel. Alles valt of staat met een vol stadion.

 

Dat wij RKC en Willem 2 onder ons houden sportief en wat betreft de meest geliefde club is mooi. Maar het wordt wel tijd dat we gaan doorpakken. Te beginnen met zaterdag moet uitverkocht huis zijn.

0
Dinsdag 2 maart 2010 om 00:35 uur

Nu online

Aad, Justin, malle eppie en 83 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25