Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Mr. FC DEN HAAG

Wat verwacht jij van dit seizoen?

Geen promotie 100%

Er is 2x gestemd

Hallo Ooievaar ben je mij toch misschien iets te snel afgeweest of was het toch stiekem iemand anders.....?
Welnu ik ga met mijn billen bloot want ik ben de 2e stemmer die zeg dat ze niet gaan promoveren maar voor alle duidelijkheid ik hoop het natuurlijk wel!!!
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 16:42 uur

Richard

Rome* schreef:

Dat is normaal ja... Als je de SCC een beetje schuin houdt kan je oa de chip zien.
Ik vind het SUPER die foto op de pas, normaal ben ik zo lelijk als de nacht. En nu valt dat zelfs niet meer op.
EEN UITKOMST
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 16:40 uur

Lydia

old firm schreef:

Ach Lydia,dat m`n gemoedstoestand een stuk minder is na de maatregelen,en de club weinig lol meer brengt,komt omdat ADO een groot stuk van mijn leven in neemt,en nu dus ook een groot stuk van mijn plezier is weggenomen.
Verder vind ik dat je makelijk over het feit heenstapt hoe zoiets heeft kunnen gebeuren.
Ze verschuilen zich achter dingen die ze zelf veroorzaakt hebben/hebben laten gebeuren!
Denk jij nou echt dat ze met dit beleid die gasten die ze niet hebben willen,buiten het stadion gehouden worden?
Ik weet dat de meeste al een scc hebben en er gewoon weer zitten.
Wat ik hiervan geleerd heb is dat het huidige bestuur schijt heeft aan zijn trouwe supporters,en van de club hun eigen feestje wil maken!
Denk jij dat het bestuur hier wat van geleerd heeft?
Als iedereen nu gewoon blijft roepen van"`t komt wel goed" gaat ze dat nog lukken ook,in de eerste divisie wel te verstaan.
Nieuwe ronde wel,maar kansen moet je zelf creeren!
Ik ben het ook helemaal met u eens, ik schreef ook dat de supporters wel geleerd hebben (hoop ik van ganze harte). Het bestuur is pet, een afgezakt zooitje wat voor eigen belang zit. Nee, die zullen niet geleerd hebben gewoon omdat zij totaal hun eigen plan trekken. Ik stap er niet over heen, echt niet. Het is nu eenmaal een gegeven dat we er mee te maken hebben. Wat ik geleerd heb door mijn leven heen; hoe hard men ook trapt, ontkent enz. Men moet eerst op de bodem van de put zitten voordat begrepen wordt hoe de dingen in elkaar steken. De meeste supporters hebben de bodem gezien, het bestuur helaas niet. En zolang die halverwege blijven steken is de neerwaartse spiraal nog steeds bezig. Ik ben eerlijk gezegd bang dat het nog slechter eraan toe zal gaan. Ik heb wel de hoop dat Vloet, een nuchtere welwillende man, van het team nog wat weet te maken. Ik begrijp u heel goed omdat u met hart en ziel al jaren bij de club bent. Ik hoopte u alleen wat "op te beuren". Het komt goed... Tja, daar heb ik ook een hard hoofd in. Ik wil echter de gedachtenenergie niet neerwaarts maar opwaarts hebben waardoor dit misschien een betere uitwerking heeft. Gedachten zijn krachten, daarvan ben ik overtuigd. Momenteel is de collectieve energie zeer negatief, vandaar mijn je weet nooit, uitspraken.
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 16:39 uur

jajoh

Net een kwartier met een telefoniste aan de telefoon gehangen en uitgelegd dat ik eerst een brief ontvang waarin staat dat het a.s. zondag gratis parkeren is en dat het nu opeens word teruggedraaid! Het voordeel van mijn SCC is nu helemaal weg met die 8 euro parkeerkosten.... Ze ging her en der navragen, maar uiteraard was er niemand bereikbaar. Ik heb haar toevertrouwd dat ze tegen die beleidsbepalers mag zeggen dat het op deze manier a.s. zondag een behoorlijk zooitje gaat worden! Denk jij nou echt dat mensen netjes gaan staan wachten tot ze MOGEN betalen!? Word gewoon gas geven jongen.....
Haar advies was om zoveel mogelijk mailtjes te sturen over die parkeerkosten, want ik voel me echt behoorlijk genaaid, stelletje longhonden daar! Het bestuur krijgt er dus lekker ouderwets weer flink van langs a.s. zondag...
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 16:34 uur

Mat

Er zijn gvd 50 joden opgepakt! Maar Ajax weet het prima buiten de media te houden. Nee, ons bestuur zorgt juist dat zoiets in een stroomversnelling komt. Die schreeuwen het van de daken.
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 16:32 uur

kojak1

slain schreef:

Een tijd geleden zat je nog te klagen dat je nooit op de middenlijn kon zitten in het Zuiderpark omdat daar Midden-Noord zat,terwijl je daar gewoon tussen kan zitten,maar misschien ben jij ook van mening dat het alleen maar tuig is????
Ik ben een oudere jongere en er zaten daar ook gewoon oudere minder jongere tussen.
je moet eerst eens goed lezen waar ik op reageer,dan kan je antwoord geven.
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 16:32 uur

Advertentie

Lydia

Ikke schreef:

Dat we een slechte naam hebben komt door de PR.
Heb je bijvoorbeeld gehoord dat er gister een aantal mensen voor de wedstrijd Ajakkes - Slavia zijn gearresteerd wegens rellen? Welnee, als het Den Haag gebeurt staat het op de voorpagina.
Net zoals het gebeuren van Ajakkes - Go Ahead Eagles. Geen haan die er meer om kraait. En dan heb ik het nog niet eens over de laffe aanval op het home vorig jaar.
Enz. enz. plus wat er bij andere clubs gebeurt. Je hoort er gewoon niets over. Spreekkoren bij afscheid Perez, heb jij het gehoord in de pers...na veel zoeken blijkt dat hij uitgescholden werd in spreekkoren. De media houdt het op uitgefloten. 
Rellen in Nancy van Feyenoord en bij kampioenshuldigingen en zo kan ik de hele shoutbox wel vullen.
Het gaat me niet om die rellen en om naar anderen te wijzen, maar het gaat mij om dat Den Haag het altijd gedaan heeft. En als er bij Den Haag wat gebeurt (vreedzame betreding van het veld tijdens Vitesse wegens het feit dat bestuur Adelaar gewoon maar liet doormodderen) dan zijn alle sportjournaals en kranten in rep en roer
Paradepaardjes hoor je niets over...
Bah, het is altijd hetzelfde.
Die clubs worden gewoon het hand boven het hoofd gehouden want stel je voor....
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 16:29 uur

vak m

chip schreef:

Die foto zal ook wel op die chip zijn opgeslagen.Dan lezen ze je kaart en zien ze m op een beeldscherm.
Vorig seizoen had je geen chip en toen zat er ook een digitale pasfoto op. Niks nieuws dus!
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 16:28 uur

chip

Die foto zal ook wel op die chip zijn opgeslagen.Dan lezen ze je kaart en zien ze m op een beeldscherm.
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 15:14 uur

Max

Storkie schreef:

€ 8 is belachelijk duur voor een parkeerplaats aan de rand van de stad voor 2, 2 1/2 uur. Niet goed te praten en onbegrijpelijk voor iedere voetbalfan!

Dit is duidelijk weer een staaltje van slechte voorbereiding en onnadenkendheid want natuurlijk snapt ieder weldenkend mens dat je de lap parkeergrond om het stadion niet zomaar voor niks bij het stadion kado krijgt. De parkeerplaatsen om het stadion zijn vele malen groter dan het stadion zelf. Die grond levert bovendien voorlopig slechts één avond in de 2 weken wat geld op en is één van de (voor het bedrijfsleven) meest aantrekkelijke stukje bedrijventerrein van de randstad dus duur......
Kortom, men had, voordat men met het dartpijltje op de plattegrond van Den Haag mikte voor de locatie van de nieuwbouw zich eerst eens goed moeten beseffen hoe het zit met de infrastruktuur en hoe je de komst naar en het verblijf in het stadion voor de `normale` man betaalbaar kunt houden.

Er zitten daar zat bedrijven met een eigen parkeerterrein. Kunnen die dat niet openstellen voor 5 euro per avond? Dat is wel lekker bijverdienen.
0
Vrijdag 17 augustus 2007 om 15:08 uur

Nu online

Franky, Vakkie-G, purnie&pino, Alle ballen op Jort, FFL, GroenGeelHart070, AussieAdo en 103 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24