Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

kojak1

je kan toch duidelijk zien wat voor een verschil er is bij bepaalde clubs.neem nou heerenveen,de spelers die daar in het tweede lopen hebben allang op het hoogste niveau gespeeld,oftewel in het eerste.garcigarci,een prachtige techniek en sierlijke speler die bij elke andere club gewoon in het eerste zou spelen,de gebroeders drost,hebben ook al in het eerste gespeeld,dan die braziliaanse spits,twwe stappen en hij stond aan de overkant.dit zijn nou maar een paar voetballers die liever in een tweede team spelen en erg veel geld verdienen,dan bij een andere club gewoon elke week zouden spelen.dit is ook geen jong heerenveen,maar een elftal dat in de jupiler competitie gewoon bovenaan zou meedoen als ze elke week in dezelfde formatie zouden spelen.ik heb gisteravond echt respect voor de scouting van heerenveen gehad,die toch elk jaar met zulke spelers aan komen.hadden wij alleen maar die 2backs en die 2 spitsen,hadden we beduidend hoger gestaan als nu.zo,na een nachtje slapen moest ik dit toch even kwijt na mijn ergernissen van gisteren.wat een klote verjaardag.zondag maar weer beter,en ik vermoed dat er in de winterstop het een en ander gaat gebeuren.verder een prettige dag,geniet van het leven,het is maar zo kort.
0
Vrijdag 2 november 2007 om 11:20 uur

Midden-Oost

Eerlijk gezegd was ik hier al bang voor. Bij H`veen II lopen allemaal buitenlandse talenten rond die met 2 vingers in de neus kamioen zouden worden in de 1e divisie. Pijnlijk is het wel o te zien hoe groot het verschil is tussen ADO en de eredivisie. 

Ik ben bang dat alleen een hele rijke suikeroom ons er nog bovenop kan helpen. Om een winnend elftal te zien moeten er echt tientallen miljoenen ingepompt worden. 

Dit elftal wordt geen kampioen maar dat wisten we al, de NC redden ze ook niet dus blijft alleen een suikeroom over.
0
Vrijdag 2 november 2007 om 11:11 uur

marcellino

ik heb het een tijd geleden al geschreven.
dat bepaalde spelers gewoon op zijn.

soms kunnen ze zich opladen en dan spelen ze een redelijke wedstrijd maar vaak denken ze dat ze het voetbal hebben uitgevonden.
 
Immers krijgt rood voor een domme actie en wordt nu weer afgebrand maar het is wel de enige speler die tot de laatste minuut strijd leverd,zijn actie heeft ook te maken met frustratie eenerzijds omdat je tegen heereveen 2 ja lees dit goed HEEREVEEN 2!! onnodig achter staat en ook medespelers ziet falen.

Ik heb het al gezegd uit twee wedstrijden 4 punten halen volendam 1 punt en zelf dacht ik dat je eerst den bosch zou krijgen maar dat is veendam,dus nu wordt het 7 punten uit 3 wedstrijden, halen ze dat niet dan mogen we hopen dat ze bij de eerste 6 komen anders spelen ze nog en eens na-competitie en dat zou ik wel heel schandalig vinden.

Zelf vindt ik dat we wel heel gouw tevreden zijn waar zijn de geplande acties ineens gebleven hebben we ineens een topploeg MENSEN WORDT EENS WAKKER WE STAAN OP DE ACHTSTE PLAATS.

In de winterstop moeten er gewoon versterkingen komen anders blijft het water naar de zee brengen en spelers als bosschaart,cornelissen,knoppert en hoogendorp moeten vertrekken zijn ook de groot verdieners en bakken er niks van.


mijn laatste hoop was ver komen in de beker en die kans hadden we nu heereveen2 de boys hebben geloot maar ook dat was een illusie.
0
Vrijdag 2 november 2007 om 09:54 uur

<FCDH>

Teixeira: "Een schande, we laten elkaar verzuipen"
02 november 2007


Het lek leek eindelijk boven te zijn, de afgelopen weken bij ADO Den Haag. De ploeg pakte dertien punten uit de laatste vijf competitieduels en was daardoor opgeklommen naar de achtste plaats in de Jupiler League. Coach Wiljan Vloet kon eindelijk tevreden zijn, maar donderdagavond verging het lachen hem alweer.


In de derde ronde van de KNVB beker ging ADO immers op blamerende wijze in eigen stadion met 1-3 onderuit tegen Jong Heerenveen. "Een schande", oordeelt verdediger Virgillio Teixeira in het AD. "We zijn nog steeds geen team. Iedereen laat elkaar verzuipen. Dit kunnen we absoluut niet gebruiken", moppert de aanvoerder.

De (overigens volledig terechte) nederlaag was voor een deel toe te schrijven aan de rode kaart die middenvelder Lex Immers vlak na rust kreeg. Hij zou een slaande beweging hebben gemaakt, tot woede van Vloet. "Als hij echt geslagen heeft, heeft hij een groot probleem", briest de geplaagde coach.


0
Vrijdag 2 november 2007 om 09:49 uur

<FCDH>

het is gewoon een schande om van hoereveen 2 te verliezen 1-3 ongelovelijk en dan deed alves niet eens mee bij hun slechts 1500 man als ze er al waren ?nou ringelul is dit nou je droom plaatje waar je het al jaren over had opzouten homo
0
Vrijdag 2 november 2007 om 09:46 uur

<FCDH>

fcdh sassem schreef:

Beste meneer Vloed,

Zou u svp Cornelisse (topaankoop, die nog geen enkele bal goed heeft gegeven en nog geen lantaarnpaal voorbij kan spelen), Stoffels (talent dat geen enkele wedstrijd goed speelt en aan alle kanten voorbij wordt gelopen) en El Moussaoui (dramatische verdediger die vaak aan de verkeerde kant staat te dekken) nooit meer op willen stellen. Alvast bedankt. Ik weet er nog wel een paar maar we moeten ergens beginnen.
idd wat een miskoop die Cornelisse weg ermee
0
Vrijdag 2 november 2007 om 09:42 uur

Ooievaar

(H)Roel schreef:

Zie mijn eerdere bericht........slap gelul......ach er  is weer eens een klotewedstrijd gespeeld ????? is er de afgelopen weken dan wel eens een TOPwedstrijd gespeeld ???? Fortuna thuis was aardig maar meer ook niet.de lat wordt hier wel erg laag gelegd zeg.

FCDH had gewoon nu , eventueel samen met RKC ,bovenaan moeten staan, Nee we verliezen kansloos van H`veen 2  en staan 8e in de Jupiler......

Combineer dat maar eens met de belachelijke eisen om het stadion voor een Juliper of bekerpotje te betreden en de lage toeschouwersaantallen ( vandaag 2600) .

En ga nu maar weer lekker blaten dat ik een nep supporter ben, het zal me aan me reet roesten........
De nieuwe RvC heeft nog zeer veel werk te verrichten. Dit elftal staat waar het hoort te staan. Die jonge jongens zijn redelijk talentloos. Die ouderen schoppen geen krant van tafel af. Er zal fors geïnvesteerd dienen te worden komend seizoen. En als die stadionmaatregelen van kracht blijven, dan is het wachten op het einde. Het is beter dat het spulletje niet de nc haalt, wellicht ziet een ieder dan de noodzaak in om het roer drastisch om te gooien. Het deelnemersveld is zelden zo zwak geweest, en als je dan nog 8e staat, en kansloos verliest van Heerenveen II...
0
Vrijdag 2 november 2007 om 09:16 uur

willem

nou jongens nu vol op de competitie richten en laten we het nie hopen dat ze zondag weer zo spelen
0
Vrijdag 2 november 2007 om 09:11 uur

Advertentie

fcdh sassem

Beste meneer Vloed,

Zou u svp Cornelisse (topaankoop, die nog geen enkele bal goed heeft gegeven en nog geen lantaarnpaal voorbij kan spelen), Stoffels (talent dat geen enkele wedstrijd goed speelt en aan alle kanten voorbij wordt gelopen) en El Moussaoui (dramatische verdediger die vaak aan de verkeerde kant staat te dekken) nooit meer op willen stellen. Alvast bedankt. Ik weet er nog wel een paar maar we moeten ergens beginnen.
0
Vrijdag 2 november 2007 om 08:55 uur

ik weer

vince schreef:

Feit is wel dat  al die schreeuwers bij aangepaste prijzen ook niet komen.
Ik heb geen excuus nodig om niet te gaan.
Ik vind het een geweldig stadion, heb erg gelachen en genoten van de jongens op vak Q.

Kunnen we ons volledig op de competitie richten!

wel jammer van dat vuurwerk, (lees ballonnen)

lol
0
Vrijdag 2 november 2007 om 08:47 uur

Nu online

rh_vakm, purnie&pino, Steef070, FC Den Haag!, keesvld, Ap happie en 111 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 33 - 64
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 33 - 45
11 VVV-Venlo 33 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 FC Eindhoven 34 - 38
15 Jong Ajax 33 - 36
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 33 - 26
20 Jong Utrecht 33 - 24