Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO500

KKH - kalekophagenees schreef:

Wat een dwazen zeg je wilt toch je stadion lekker vullen!? Gewoon dagkaart verkoop toestaan a.u.b.
Heeft waarschijnlijk met de limiet van 10.000 man te maken. Als je in de voorverkoop al dicht tegen die limiet aanzit of dit iig verwacht is er geen kassaverkoop. De reden is dat ze anders bang zijn dat er nog veel mensen naar het stadion komen voor een dagkaart en ze die moeten teleurstellen.
0
Donderdag 18 september 2008 om 09:29 uur

KKH - kalekophagenees

<FCDH> schreef:

Geen dagverkoop tegen FC Utrecht
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zullen de stadionkassa’s niet geopend zijn voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.
Op de wedstrijddag kunnen er dus geen kaarten meer gekocht worden. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij alle Ticketbox verkooppunten.

Wat een dwazen zeg je wilt toch je stadion lekker vullen!? Gewoon dagkaart verkoop toestaan a.u.b.
0
Donderdag 18 september 2008 om 04:50 uur

Tim

Ik heb ff een vraagje:

Als ik nou een kaartje wil kopen voor 
Graafschap-FCDH Moet ik dan helemaal naar het stadion of kan ik die gewoon bij de normale verkooppunten kopen?

Alvast bedankt!
0
Woensdag 17 september 2008 om 12:42 uur

<FCDH>

HEEL DEN HAAG IN EXTASE!!
Wat een weekend! Ongelooflijk! Heel voetbalminded Den Haag zal toch zeker deze dagen met de borst vooruit lopen. Het zwarte schaap van het Nederlandse voetbal op nr 1.
Een van de weinige echte volksclubs die ons land nog rijk is, is de trotse lijstaanvoerder.

In een kolkend Aad Mansveldstadion stuurden we Lowie en zijn manschappen met de staart tussen de benen naar huis zoals we voorspelden.

En nu wacht het aankomende weekend de wedstrijd tegen de Superboeren. Super boeren? Als ons team weer het veld betreedt met de Haagse bluf, de Haagse passie, met de echte trots om voor een echte volksclub te spelen, dan kunnen we nooit verliezen van die Superboeren.

En onze taak als supporter is om ons team massaal te steunen in alle uitwedstrijden. Dus ook a.s zondag moeten we zorgen dat wij, TROTSE HAGENEZEN, massaal aanwezig zijn in Doetinchem en op een positieve manier weer achter ons FC DEN HAAG staan.

Met zijn alle weer positief achter de club!

Het zal nog niet dit jaar gebeuren ( maar waarom eigenlijk niet?!!) maar wij (HCF) als supporters van FC Den Haag dromen ervan om weer eens Europa in te gaan want dat waren in de jaren 80 toch de krenten in de pap.

Dit is nog steeds het begin. FC Den Haag wordt echt groter dan de club die het altijd al had kunnen zijn.

Doel 1. Alle Hagenezen en sponsors vinden de weg naar het Aad Mansveld stadion (weer).

Doel 2. Handhaven

Doel 3 Linkerrijtje

Doel 4 Europa in.



HEEL DEN HAAG IN EXTASE!!



CAN YOU HEAR THE NORTH SIDE SING !!!





VERM `78

Hague City Firm


0
Woensdag 17 september 2008 om 11:15 uur

ambtenaar

Me schreef:

Volgens mij wordt dat met popconcerten moeilijk. Als er een dergelijke vergunning afgegeven zou worden, is dat bekend in de omringende wijken en komt er protest. Ik woon zelf in de buurt en kan bijvoorbeeld bij de dameswedstrijden het publiek horen. De meesten genieten er gewoon van, maar je wilt niet weten hoeveel commentaar er daarover van sommige buurtbewoners komt en dat zijn net degenen, die afgestudeerd zijn in het versturen van bezwaarstukken.

Daarbij is er in de Millieu Effect Rapportage alleen uit gegaan van voetbalwedstrijden en die rapportage zou dus over moeten.

Wat mij betreft concerten prima, als het meer geld voor de club betekent, maar ik ben bang, dat het niet zo ver komt.
De eerste twee seizoenen word er geen evenementenvergunning verleend dat is met de bouw van het stadion destijds vastgelegd.
0
Dinsdag 16 september 2008 om 19:35 uur

<FCDH>

Frans schreef:


Hi FCDH,

Geruchten m.b.t. popconcerten mij niet bekend.
Zal de gemeente toch ook in gekend moeten worden
en allerlei instanties i.v.m geluid-parkeren en andere vormen van overlast.
Wel dat Mark van der Kallen probeert om met grote sponsoren (investeerders) om op korte termijn
met veel geld de begroting fors omhoog te schroeven...(namen nog niet bekend).
Hij wil zijn uitspraak dat er binnenkort geen kaart voor ADO Den Haag meer te koop is snel waarmaken....
Frappant dat nu ADO Den Haag hot is er wel van allerlei kanten interesse is....

Groeten Frans
vd kallen zei ooit in een interview dat ie het liefste het stadion elke dag van het jaar wil benutten?ik hoor namelijk ook geruchten over autoshows  dus we zien wel?en de gemeente wil het wk hockey naar den haag halen en dat ie wedstrijden in het stadion worden gespeelt het stadion moet geld opbrengen en benut worden dus we zien het wel 

FC DEN HAAG OLE OLE
0
Dinsdag 16 september 2008 om 18:26 uur

Advertentie

<FCDH>

Frans schreef:


Meer interesse in ADO Den Haag

Momenteel is er nog slechts 1 business-box te huur
Door de positieve resultaten zijn er grote aantallen
Clubcards en nog een behoorlijk aantal Seizoen Club Cards verkocht vanaf maandag j.l.
Yuri Cornelisse zal morgen (woensdag 17 sept) al geopereerd worden.

Groeten Frans
frans ik hoor geruchten dat er een vergunning is verstrekt om pop concerten in het stadion te organiseren en dat den haag daar zoveel % van krijgt van de opbrengsten?
en dat den haag in gesprek is met een groot auto bedrijf voor volgend jaar iets met GTI MOTOREN ?nou weet ik dat volkswagen en peugeot gti hebben ze schijnen dus met een bedrijf in gesprek te zijn mits ze in de ere blijven anders gaat het feest niet door weet jij frans of deze verhalen kloppen of of weet jij andere geruchten?
0
Dinsdag 16 september 2008 om 17:45 uur

jwz

DauDieJ schreef:

Ik weet niet of jij erbij was bij Sparta uit?? Maar als je die Soltani zag bij die aanval waardoor die pingel kwam.. deed hij alles.. maar dan ook echt alles fout.. Hij had zo in zijn eentje op de goal af kunnen lopen.. maar speelt de bal veels te ver voor hem uit.. met mazzel wordtie dan onderuit gekegeld door Wapenaar...

 

En bij die rode kaart van afgelopen zaterdag.. heb je mazzel dat de scheids ervoor fluit.. en nog geel geeft ook.. want zo heel erg veel was er ook niet aan de hand...

Geef mij dan maar Meric..

jij was ook niet tegen az in stadion want vanuit daar leek het echt een zware overtreding geen twijfel mgelijk voor geel toen op tv was het twijfel gevalletuh ;P
0
Maandag 15 september 2008 om 21:04 uur

Frans

RICHARD KNOPPER SPREEKT :

Het leven van een modale profvoetballer is zo slecht nog niet. Zeker niet als het zonnetje schijnt, je twee extra vrije dagen van je trainer hebt gekregen, je dochtertje haar derde verjaardag viert en niet te vergeten als je club tot ieders verrassing bovenaan staat in de eredivisie, voor de eerste keer in ruim 37 jaar. "Ja, het zijn heerlijke dagen", geeft ADO Den Haag-smaakmaker Richard Knopper (drie goals, twee assists) ronduit toe. De 31-jarige middenvelder, woonachtig in Almere, weet even niet wat hij allemaal meemaakt. "Het is momenteel een gekkenhuis. Iedereen wil wat van je weten. Leuk hoor, maar ik laat me niet gek maken. Ik heb in veertien jaar profvoetbal genoeg meegemaakt. We moeten nu niet plotseling uit de hoogte gaan doen, omdat we toevallig de eerste twee competitiewedstrijden hebben gewonnen. Zondag moeten we uit tegen concurrent De Graafschap gewoon weer een goed resultaat neerzetten. Want we willen hoe dan ook in de eredivisie blijven. Hoe eerder we de noodzakelijke punten daarvoor binnen hebben, hoe leuker en makkelijker het is om het seizoen in de eredivisie af te maken."

Een jaar geleden was alles nog aanmerkelijk anders bij ADO Den Haag. De ploeg van de toenmalige trainer Wiljan Vloet verloor in de eerste divisie kansloos met 5-0 bij FC Dordrecht. "We staan onderaan en we vieren feest", zongen de Haagse lieverdjes cynisch aan de Krommedijk. Zaterdag, na de toppartij tegen AZ (3-0), klonk in het nieuwe ADO-stadion hetzelfde liedje, maar met een andere tekst. "We staan bovenaan en vieren feest", brulden de Haagse fans uitgelaten. "Het was een geweldige avond", blikt Knopper voldaan terug. "Er was geen rottigheid, helemaal niets, alleen maar vreugde en lol. Zo hoort het ook. Er zaten bijna 8000 toeschouwers. Na de zege op AZ hebben honderden mensen toch nog snel even een seizoenskaart gekocht. We hebben een fantastisch stadion, dat eigenlijk bij elke thuiswedstrijd vol hoort te zitten. Dat is een mooie taak voor ons. Wij moeten ervoor zorgen dat er meer dan 10.000 mensen komen kijken. Zodat elke ploeg weer bang wordt om bij ADO te spelen. Zo was het vroeger ook." Knopper, oud-speler van onder meer Ajax, Vitesse en SC Heerenveen, benadrukt de voorbeeldfunctie van de spelers richting de beruchte Haagse aanhang. "De clubleiding doet er alles aan om van het slechte imago af te komen. Wij zijn als team het boegbeeld van ADO Den Haag. We zullen derhalve een positieve indruk moeten maken. Dat kan op het veld door gedurfd te voetballen, vanuit de eigen kwaliteiten, met een gezonde agressie. Dan kweek je vanzelf een positieve atmosfeer. We zijn er wat dat betreft nog lang niet, maar de eerste stappen zijn gezet."

Volgens Knopper is de Haagse metamorfose voor een groot deel te danken aan de nieuwe trainer André Wetzel, een clubman in hart en nieren. "Hij is een echte Haagse jongen en dat ben ik ook. Het klikt gewoon tussen ons. Dat geldt eigenlijk voor de hele selectie waarin nogal wat Haagse jongens zitten. Dat geeft de ploeg een Haagse uitstraling en dat wil de club ook graag." Knopper: "Het is onder Wetzel zeker geen kostschool bij ADO. Het is niet allemaal stipt, stipt, stipt. Als we eens wat eerder klaar zijn met trainen dan eten we gewoon wat vroeger. Er is ook meer ruimte voor een grap en een lach. Dat was onder Vloet moeilijker. Hij eiste ook dingen van mij die ik als voetballer niet goed kon invullen. Ik ben nu eenmaal aanvallend sterker dan verdedigend. Wetzel weet dat en begrijpt dat en kijkt vooral naar de individuele kwaliteiten van de spelers. Ik zit mede dankzij hem prima in mijn vel. Ik voel dat ik in de vorm van mijn leven ben. Het is alsof ik droom." 

groeten Frans
0
Maandag 15 september 2008 om 16:33 uur

and again!! 8-D


Gedreven ADO Den Haag wint verdiend van AZ
14 september 2008

Het seizoen is nog maar kort, maar toch is het voor de Haagse voetbalfans op dit moment ‘smullen’. ADO Den Haag kent een flitsende start in de eredivisie. Wat een enorm contrast met de ouverture van vorige seizoen in de Jupiler League.


Tekst: Ton Beije

Foto’s: Pieter van der Togt


Vorig jaar begonnen de Hagenaars een divisie lager met veel verwachtingen aan het seizoen. Maar het liep niet, rond deze tijd kreeg de clubs zelfs een pak slaag (5-0) van FC Dordrecht.


Nu staat de naam van ADO Den Haag na twee competitieronden in de eredivisie bovenaan de ranglijst door en beter doelsaldo dan landskampioen PSV. En dat is lang geleden. De Haagse voetbalfan moet daarvoor teruggaan naar januari 1971!



matig


De ploeg van trainer Andre Wetzel begon met een opzienbarende 2-5 winst op Spangen bij Sparta. Een hard werkend ADO Den Haag toen in Rotterdam, al werd er door de critici direct bijgezegd, dat Sparta ook matig speelde.

Zaterdagavond zette de Haagse trots AZ, het miljoenenteam van Louis van Gaal, met 3-0 opzij. Kun je je eerste wedstrijd in de eredivisie in het nieuwe stadion beter beginnen?

Aanvankelijk leek ADO Den Haag zeker niet op zo’n resultaat te mogen rekenen. AZ begon sterk, de ene na de andere aanval werd opgezet richting doelman Robert Zwinkels. De Alkmaarders moesten ook wel, want de thuisnederlaag tegen NAC moest zo snel mogelijk worden weggespoeld, wist ook Van Gaal. Weer een tegenvallend resultaat – en zeker tegen een promovendus – zou slecht vallen bij de achterban. Vooraf stond – zoals altijd – het gezicht van trainer Louis van Gaal strak, toen hij nog stond te praten met Dirk Scheringa.

strak

Na die openingsfase, waarin de bezoekers geen kans zagen een bres te slaan in de Haagse defensie, bleef het gezicht van de AZ-trainer ook strak staan. ADO Den Haag kwam na zo’n twintig minuten spelen steeds beter in de wedstrijd, werd ook brutaler. De mannen van Wetzel verschenen nu ook regelmatig voor het doel van Sergio Romero.

Het venijn zat toch een beetje in de staart van het eerste bedrijf. Moussa Dembélé kopte bij een hoekschop de bal tegen de Haagse paal en vlak daarna maakte bij de laatste uitval van ADO Den Haag Brett Holman een overtreding op de snelle Karim Soltani. Scheidsrechter Jack van Hulten beoordeelde die overtreding met een gele kaart en omdat het de tweede was van de Australier kon hij net even wat eerder richting kleedkamer dan zijn ploeggenoten. Luttele seconden later blies Van Hulten het eindsignaal van de eerste helft (0-0).

kapbewegingen

In de tweede helft, met een man minder, bleef AZ toch goed combineren. De bal werd in hoog tempo rondgespeeld, maar al snel kreeg de formatie uit Alkmaar de volgende tik uitgedeeld. ADO Den Haag speelde met veel energie en voelde dat er meer inzat. Na tien minuten glipte Fabio Caracciolo (zeer ijverig) met enkele kapbewegingen op links langs zijn opponent, zette strak voor, waarna Richard Knopper vlak voor de doellijn de bal in het Alkmaarse doel kon lopen: 1-0.

Nog geen kwartier later verdubbelde de thuisclub de marge. Richard Knopper mocht vanaf de rechtervleugel aanleggen voor een voorzet. De sterk spelende Knopper legde de bal panklaar op het hoofd van de volkomen vrijstaande Yuri Cornelisse, die vervolgens onhoudbaar voor Romero in de kruising de 2-0 binnenkopte.

solo

In de slotfase zaten enkele Haagse spelers, die werkelijk alles hadden gegeven, er doorheen. Het kon niet meer stuk in het stadion in het Forepark voor de Residentieclub en invaller Hursut Meric maakte het vijf minuten voor tijd nog wat erger voor AZ, door na een knappe solo de bal achter Romero te schieten (3-0). ADO Den Haag kon gaan feestvieren, zes punten uit twee duels, AZ deelt met nul punten voorlopig de laatste plaats.

Voor Trainer Andre Wetzel zaak om de spelers de komende week weer met beide benen op de grond te zetten, terwijl de druk op collega Louis van Gaal toeneemt, met het duel tegen PSV in het vooruitzicht.

ADO Den Haag – AZ 3-0 (0-0)

1-0 Richard Knopper (55e)

2-0 Yuri Cornelisse (72e)

3-0 Hursut Meric (85e)

Scheidsrechter: Jack van Hulten

Gele kaarten: Holman, Van der Velde, Jaliens (AZ) en Ammi (ADO Den Haag)

Rode kaart: Holman (2x geel) (AZ)

Toeschouwers: 7.833

© Haaglanden Voetbal (TR Media)
0
Maandag 15 september 2008 om 00:51 uur

Nu online

fcdh-middennoord, Jurriƫn, wiegah070, yesyes, rh_vakm en 97 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24