Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JP

Haguecityfirm schreef:

Lekker rustig zo,anders worden we beticht van onruststokers,maar het valkt me op dat het nu ook op andere site`s los gaat,beetje mostert na de maaltijd.

Beticht van inruststokers,..niet gelijk slachtoffertje spelen he!

En los gaan,.....ach het zal de emotie wel zijn,..wat ik me goed kan voorstellen. Maar ook dit is niks nieuws denk ik,....gaat de hele tijd al kut. dat de bom dan barst kan ik me voorstellen,..maar met de wedstrijd tegen 020 is het een buitengewoon slechte timing om ook iets te ondernemen. het bekende vergrootglas is al in de aanslag bij alle media.

0
Maandag 29 maart 2010 om 19:53 uur

Ooievaar

Een poolse landdag is er niets bij, wat een verschutting.

 

De club is dood- en doodziek. Dat worden zeven nederlagen op rij en dan kan iedereen naar elkaar gaan wijzen maar dan is het eredivisieavontuur definitief verleden tijd.

0
Maandag 29 maart 2010 om 18:57 uur

hjfff

Prima dat RA wil blijven..

Maar ik hoop wel dat hij weet hoe laat het is als hij zondag 0-2 achter staat...

 

En dan bedoel ik met tijd niet 12.50u.

0
Maandag 29 maart 2010 om 18:54 uur

jajoh

anti-beleid schreef:

Wat jij beweert over Soltani is buiten proporties. Onterecht wordt hij door jou beschuldigd, waar hij niets mee te maken heeft.

 

Spelers zijn o.a. Ammi, v.d. Berg, Buijs, Derijck, Horvath, Immers en Knopper.

 

Loopt het zondag uit de hand dan is het einde oefening ADO Den Haag. Mark van der Kallen heeft vandaag aangegeven op te zullen stappen wanneer het zondag niet rustig blijft.

Als vd KAllen dat werkelijk gezegd heeft, is het grote gore huichelaar! Hij weet heel goed wat dit besluit voor gevolgen kan hebben! maar meneer vd Kallen zinspeeld al een tijd op een vertrek bij de club, aangezien hij finacieel ook in zwaar weer zit. mooie gelegenheid om de supporters weer de schuld te geven als hij zometeen z'n biezen pakt! Wat Marcellino schreef kan wel eens een flinke kern van waarheid bevatten en dat betekend dat wij als club ten dode zijn opgeschreven. En het "mooie" is dat de RvC hier de directe schuldige van is. Want iedereen hier kan lullen dat we tuig zijn en hersenloze etc etc, maar wij hebben wel een heel groot hart voor de club en wij zijn idd geen lieverdjes maar dat zijn die van 010 en 020 ook niet. Dus iedereen weet welke reacties men kan verwachten en toch nemen ze het risico!!!  Want vergeet niet, welke andere club laat een trainer zitten die al weken en weken geen relutaten heeft geboekt en waarvan een ruime meerderheid van de selectie het vertrouwen heeft opgezegd???

0
Maandag 29 maart 2010 om 18:54 uur

Moi

tim_b schreef:

momenteel hoor ik van alles, iedereen heeft zo zijn versie maar mocht het zo uitkomen wat je zegt als het onrustig wordt zondag,

 en meneer vd kallen gaat weg, hoe groot zijn de gevolgen dan voor oons clubbie?? gaat het dan nog goed komen of is het dan klaar met ons??

greetzz

neem de tijd. Vanvond zal de snor gehakt maken van onze ADO

0
Maandag 29 maart 2010 om 18:38 uur

jajoh

Afkoopsom houdt Raymond Atteveld 'nog in het zadel'
Door Alain op 29 maart 2010 - 184 x bekeken

Trainer Raymond Atteveld blijft vooralsnog als trainer/coach verbonden aan ADO Den Haag. Dat is de uitkomst van het urenlange overleg dat er vandaag op het trainingscomplex in het oude Zuiderpark-stadion heeft plaatsgevonden.

Tekst: Rob Blankenstein

Tijdens dat gesprek met de voltallige selectie, onder meer in de aanwezigheid van algemeen directeur Dick Vierling, is de spelersgroep onder druk van de RvC (Raad van Commissarissen) maar onder protest akkoord gegaan met het aanblijven van Raymond Atteveld.

Tijdens een stemming onder de spelers bleken liefst zeventien spelers van de selectie niet meer met Atteveld door te willen gaan. In het contract van de trainer/coach, dat doorloopt tot 1 juli 2011, staat een afkoopsom van 200.000 euro, indien de Haagse BVO eerder afscheid wil nemen van de geboren Amsterdammer.

Dat is ook de grote bottleneck, waarvoor de RvC zich geplaatst ziet. Het moet al een kleine 150.000 euro aan de ontslagen oud technische directeur André Wetzel ovemaken ten gevolge van de uitspraak van de arbitragecommissie.

Maurice Steijn, de huidig trainer van Jong ADO Den Haag, zal dichter op de A-selectie worden gezet om wat taken over te nemen.

Commentaar

Het is nu nog slechts een kwestie van tijd, dat het compromis dat er nu uitgerold is - en wat onder protest door de spelersgroep is geaccepteerd (of eigenlijk niet is geaccepteerd!) definitief uiteen zal spatten.

Het nu nog verleende uitstel van executie kan wel eens (hoe ironisch !) komende paaszondag alsnog zijn beslag krijgen als Scheveninger en oud-ADO speler Martin Jol met Ajax op bezoek komt en ADO een ruime nederlaag toebrengt.

Het is dan wel te hopen, dat de supporters van ADO Den Haag zich beheersen en hun gezonde verstand gebruiken en niet zoals destijds bij trainer Frans Adelaar het veld bestormen.

Bron: Haaglandenvoetbal.nl

0
Maandag 29 maart 2010 om 16:25 uur

Advertentie

Johannes

Mocht er al iemand nieuws hebben over het grote ADO crisisberaad: we wachten met smart...

 

Ik verwacht eigenlijk pas iets rond half zeven, sportjournaal-tijd.

0
Maandag 29 maart 2010 om 12:39 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Dagen Atteveld lijken geteld
Raymond Atteveld lijkt zijn langste tijd te hebben gehad bij ADO Den Haag. Betrouwbare bronnen melden dat de oefenmeester mogelijk het veld ruimt.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 28 maart 2010 om 22:31 uur

Vakkie-G

ik moet wel zeggen dat van hese beter is gaan spelen laatste tijd

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 16:52 uur

Max

Vincent schreef:

weet ik niet.. aanname..

 

- Als de tv inkomsten zo slecht zijn, waarom spelen we dan omwille van deze commercie op vrijdag? als de jup bestaansrecht wilt houden zullen we terug moeten naar de zondag.

- een organisatie kun je inrichten naar de inkomsten.

cost out. lean organisatie, eigen jeugd etc etc

- wat maakt het stadion dan zo duur?

  onderzoeken, besparingen doorvoeren

- als we elke week (kans) hebben om te winnen en er wordt leuk aanvallen onbevangen gevoetbald moeten er (net als bij de graafschap) toch wel 10.000 man kunnen komen?

 

Ik heb veels te weining inzicht om de kostenstructuur te kunnen overzien, maar ik vermoed (aanname) dat er behoorlijke besparingen zijn door te voeren waardoor we als ado echt kunnen winnen..

Ik ben ook niet ingewerkt in het het kasboekje, maar als het mogelijk is om zoveel te besparen, waarom wordt dat nu dan niet al gedaan? Als dat nu niet lukt, waarom in de JL wel?

 

De opbrengsten zullen in elk geval kelderen. De TV-gelden, sponsorcontracten en bezoekersaantallen zijn in de JL echt van een ander niveau. Den Haag heeft nooit met meer dan 5.000 toeschouwers in de eerste divisie gezeten. De Graafschap is een uitzondering op de regel. Geen idee waarom er op de vrijdagavond gespeeld moet worden, maar meer dan die grijpstuiver die RTL er voor over heeft, wordt het de komende tijd niet. En sponsors willen exposure. En die krijg je niet bij een club die op de late vrijdagavond vijf minuten te zien is in een samenvatting waar bijna niemand naar kijkt.

 

Je kan inderdaad besparen op spelerssalarissen, maar ook niet te gek veel, want zelfs je eigen keugd houd je niet voor een habbekrats vast en dat is toch nodig als je nog een beetje atracief voetbal wil zien. Maar de stadionlichten moeten sowieso branden De spelers moeten een warme douche kunnen nemen, de huur van het stadion moet betaald worden. Een een lean organisatie leidt op dit moment tot auto's met gaspedalen die blijven hangen.

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 13:59 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24