Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Sjaak

<FCDH> schreef:

Kaartverkoop De Graafschap - FCDH

De kaartverkoop voor de wedstrijd De Graafschap – FC Den Haag (zondag 21 september, 12.30 uur) verloopt via alle TicketBox-verkooppunten. Voor dit duel is een verplichte buscombi van kracht.
Er zal voor de buscombi een gefaseerde kaartverkoop plaatsvinden. Dit betekent dat supporters met een voorrangsstatus vanaf zaterdag 30 augustus een omwisselbiljet kunnen aanschaffen. Vanaf donderdag 4 september gaat de verkoop voor Seizoen Club Card-houders van start, waarna vanaf donderdag 11 september ook Club Card-houders een omwisselbiljet kunnen kopen.

De kaartverkoop voor dit duel loopt tot en met donderdag 18 september, 21.15 uur.

Kaarten voor de wedstrijd De Graafschap – FC Den Haag kosten € 37,50 incl. administratiekosten TicketBox.

Onderstaand kostenoverzicht verschaft supporters een beeld van de prijsopbouw van een buscombikaart.

Kosten per bus: € 960
Aantal personen per bus: 45
Kosten per bus p.p.: € 21,00
Prijs per toegangskaart: € 10,50
Organisatiekosten: € 3 (incl. € 1,- sup.ver.)
Subtotaal: € 34,50

Administratiekosten TicketBox: € 2,80
Totaal: € 37,30

Uiteindelijke prijs (afgerond): € 37,50

Bron: www.adodenhaag.nl


iedereen naar de graafschap uit we scheeuwen ze naar de derde overwinning
€ 37,50 ?? Of dat stadion, of de bussen moeten van goud zijn. Jammer zo`n prijs, anders zou het uitvak zeker vol zitten.
0
Zondag 14 september 2008 om 18:30 uur

hans

Ruurd schreef:

Kennen we Ruurdje nog? 
Het enige smetje op de prachtige avond gisteren...
HAPPY CROWD CONTROL

Rara wie verdient daar nog steeds centjes aan? Nou? Ruurdje de B. In één keer goed geraden!

Geloof je het niet? Ga maar informeren bij de kamer van koophandel! 

Na al het goede nieuws: Van der Kallen, Wetzel (supertrainer!), de nieuwe spelers, de graffiti, midden noord terug, biertje na de wedstrijd, 6 punten, goeie sfeer, ontwakende reus, enz. is er dus nog één dingetje wat we met z`n allen moeten doen: ACTIE VOEREN TEGEN DE HAPPY CROWD CONTROL. 

LSU, supportersvereniging, Koos, HCF en alle anderen, als deze actie nog lukt dan zijn we echt zo goed bezig en dan gaan we wel spelen voor een uitverkocht huis!


even een situatie schets van 13 september van 19h15 tot 19h30........2 rijen (ellenlang!!) staan bij de ingang 15-18 en een kwartier lang springt geen lamp op groen en kan geen supporter naar binnen. ik met mijn zoon sta dan vanaf even voor 19h00 te wachten, lijkt me ruim op tijd. vele stewards en hoofdstewards zwermen op het voorplein totdat blijkt dat er geen toegang mogelijk is door het"happy" crowd control.......geen steward meer te zien!! geen info of wat dan ook!! waar zijn die knurften eigenlijk voor?
de aanvangstijd nadert en de rijen mensen willen naar binnen, alom agressie en vervelend voordring-gedrag. ook bij mij, ben van nature erg kalm, begint het ongeduld en onrust te komen: ik wil naar binnnen de wedstrijd zien! eindelijk 19h28 doet een hoofdsteward een gaasdeur open waardoor een enorm gedrang ontstaat en div. kinderen in de verdrukking komen. ado en personeel, wat was het "prima" geregeld en wat hebben jullie weer aan een perfecte klantenbinding gedaan. en maar klagen en maar zeuren dat het stadion maar niet volkomt......gek he? met zo`n service. ondanks de 3-0 overwinning overheerst het gevoel van narigheid. beetje jammer
0
Zondag 14 september 2008 om 15:37 uur

KKH - kalekophagenees

Tuurlijk niet van Gaal, de scheids floot de eerste helft toch meer in het voordeel van AZ en heeft 2 á 3 hands ballen niet gezien. 

We hebben een na de erste 10 minuten aftasten een goed spelend Ado Den Haag gezien. Strijd lef en durf hebben voor onze overwinning gezorgt.

Kan niks anders zeggen dat alle Supporters er voor gezorgt heeft dat de boel in vuur en vlam stond qua aanmoedigen en zingen.

Ook voor de heren met kritiek over de spreekoren en dergelijke dat viel deze wedstrijd ook weer ontzettend mee. 1 keer is er gezongen ga zitten en houd je K bek en voor de rest waren het alleen grappige en leuke dingen.

Nee gisteren hebben de 7800 aanwezige supporters laten zien wat feesten was.

na de wedstrijd lekker een biertje en na staan feesten in het stadion. Plots kwamen er wat spelers langs en ook Andre Wetzel heeft zijn gezicht laten zien en het was alleen maar gezellig. Ook Pierre Heijnen kwam effuh polshoogte nemen en rond 23.00 uur gingen de eerste al weer naar huis, 23.30 uur gingen de poorten dicht. Reken maart dat er flink wat extra is omgezet.

Ook Politie korps haaglanden heeft wat extra verdiend want bij de fietsbrug stond de man met de pet Alcohol controle uit te voeren en als het goed is ook iets verder dan P4 stond de man met de pet.

Het leek wel afgesproken werk van deze mensen maar dat mocht de pret niet drukken.

Van Gaal is op ze muil gegaan en hij wordt er echt niet knapper op. HAHAHAHAHA

U kunt trouwens geld inzetten hoe lang van Gaal nog trainer is bij AZ, doen ze op hun werbsite ook al....
0
Zondag 14 september 2008 om 15:31 uur

<FCDH>

Wetzel heeft er een team van gemaakt", vindt Cornelisse

Geplaatst op 14-09-2008 09:12 door Wietse Sijm

De laatste jaren hadden de fans van ADO Den Haag weinig reden om te juichen. Degradatie in het seizoen 2006/2007 was misschien wel het dieptepunt. Vorig seizoen bleven ze lang in de middenmoot en subtop van de Jupiler League hangen.

Er dreigde nog een verloren seizoen, echter dwong de geel-groenen in de play-offs een promotie af naar de Eredivisie. Veel mensen vroegen zich echter af, wat had ADO te zoeken in de Eredivisie. De Residentieclub staat echter na twee duels bovenaan in de competitie met zes punten uit twee wedstrijden, ook hebben ze een doelsaldo van plus zes.

André Wetzel is de persoon die ervoor heeft gezorgd dat ADO sterk aan het seizoen begon. Dit vindt Yuri Cornelisse, die in de twee gewonnen wedstrijden ook doelpunten maakte. (Sparta en AZ red.) "Wetzel heeft er een team van gemaakt", aldus de middenvelder tegen FCUpdate.nl. "Hoe hij dat gedaan heeft? Oh, het zit hem soms in kleine dingen. Maar hij zet ook de spelers op de juiste plaats."

"Het klinkt misschien als een cliché, maar de trainer heeft een vleugje Haagse bluf toegevoegd", gaat de 33-jarige Cornelisse verder. "Bovendien hebben we een goede mix van jonge en oude spelers. We vullen elkaar aan en zijn bereid om voor elkaar te werken. Dat is misschien wel het belangrijkste. We doen alles met z`n allen, we gaan voor elkaar door het vuur."

Niet alleen de oefenmeester krijgt complimenten, ook de trouwe aanhang in het stadion krijgt complimenten. "De sfeer in het stadion was zó mooi, echt super. Gewoon genieten."

0
Zondag 14 september 2008 om 14:09 uur

<FCDH>

Wetzel: "Zes punten uit twee wedstrijden is magistraal"

Geplaatst op 14-09-2008 09:27 door Wietse Sijm

Volgens de keuzeheer André Wetzel heeft ADO Den Haag niet alleen een sportieve stap gezet na de gewonnen wedstrijd op AZ (3-0). Ook hebben ze buiten het veld veel indruk gemaakt. "De agressie op het veld was positief en dat straalde ook af op de tribunes", aldus de trainer na afloop. "Dat is heel belangrijk voor ADO en ook weer een stap vooruit.”

Een toename van het aantal supporters verwacht Wetzel na een sterke seizoensstart, zes punten uit twee wedstrijden. "Het is alleen jammer dat er dan om veiligheidsredenen maar een beperkt aantal mensen in het stadion mogen." In ADO Den Haag Stadion mogen er niet meer dan 11.000 fans plaatsnemen, waar er normaal gesproken plaats is voor 15.000 toeschouwers. In het stadion van Hofstedelingen zaten er tijdens de wedstrijd tegen de Alkmaarders slechts achtduizend supporters.

"Zes punten uit twee wedstrijden en acht goals gescoord is magistraal", vervolgde Wetzel zijn verslag. In de Eredivisie zijn we ook nog de koploper. We gaan dit absoluut vieren. AZ zat voor deze wedstrijd niet in een flow, wij wel. Dan maken we het eerste doelpunt van het wedstrijd, alles gaat dan goed. De strijdlust van ploeggenoten van Richard Knopper wordt geprezen door hemzelf. "Ik ben heel trots op dit elftal, we hebben allemaal gevochten. En, we staan zeker een week bovenaan in de Eredivisie, daar gaan we van genieten."

In de Eredivisie wist ADO eindelijk weer eens een thuisduel te winnen. Op het hoogste niveau in Nederland bleef De Residentieclub al sinds 16 december 2006 zonder een thuiszege. Toen wonnen ze van Willem II met 2-1.

0
Zondag 14 september 2008 om 10:40 uur

Optimist

super fc denhaag schreef:

mooie knuppel wie ben jij dan om te zeggen dat ik moet gaan. maak ik nog altijd zelf uit. denhaag zit in je hart. jij ben zeker zo n pino die altijd stoer doet bij je vrienden. en je neus vol snuift. en uit eindelijk bij je wijf thuis komt en niks meer te vertellen hebt. ik hoef jou geen verklaring te geven.  stumperd.  fc denhaag ole ole
Ga niet met vrienden, maar ga met ADO fans, al 35 jaar lang, in voor en tegenspoed, no more excuses, geen witte neuzen en geen wijf wat thuis zit te wachten en te zeiken, gewoon lekker gay, kan ook nog, niemand iets te verantwoorden, alleen aan me zelf en mijn groen gele hart, maar ik zit wel in het stadion, in plaats van achter me commodore 64 met het hoogste woord en klagen over pippi langkous publiek. Gaat slapen gek ! Of morgen naar Haaglandia.
0
Zondag 14 september 2008 om 00:59 uur

Advertentie

ricardo b

ben blij dat ik kan typen, want praten gaat niet meer, heb genoten vanavond. krijg in de 76e minuut een smsje van sportplaza dat we met 3-0 voorstaan, al stond het toen 2-0. weet niet wie dat daar regelt, maar ga die man volgende keer meenemen naar het stadion, want zo`n glazen bol willen we allemaal. hoop dat het concertje van snap leuk was, kon het niet zien want stond buiten voor het rode stiplicht toe te kijken hoe onze supporters met zijn alle over de poortjes klommen, omdat die "kl....." dingen het niet deden. de rode kaart van in je holman deed erg goed, we gingen er in ieder geval niet slechter door spelen. eindelijk een goede scheids, floot vaak voor ons, maar gelukkig soms ook tegen, lijn rechter aan de VIP kant deed ook goed zijn werk, zag alles, vlagde voor buitenspel in beide helfden, die aan mijn kant (vakkie Q de gekste) was jammer genoeg zo blind als een mol, en dan niet john de mol, want al had je iemand voor zijn neus doodgeslagen had tie waarschijnlijk voor een inworp gevlagt. 2 geweldige dingen vandaag. 1e wedsel, wedsel, we worden kampioen. op dat moment stapt andrétje zijn dug-out uit en begint te klappen. geweldige vent. 2e christiaan kum. halve wedstrijd in een half shirt, en dan aan het einde van de wedstrijd met je handjes in je zij gaan staan en het applause van de supporters ontvangen. kippenvel!!!! verder vandaag gewoon weg niks te ouwehoeren, o ja wel op mezelf. had gezegt dat sparta een toevalstreffer was. sorry daarvoor. hulde aan alle supporters, het team en de mensen eromheen, FORZA ADO DEN HAAG
0
Zaterdag 13 september 2008 om 23:52 uur

fc

We slijpen de messen voor vanavond, zodadelijk moet het weer gaan gebeuren gasten.
Laat je horen in het stadion!
Come on the hague!!!!!
0
Zaterdag 13 september 2008 om 17:36 uur

Soprano

henk schreef:

ik heb het gevoel daT ER steeds minder jeugd naar de wedstrijden komen ;(

dat betekend dat er over 10 jaar alleen nog maar opa`s als mij op de tribune zitten...
Wel gek, ik heb juist het gevoel dat er weer meer jeugd naar het stadion komt en er ook weer meer animo voor de club is in de regio onder de jeugdigen. Ik zelf woon in Zoetermeer en zie weer meer kinderen buiten spelen (voetballen) met ADO tenue. Helaas nog wel naast de vele Feyenoord en Ajax shirtjes, maar nogmaals steeds meer groen/geel in mijn ogen.
0
Zaterdag 13 september 2008 om 15:49 uur

den haag

ik heb gehoord dat het stadion uitverkocht is voor zo veel er in mogen wie kan hier mij meer over vertellen
0
Zaterdag 13 september 2008 om 13:53 uur

Nu online

wiegah070 en 93 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24