Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Gnz

Delft schreef:

Ja jij vindt alles normaal. Nooit eens een kritische noot naar het bestuur of organisatie  toe kap daar eens lekker mee Vincent.
Voor 6 euro kan je op voorhand een parkeer kaart aanschaffen bij ticket box zijn de berichten.

Buiten dat;
Er zullen meer mensen meerijden met een vrijwillig aangewezen bob zodat zij na de wedstrijd in het stadion een biertje kunnen pakken. 
Nou is 6 euro een redelijk normaal tarief gedeeld door 2, 3 of 4 is het helemaal geen drol. (al is het 10 euro).

Omdat de meerijders na de wedstrijd lekkah door kunnen zuipen betekend dat meer inkomsten voor Rinus en Jan van het supportershome waarmee de boel leuk kan worden aangekleed enz.

Omdat meer mensen met elkaar meerijden staan er dus minder auto´s op het parkeerterrein. 
En omdat er een aantal mensen blijft hangen in het stadion zal het aantal auto`s dat direct na afloop wegrijdt ook al minder zijn. Er stonden al minder auto`s dus zal je sneller van het parkeerterrein af zijn als je gelijk na de wedstrijd weggaat.

En als je helemaal niets wil (of kan) betalen aan vervoer of parkeren kan je naar het stadion met het gratis openbaar vervoer op wedstrijddagen.

Dus kan het allemaal best wel eens meevallen en had je niet direct hoeven beginnen met zeuren.
Zo zie je, denken is helemaal niet moeilijk als een ander het ff voor je doet.

Maar bovenstaand gaat niet op als niemand met je mee wil rijden of als je eigenlijk niet wil en je hobby andere mensen die wel een leven hebben lastig vallen is.
0
Zaterdag 6 september 2008 om 00:56 uur

Even denken hoor...

Een joet lappen en dan nog een teringeind naar het stadion lopen en na de wedstrijd weer terug en in de file (hoewel die wel een stuk korter gaat wordne), of gratis met de tram en de pendelbus?

Mensen bij Ado, maak er nou gewoon 5 euri van en dan verdien je nog geld ook. Met een tientje  kost het straks alleen maar geld want we blijven weg met die wagens.
0
Vrijdag 5 september 2008 om 22:17 uur

toch maar 2 euries meer gedaan....

Vanaf de eerste wedstrijd zal, na vertraging van 1 jaar, betaald parkeren worden ingevoerd bij de thuiswedstrijden van ADO Den Haag. In overleg met politie, gemeente en de bewonersafvaardiging zijn goede afspraken gemaakt over de parkeeroverlast en de wijkafsluiting van de wijk De Lanen. Betaald parkeren is alleen van toepassing op P4. De overige parkeerterreinen zijn bestemd voor de kaarthouders (zoals sponsoren). De kosten voor het parkeren bedragen 10 euro.

Vind het trouwens op z`n minst raar, dat je zelf mag uitmaken wat je vraagt voor parkeren en er tegelijkertijd geen alternatief aanwezig is/geboden wordt.
Sterker nog, ze maken het onmogelijk om evt vrije plekken rondom het stadion te gebruiken!?
0
Vrijdag 5 september 2008 om 17:06 uur

Den Haag For Life

ADO verkoopt meer seizoenkaarten
DEN HAAG - ADO Den Haag heeft dit seizoen al bijna 4000 seizoenkaarten verkocht. Dat is de helft meer dan vorig seizoen toen de Haagse voetbalclub nog in de eerste divisie speelde.

Ook wat betreft de clubcards doet de promovendus goede zaken. Sinds de promotie gingen al meer dan 9500 persoonsgebonden clubkaarten over de balie.

Bezoekers van ADO Den Haag zijn verplicht eenmalig een clubcard aan te schaffen om een ticket voor de wedstrijden te kunnen kopen. De clubcard kent sinds de opening van het nieuwe stadion gezichtsherkenning, waardoor de fan zonder hekken naar binnen kan en te allen tijde geïdentificeerd kan worden.

Door de financiële perikelen rond ADO Den Haag kan de zogeheten biometrische clubcard pas over drie maanden worden toegepast.

AD.nl
0
Donderdag 4 september 2008 om 20:40 uur

ADO500

Kees schreef:

Geniet ervan, het duurt maar even!
Nee hoor, tot aan de winterstop pakken we voldoende punten en staan we zelfs in het linker rijtje. Na de winterstop gaan we wel iets zakken maar zullen toch nog altijd las 13e eindigen.

En een feest dat het elke week wordt in het stadion.

Volgende week tegen AZ minimaal een punt!
0
Donderdag 4 september 2008 om 16:59 uur

RADIO 538

Nederlands XI-tal traint vandaag in het stadion.
0
Donderdag 4 september 2008 om 12:17 uur

Advertentie

Bullshit

<FCDH> schreef:

TIJDENS DE EERSTE WEDSTRIJD THUIS TEGEN AZ 13 SEPTEMBER KOMT ER EEN RAMPOEFENING
--------------------------------------------------------------
Voor de eerste thuiswedstrijd zal er nog een rampoefening plaatshebben, aldus Jagersma. ADO wil bovendien af van de lange rijen voor de ingangen. Jagersma: "Er moeten beter instructies komen, meer geopende poortjes, maar denk ook aan een voorprogramma, zodat het publiek eerder in het stadion is."

bron ad
Die oefening is maandag!

ADO Den Haag heeft uw steun nodig!

Maar dan wel op een heel speciale manier: maandag 8 september organiseert ADO Den Haag een veiligheids- / calamiteitenoefening, waarbij het de bedoeling is dat een vak met supporters op een snelle, veilige manier wordt ontruimd. Daarvoor is ADO op zoek naar 150 vrijwilligers, die deze maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur even de rol van supporter op zich willen nemen.

Voor deze oefening hoeft u niet aan specifieke eisen te voldoen. Jong en oud kunnen zich aanmelden. Het is ook volkomen veilig. Een leuke manier om het stadion van binnen eens te bekijken, zeker als u nog nooit binnen de poorten bent geweest. Uiteraard zorgt ADO Den Haag voor een natje en een droogje. Voor uw medewerking wordt u bovendien beloond met een bezoek aan een van de wedstrijden van ADO!

Geef u op en help uw club op een heel speciale manier! ADO vraagt wel om uw naam, adres en woonplaats door te geven. Als u zich heeft opgegeven, ontvangt u in de loop van deze week nadere instructies.

Met vriendelijke groet,

HOF, Promotie Haags Vrijwilligerswerk
Reacties naar info@hofnet.nl
0
Donderdag 4 september 2008 om 11:04 uur

<FCDH>

TIJDENS DE EERSTE WEDSTRIJD THUIS TEGEN AZ 13 SEPTEMBER KOMT ER EEN RAMPOEFENING
--------------------------------------------------------------
Voor de eerste thuiswedstrijd zal er nog een rampoefening plaatshebben, aldus Jagersma. ADO wil bovendien af van de lange rijen voor de ingangen. Jagersma: "Er moeten beter instructies komen, meer geopende poortjes, maar denk ook aan een voorprogramma, zodat het publiek eerder in het stadion is."

bron ad
0
Donderdag 4 september 2008 om 10:20 uur

<FCDH>

donderdag 04 september 2008
`ADO geeft niet op`
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag gaat door met de invoering van de biometrische controle in het stadion Forepark. Het systeem waarbij het mogelijk maakt dat supporters op basis van een biometrische clubcard zonder poortjes of hekken naar binnen kunnen, kan nu nog niet worden toegepast.
De club laat weten dat de werkzaamheden aan het project die stil lagen vanwege de financiële crisis, zijn hervat. ADO Den Haag verwacht dat de biometrische kaart die werkt op basis van gezichtsherkenning, binnen drie maanden toegepast kan worden. "Maar waarschijnlijk blijven we de eerste tijd ook fouilleren om risico`s helemaal uit te sluiten," zegt Henk Jagersma, voorzitter van de raad van commissarissen van ADO Den Haag.

De voetbalfans moeten een speciale foto laten maken, zodat de beveiligingscamera`s in het geval van ongeregeldheden, onruststokers kunnen identificeren. Als eerste club in Europa voert ADO biometrische gezichtsherkenning in.

Met het besluit gaat de club in tegen het advies in van het COT, het Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement. Dat instituut onder leiding van hoogleraar Uri Rosenthal deed een quickscan (kort onderzoek) naar de veiligheid in en rond het stadion van ADO. Er was, zo bleek de uitkomst van het rapport, nogal wat mis.

Rosenthal c.s., ADO , politie, officier van justitie en de gemeente bespraken de uitkomst de afgelopen maand, waarbij gezamenlijk een actiepuntenlijst werd opgesteld en sommige punten ook al zijn uitgevoerd. "Voor 98 procent waren we het eens met de aanbevelingen en zijn we ook aan de slag gegaan. Alleen op het punt van het biometrische systeem verschilden we van mening," aldus Jagersma van ADO Den Haag. De club geeft het systeem niet op. "Zeker niet. We hebben vertrouwen in het systeem. ADO was platzak en kon het bedrijf de poortjes niet af laten maken. Nu de club weer kan investeren, kan het wel worden afgemaakt."

Overigens raadde het COT het gebruik van de biometrische controle wel af, maar gaf daarvoor geen argument in het rapport.

ADO Den Haag werkte de laatste weken keihard aan de puntenlijst, in samenwerking met gemeente, politie en officier van justitie. "We spreken dan nu liever over de vierhoek in plaats van driehoek," geeft Jagersma de inniger wordende samenwerking aan.

ADO Den Haag stelde inmiddels behalve twee veiligheidscoördinatoren ook een projectdirecteur veiligheid aan in de persoon van de ervaren Maurice Westerwoudt. Bovendien, zo vulde burgemeester Van Aartsen aan, `staat er met de komst van de heren Van der Kallen en Jagersma bij ADO Den Haag een stevige organisatie.`

ADO versterkte de stewardorganisatie en kreeg steun van de politie Haaglanden voor het begeleiden van de uitsupporters. Omdat het tunneltje niet klaar is, moeten de bussen met bezoekende fans over één van de reguliere toegangswegen. Daarvoor zet de politie de komende twee thuisduels (AZ op 13 september en FC Utrecht op 28 september) één van die wegen af.

Deze duels worden gezien als dé tests. Bezoekende clubs mogen dan maximaal 500 in plaats van de normaal toegestane 900 fans meenemen. Afspraak van de `vierhoek` is om in totaal maximaal 10.000 toe te laten in het stadion. Het stadion in Forepark herbergt 15.000 toeschouwers. Voor de eerste thuiswedstrijd zal er nog een rampoefening plaatshebben, aldus Jagersma. ADO wil bovendien af van de lange rijen voor de ingangen. Jagersma: "Er moeten beter instructies komen, meer geopende poortjes, maar denk ook aan een voorprogramma, zodat het publiek eerder in het stadion is."

Na de twee thuisduels zal de `vierhoek` samen met het COT uitvoerig gaan analyseren. Jagersma: "We realiseren ons dat er veel op het spel staat."


0
Donderdag 4 september 2008 om 10:16 uur

Ben Leijh

BINNENLANDS NIEUWSADO heeft eredivisiewaardig stadionDoor Jeroen de Laat
Woensdag, 03 september 2008, 12:07

Het stadion van ADO Den Haag is afgelopen zomer aangepast tot een eredivisiewaardig complex.

Uit een rapport van het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement bleek dat het stadion op een aantal punten moest worden verbeterd. Burgemeester Jozias van Aartsen stelde het onderzoek in om te kijken of de veiligheid in en om het stadion voldoende was voor het nieuwe seizoen.

De resultaten wezen uit dat er nog het nodige gedaan moest worden. "De aanbevelingen van het rapport hebben wij omgezet in actiepunten", aldus een woordvoerder van de gemeente in het AD. Het ging om 33 punten, van de infrastructuur tot veiligheidsmaatregelen.

De allergoedkoopste lening
0
Woensdag 3 september 2008 om 19:25 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 168 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26