Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Sponsor helpt in parkeerkosten


Sponsor helpt in parkeerkosten

ADO Den Haag heeft een sponsor gevonden die tot 1 januari 2009 de kosten voor het parkeren gedeeltelijk wil sponsoren.

De nieuwe sponsor Kumho Tyres, bandenproducent uit Korea, heeft besloten het parkeertarief van P4 van tien euro te reduceren tot vijf euro. Kumho Tyres draagt dus per auto ook vijf euro mee in de kosten. Deze regeling geldt tot 1 januari 2009, daarna moet er wel rekening mee gehouden worden dat de kosten van parkeren op P4 omhoog gaan.

Frans Boogaard, commercieel directeur van ADO Den Haag is ontzettend blij dat Kumho Tyres bereid is mee te denken om een ideale voetbalsfeer te creëren. De club en dus ook haar sponsoren, willen samen zo veel mogelijk supporters naar het ADO Den Haag Stadion te trekken.
0
Woensdag 10 september 2008 om 12:36 uur

Met z’n allen een biertjûh!

ADO Den Haag, de Burgenmeester Jozias van Aartsen en het supportersplatform hebben in samenwerking bereikt dat er na afloop van de thuiswedstrijden een mogelijkheid is om in het stadion een biertje te drinken.

Na afloop van de thuiswedstrijd tegen AZ op 13 september 2008 is de kick-off.

De drank uitgifte punten beperken zich vooralsnog tot de Aad Mansveldtribune waar een soort van tijdelijk “supportershome” wordt gesitueerd. Het hek tussen de Midden-Noordtribune en Aad Mansveldtribune wordt direct na afloop van de wedstrijd geopend voor alle supporters die een biertje (of iets anders) willen drinken.

De LSU is zeer tevreden met deze stap van de club naar de supporters toe. Wel heeft de LSU er bij de club op aangedrongen te kijken naar de mogelijkheden om de drankuitgifte punten uit te breiden naar de lange zijde. ADO Den Haag heeft aangegeven dat zij deze mogelijkheid zullen opnemen in het stappenplan welke is ontwikkeld n.a.v. de bevindingen uit het onderzoeksrapport.

Essentieel voor een dergelijke stap (uitbreiding uitgifte punten en een definitief supportershome) is dat er geen onregelmatigheden in- en om het stadion plaatsvinden die ADO Den Haag schade toe kunnen brengen. Wij van de LSU, en tevens andere supportersvertegenwoordigers, vinden het belangrijk dat supporters na afloop met elkaar kunnen drinken en ouwehoeren (dat kunnen we nl. echt goed) en dat de supporters uiteindelijk weer een eigen home krijgen.

Daar moeten we met z’n alle naar handelen. Wij van de LSU doen daarom een beroep op alle supporters van de Midden-noordtribune en Aad Mansveldtribune om na afloop van de wedstrijd(en) niet onze tegenstanders uit te zwaaien maar met z’n allen gezellig een biertje te gaan drinken.

De LSU zal voorafgaand of tijdens de wedstrijd consumptiebonnen uitdelen aan leden van de LSU die zichtbare merchandising van de LSU dragen. Uiteraard is het ook mogelijk om lid te worden van de LSU, je krijgt dan een gratis Retro Hat t.w.v. 15,00 en een consumptiebon t.w.v. 2,00. Deze consumptiebonnen kunnen alleen worden gebruikt na afloop van de wedstrijd bij het ‘tijdelijke’ supportershome. 

bron:www.thelongside.nl
0
Woensdag 10 september 2008 om 12:23 uur

<FCDH>

ADO pakt groots uit tijdens eerste thuisduel
ADO Den Haag viert haar terugkeer in de Eredivisie samen met de fans. De Haagse voetballiefhebbers, die een kaartje voor het duel hebben worden voorafgaand aan de wedstrijd vermaakt.
De eerste drieduizend supporters, die minimaal een uur van te voren arriveren in het stadion, zullen een gratis consumptiebon krijgen. Vanaf 17.45 uur (twee uur voordat de wedstrijd tegen AZ aanvangt) zullen de poorten geopend zijn.

Fans die rond die tijd op het duel afdalen naar het stadion zullen niet met hun handen in het haar gaan zitten wachten. De club heeft namelijk voor een gastoptreden gezorgd, van de speciaal ingevlogen band SNAP.
0
Woensdag 10 september 2008 om 09:50 uur

kleine jongen

Tijdelijke supportersruimte FC Den Haag, reactie J.J. van Aartsen
Zeer geachte leden van de overleggroep supporters ADO Den Haag (OGS)

Allereerst wil ik u van harte feliciteren met de 2-5 overwinning van FCDH op het Rotterdamse Sparta. Hoewel de competitie nog lang is, is deze zege een behoorlijke opsteker.

Zeer geachte leden van de overleggroep supporters FC Den Haag (OGS)

Allereerst wil ik u van harte feliciteren met de 2-5 overwinning van FCDH op het Rotterdamse Sparta. Hoewel de competitie nog lang is, is deze zege een behoorlijke opsteker.

In uw brief van 12 augustus jl. stelt u de vraag of het mogelijk is om voor de supporters een ruimte ter beschikking te stellen. In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen hebben alle betrokken partijen veel werk verzet om een goede start te maken in de Eredivisie. Eén van de afspraken hierbij is, dat FCDH vanaf de eerste thuiswedstrijd tegen AZ de passage onder de Aad Mansveld tribune na de wedstrijd tijdelijk openstelt voor supporters. In de passage wordt dan amusement geboden en kan met een biertje in de hand worden nagepraat over de wedstrijd. Een bezoek aan het stadion moet voor iedereen een ontspannen moment in het weekend worden. Het is goed om te zien dat u als vertegenwoordigers van supporters hierin een belangrijke rol wil spelen.

Ik ga er vanuit dat we elkaar in de komende periode zien bij één van de thuiswedstrijden van FCDH.


0
Dinsdag 9 september 2008 om 20:31 uur

mike

Vlgs mij kun je vrij parkeren op het terrein rondom de bedrijven bij de Tiber enz.(VEN, enz.)
Moet je vanaf de Kruising A4/Sytwinde tunnel-aflsg Forepark/Zoetermeerse Rijweg richting stadion rijden...
Zit daar ook een restaurant en er is daar eigenlijk altijd wel plek!
0
Maandag 8 september 2008 om 15:38 uur

Kees

RONTOM schreef:

Ha Ha, Kees!!! wat rustig moet je een knal hoe gaat die? ga je zaterdag nog,leuk dat ik je hier ook tegenkom
Al moet ik op mijn knieen. Tuurlijk ga ik. Heb vorig seizoen ook geen wedstrijd gemist behalve de eerste tegen RBC. Vloog ik net boven het stadion toen ze speelden. Echt waar. We hadden vertraging dus lukte niet op tijd te komen.
Ik zat op O en nu naar T verhuisd. En U.
0
Maandag 8 september 2008 om 13:35 uur

gekkie:P

eeey mensen ff een vraagje hoop dat jullie het kunne beantworden
ik heb 3 weken geleden een clubkaart aangevraagd ma die zou binne 4 weken komen maar mischien komt die net na de wedstrijd van az:D maar ik wilt och naar die wedstrijd is het dan mogelijk om bij de stadion ofzo met de aanvraag papieren een kaartje te kopen?
0
Maandag 8 september 2008 om 13:23 uur

Advertentie

Frans

Scheermes schreef:

Kumho Tyres wil in 2015 de 5e plek behaald hebben van het marktsegment in Europa. Zij willen dit onder andere behalen door middel van `aggressive sports marketing` zoals zij dit zelf noemen. Ik ben heel benieuwd wat de deal is. `Aggressive` lijkt mij niet een sponsorship met degradatie aan het eind van het seizoen, met nog twee contractjaren te gaan.
Klinkt mij dus zeer goed in den oortjes. Verwacht een substantieel sponsorbedrag, waarmee handhaving (ik weet, niks is zeker in het leven) ruim gerealiseerd kan worden. Heb gelijk ook even op www.kumhotires.com een kijkje genomen en het lijkt me een waar genoegen om binnenkort naast het embleem van Manchester United onze ooievaar te zien staan! Kumho Tires, official club sponsor of ADO Den Haag & Manchester United.

Forza ADO!

@Scheermes en de andere shouters :

Is ook niet zomaar een sponsor die toevallig wat geld voor 3 jaar wil doneren, maar een grote vis die zijn
marktaandeel op korte termijn en snel wil vergroten.
En wie wie opent dit voor ADO Den Haag ook weer
mogelijkheden om Samsung over de streep te trekken......gezien hun Koreaanse achtergrond en het
feit dat we weer Eredivisie spelen.
Lang leek het er namelijk naar uit te zien dat we met 
zijn allen naar het Samsung-stadion zouden gaan...

groeten Frans

 
0
Zondag 7 september 2008 om 20:07 uur

<FCDH>

Frans schreef:

Precieze inhoud van de overeenkomst (nog) niet
openbaar gemaakt. Maar een grote vis met eventueel
veel perspectief voor de toekomst !

Groeten Frans
frans wanneer komt er een grote sponsernaam voor het stadion?
0
Zondag 7 september 2008 om 16:37 uur

DH

Frans schreef:

Nieuwe sponsor voor ADO DH !!!!!

ADO Den Haag heeft een 3-jarige sponsorovereen-komst gesloten met Kumho Tyres uit Korea. Kumho Tyres is de tiende bandenfabrikant ter wereld met een omzet circa 2,5 miljard euro. 

Groeten Frans




Misschien willen ze het stadion wel een naam geven voor 5 miljoen euro. Het Kumho Tyres Stadion aan het Forepark haha. In de volksmond zal het toch altijd het Aad Mansveld stadion blijven.
0
Zondag 7 september 2008 om 16:23 uur

Nu online

Law, Bolskie, Rbn079, Marko1969 en 124 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24