Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

zuid tribune schreef:

Voetbal is zo veel momenten afhankelijk. Weer, vorm, arbitrage, trainer, etc. Krijgt Coutinho rood na 10 minuten dan keert alles, nu blijf het lekker spelen, lekker Barca tik tak voetbal, Jens FANTASTiSCH !! Ammi, GOED, de rest lekker in dienst van het team.
Toch weer ruim 11.000 man, beetje stilletjes, vrijdag weer knallen tegen Heracles en dan Kerst !
Midden Noord en Vakkie M dan ook vol ??
mooie winst.

gister gewerkt vanochtend de westrijd nogmaals bekeken.
mensen die hier elkaar aanvallen en afvallen op deze shout.

wat zuid tribune schrijft hef hij helemaal gelijk in toch ben ik dan maar weer een van de mensen die volgens vele negatief zijn maar verder kijken dan een overwinning.

bousaboun was dat niet de speler waarvan het bestuur zij die komt niet past niet in ons plaatje?????
maar was dat nou niet de broodnodige speler die we miste.
kan de bal bij zich houden heeft een goed inzicht en heeft scorend vermogen op het moment dat hij erin kwam kon den haag druk zetten op de helft van de tegenstander deze voetbal kwaliteiten hebben van duinen en verhoek jammer genoeg niet.
hocher is dat niet de speler waar ik een vele die wel eens de eerste divisie hebben bekeken over te meden hadden dat hi veel inzicht had een een goede trap alleen nog handeling snelheid mist.maar dat wel komt als je hem de tijd geeft,is dat niet de speeler die twee wedstrijden lang laat zien toch wel van waarde kan zijn voor ado,is dat ook niet de zelfde speler waar steijn het niet in zag zitten en mocht vertrekken in de winterstop????


ado winst tegen nac ,een mooie wedstrijd en zeer verdiend.
maar is dat niet weer korte termijn denken.
utrecht,excelsior.nac en heracles hier hadden minimaal 9 punten gehaald moeten worden dit aantal kan al niet meer gehaald worden dus als je rieel bent missie gefaald.

het elftal ik denk dat niemand hier op deze shout vind dat we een bagger elftal hebben,ook ik heb vaak uitgelegd dat 8 van het elftal van vorig jaar hier nog voetballen maar dat je spelers op belangrijke plaatsen mist.
veel wedstrijden zijn we optes beter maar kunnen we het niet afmaken en bij veel voetballers gingen dan de kopies hangen.
zijn we he voetbal verleerd nee hebben we dezelfde kwaliteit als vorig jaar nee.
deze competitie zij er 4 a 5 ploegen die er boven uit stijgen,de rest kan vechten voor de plaatsen er onder met het elftal van vorig jaar hadden we ook zeker bij de eerste 8 gestaan.

daarom is het dood en dood zonde dat ado niet door heeft gepakt.
nu de nood hoog is en ali wel aangetrokken moest worden hebben we het geluk dat ali precies in het plaatje past waar ado het beste in rendeerd,presie voetbal de bal inspelen op de spits aanluiten en via de combinatie het doel zoeken .
spelers als vicento,immers en toornstra kunnen dan hun eigen spel spelen ipv achter de tegenstander aan lopen.

simpele shouters die hier shouten hebben het al vaker aan gegeven.
alleen zagen de beleids bepalers en de trainer dat niet.

en dat kan je ze zeker kwalijk nemen,dus als vele shouters nu hier roepen dat de negatievelingen hun bek moeten houden.

zou ik als ik jullie was toch maar even de wedstrijd terug kijken en bepalen waarom den haag nu wel op de helft van de tegenstander kan voetballen en nu wel de combinaties resulteren in goals.

voetbal ka zo makkelijk zijn als je daarbij maar wel de juiste spelers aantrekt.en het hoeft geen bakken met geld te kosten want onze ai speelt voor een appel en een ei

0
Zondag 4 december 2011 om 10:50 uur

zuid tribune

Voetbal is zo veel momenten afhankelijk. Weer, vorm, arbitrage, trainer, etc. Krijgt Coutinho rood na 10 minuten dan keert alles, nu blijf het lekker spelen, lekker Barca tik tak voetbal, Jens FANTASTiSCH !! Ammi, GOED, de rest lekker in dienst van het team.
Toch weer ruim 11.000 man, beetje stilletjes, vrijdag weer knallen tegen Heracles en dan Kerst !
Midden Noord en Vakkie M dan ook vol ??
0
Zondag 4 december 2011 om 01:10 uur

Kees

Ik mag hier niet vloeken maar ben gv. gv. letterlijk en figuurlijk doodziek dat ik er niet bij was. Uitgerekend de eerste wedstrijd van het seizoen die ik thuis mis(competitie, beker,europacup,vriendschappelijk) en ze winnen ruim. Begreep ook dat de sfeer top was in het stadion.

Één zwaluw maakt nog geen zomer maar die punten vandaag tellen wel dubbel. De complimenten aan Steijn, ondanks dat het niet mijn favorie trainer is, voor een prima gekozen opstelling.
0
Zaterdag 3 december 2011 om 22:14 uur

Bleek

Ferdy schreef:

Ieder zn goed recht maar t blijft balen als supps thuis blijven.
Maar wat is er dan veranderd t.o.v. vorig jaar?

-Toen stond vd Kallen ook aan t roer
-Speelden we ook in t Forepark

Ik begrijp best dat mensen teleurgesteld zijn in t uitblijven van investeringen maar voor de rest is er weinig veranderd.

Niet om lullig te doen maar vanavond is er een eerbetoon aan Mansveld...hem eren met lege plekken lijkt me nou niet echt goed. En ja..ik was er ook toen Mansveld speelde, zat in 1970 als kooter van 7 al op de lange zij.
Voor de duidelijkheid sinds het nieuwe stadion ga ik niet meer zo vaak als voorheen terwijl ik er wel om de hoek woon. De `sfeer` in het stadion is lachwekkend en vergelijkbaar met een willem 2.

Ook vorig jaar toen het geweldig ging ben ik om deze reden maar een enkele keer geweest.. Wat er ten opzicht van vorig jaar is veranderd lijkt me duidelijk. Andere trainer, totaal geen technisch beleid en niet doorgepakt. Ik snap ook wel dat de financiele middelen ontbreken om het afgelopen seizoen te evenaren maar er wordt qua beleid niet eens een poging toe gedaan. Er is namelijk geen beleid.

Ach het eren van Mansveld heb ik door de jaren heen vaak genoeg gedaan in het stadion. Mijn gedachten gaan vandaag naar hem uit en ik zal vanavond een drankie op de beste man doen. Daar hoef ik niet voor in het stadion te zijn.
0
Zaterdag 3 december 2011 om 18:15 uur

Ooievaar

Ooievaar schreef:

Ik verdien niet aan de club beste man, wellicht zou je dat ook eens in ogenschouw willen nemen. Het opgezwollen ego van patsters die de club naar de filistijnen aan het helpen zijn daad laat het totaal siberisch.

Waarom denk je dat Mercedes niet binnen moch komen. Nou?
Pardon. daad laat het totaal siberisch. Moet zijn laat me totaal siberisch. En een trainer die zegt dat hij nog steeds naar boven kijkt spreekt de waarheid. Om het simpele gegeven dat z`on beetje alles en iedereen al boven ons staat(...) Wat dus prima aangeeft dat hij maar weer snel hulpje moet worden overigens.

Hoeft iemand als Gert Jan Verbeek niet te zeggen. Daar in Alkmaar is nou een uitstekend voorbeeld van hoe het nou wel moet.
0
Zaterdag 3 december 2011 om 12:22 uur

Advertentie

Bleek

Haagse Roel schreef:

He Bert , hulde voor je voortschrijdend inzicht. Heb ook een SCC , mij zie je voorlopig niet. maakt mij geen ene ruk uit wat de hele goegemeente er van vindt. Geen zin om naar een ongeinspireerd , onsamenhangend zooitje te gaan kijken. Ik verwachtte geen zelfde seizoen als afgelopen jaar maar dit slaat werkelijk nergens op.....wanbeleid ten top !!!

Na de 20 min die ik van de wedstrijd tegen Scheveningen had gezien hebben ze mij ook niet meer gezien..

Geen beleid, geen goede spelers ach ik ben het allemaal inmiddels wel gewend en geef er niks om. Het enige wat ik wil zien is de mouwen opstropen en aanvallen! Liever dan een keer tegen een kansloze nederlaag aan lopen en wel zwart van het veld af komen dan kunnen ze van mij nog een applaus krijgen.

Na 20 min scheveningen uit toen Steijn voor de 3e keer aangaf dat ze in moesten zakken om geen ruimte achter de verdediging weg te geven ben ik geen wedstrijd meer geweest.

We hebben gewoon nog een hele goede selectie! Natuurlijk missen we Derijck en Bulykin. Echter zonder Buly en met Immers in de spits speelde we vorig seizoen onze beste wedstrijden. Het missen van deze 2 jongens heeft uiteindelijk zeker invloed op de prestaties van dit jaar. Maar wat er nu voor verschrikkelijk spel wordt gespeeld is totaal onnodig met de spelers die we hebben. Ik ben er van overtuigd dat je met dit materiaal makkelijk tussen plek 10 en 12 moet eindigen. Met STeijn aan het roer wordt het degradatievoetbal. DIt is echt de slechtste trainer die wij ooit gehad hebben. De beste man heeft geen uitstraling, is niet in staat een goede opstelling te formeren, zijn wisselbeleid is om te huilen, hij neemt alle spelers hun vertrouwen af, is tactisch dramatisch en heeft in de technische staf alleen maar jaknikkers om hem heen verzameld.

0
Zaterdag 3 december 2011 om 09:05 uur

pmc

Bert schreef:

Ze hebben dus vanwege gedragingen in April een SV gekregen.

Dit is mijn technische staf

TD: Co Adriaanse
Hoofd scouting: Cor Lems
Hoofd jeugdopleiding: Maro Gentile en Ricky Hoogendorp.
Trainer: Maurice Steijn


trainer ach laten we dan maar gelijk voor Hiddink gaan en Co TD zozo welke sponsor gaat er bij komen misschien een leuk idee om van Gaal voor die joden neusen weg te kapen????is in 020 ook gelijk een probleem opgelost
0
Vrijdag 2 december 2011 om 23:32 uur

Bert

Vincent schreef:

beetje omgekeerde wereld bert.

Als je je niet misdraag lijkt het me sterk dat je een sv krijg.
je kan ado ook bedanken dat je nog 6 maanden hebt mogen komen.

dus tegen de kerst mag je je eigen misdragen omdat je anders zo zielig bent? mooi verhaal weer haha :-))

ps ben morgen naar basketbalwedstrijd in alkmaar met dochter en zeer waarschijnlijk niet snel genoeg heen en weer om nog naar wedstrijd te kunnen.. zie je andere keer.
Ze hebben dus vanwege gedragingen in April een SV gekregen.

Dit is mijn technische staf

TD: Co Adriaanse
Hoofd scouting: Cor Lems
Hoofd jeugdopleiding: Maro Gentile en Ricky Hoogendorp.
Trainer: Maurice Steijn


0
Vrijdag 2 december 2011 om 23:24 uur

Richard

pmc schreef:

Kees lees hier nog eens even, zo was het nog geen 4 jaar geleden.

http://www.adofans.nl/article/01850/_Bankroet_ADO_Den_Haag_lijkt_onafwendbaar_.htm

Peter lees hier nog eens even, zo was het nog geen half jaar geleden.
Zo raar kan het lopen als er beleid word gevoerd door een stelletje ballen gehakt, die denken dat ze het wiel hebben uitgevonden. Succes zou het wezen als men zou doorpakken, en zeker met een begroting die dit jaar hoger is als het succesjaar. En dan komen met een scooterdief, dat is klantenbinding...

In het seizoen 2010-2011 werd John van den Brom, die aanvallende voetbal propageert, aangesteld als trainer. Onder zijn leiding beleefde ADO Den Haag de beste eerste competitiehelft sinds 1972, met als hoogtepunt de 0-1 overwinning in Amsterdam op aartsrivaal Ajax. Na de winterstop zette de club de goede reeks voort met onder andere een 0-1 zege bij PSV, de eerste overwinning voor ADO Den Haag op PSV in Eindhoven sinds 16 oktober 1971 (PSV - FC Den Haag 0-1).[1] Op 20 maart 2011 werd er een nieuw record in de boeken geschreven door ook de tweede competitiewedstrijd tegen Ajax te winnen. Een dubbele overwinning op Ajax was nog nooit eerder voorgekomen. Het goede spel sloeg aan in de Haagse regio, waardoor het stadion negen keer op rij werd uitverkocht, een unicum. De club bereikte de play-offs die het winnend afsloot waardoor het zich plaatste voor de Europa League. Na 23 jaar begint ADO het nieuwe seizoen 2011/12 met een wedstrijd in de Europa League tegen de Litouwse club FK Tauras Tauragė. In Kaunas weet ADO de wedstrijd met 2-3 te winnen, Mede door twee doelpunten van Lex Immers, die de Russische goalgetter Dmitri Boelykin moet doen vergeten. In de thuis wedstrijd wist de club eenvoudig het karwei met 2-0 af te maken, waardoor ADO zich wist te plaatsen voor de derde kwalificatieronde van de Europa League. In de derde ronde moest ADO spelen tegen de Cypriotische club Omonia Nicosia. Op Cypres verloor ADO met 3-0, thuis wisten de Hagenezen nog met 1-0 te winnen, maar dat was niet voldoende voor de volgende ronde.

0
Vrijdag 2 december 2011 om 18:48 uur

Edwin

yesyes schreef:

Lachwekkend als die echt visser centraal achterin zet. Als dat zo is dan hoop ik dat we met 0-5 op ons bek gaan. En die steijn heel gauw plaats maakt voor wel een goede coach.
OK, dus dan een andere coach... en met welke spelers gaat die het allemaal beter doen?

Steijn doet niet alles goed, maar het elftal speelt ook te vaak als een natte krant. `Laat je trainer maar in de steek....` komt regelmatig voor.
0
Vrijdag 2 december 2011 om 13:29 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24