Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

yesyes

ik geloof dat weinig inzien hoe goed die v/d brom is , niks speler in vorm die v/d brom heb ze in die vorm gekregen , zelfs de grote bengel: ricky heb die klaarblijkelijk onder controle. Ook door v/d brom zal v/d bergh straks weer goed gaan spelen....   wat een trainer, straks staat de hele top5 aan de deur voor hem.

 

met zo'n  trainer kan je niet anders dan boven de 9de plaats eindigen , begrijp  niet waar die spandoeken voor hem blijven

0
Dinsdag 19 oktober 2010 om 19:27 uur

marcellino

oodh schreef:

Is het niet zo dat hij het drie weken geleden óók heeft gezegd? VI komt nooit met oud nieuws volgens mij.

Verder klopt het natuurlijk wat je zegt, het programma was zeker in ons voordeel. Wanneer je het 'normaal' bekijkt staan we over een maand in het rechterrijtje. Maar het blijft een goede start met wat tegenvallers en onverwachte punten.

Geloof mij dit is echt oud nieuws.

 

Het is gewoon een misverstand geweest in de voorbereiding zag v/d brom het heel erg in ricky zitten.

 

Dat vertrouwen miste hij bij wetzel en atteveld(en dat was voor het grootste gedeelte zijn eigen schuld)

 

Dat vertrouwen kreeg hij wel van v/d Brom,hij raakte geblesseerd en dacht dat hij na zijn blessure wel weer in de bassis stond omdat hij een heel goed gevoel over hielt aan de samenwerking met v/d brom.

 

Echter v/d brom is gewoon een hele goede trainer en doet niet aan politiek daarom moet ricky zich weer terug vechten in het team en geloof mij dat heeft v/d brom hem ook verteld en hij heeft hem ook verteld dat hij ricky een belangrijke schakel vind.

 

Daarom is ricky in zijn mening veranderd en vecht voor zijn plaats bij den haag.

 

Het is jammer dat snor niet even geinformeerd heeft of hij dit stuk wel wil plaatsen want hij roept wel dat hij ricky een lek vendje vind maar tegelijkertijd boekt hij sensatie over ricky zijn rug jammer

0
Dinsdag 19 oktober 2010 om 17:59 uur

Aad

Een lootje uit Moskou
Uitgegeven: 19 oktober 2010 08:30
Laatst gewijzigd: 19 oktober 2010 08:30


Nieuw seizoen, nieuwe spitsen. Iedere club heeft wel een nieuwe potentiële goalgetter aangetrokken. Maar een echte spits koop je niet. Die win je.

Goh ja. Voor de neus van ADO-trainer John van den Brom stond er weer eentje. Weer zo’n kerel uit een ver land (wat was het ook alweer? Rusland? Oekraïne? Oezbekistan?) die zei dat hij spits was. Drie meter groot, twee meter breed, een kop als een baksteen. Spits? Spits? Lekker makkelijk - dat kon iedereen wel zeggen.

Voor hetzelfde geld was die beul een rechtsback met een drankprobleem. Of een mislukte ijshockeyer. Of gewoon een vuilnisman uit Wladiwostok. Wist John veel. Hij vroeg hoe die gozer ook alweer heette. Boekilie? Boeilkie? Boeliking? Nou, dat kon hij beter even op een papiertje zetten. En liefst niet in van die rare Russische LЄττЄЃЅκІЅ.

B-O-E-L-I-K-I-N

Waar zou de wereld zijn zonder Google?, dacht John toen hij even later achter zijn computer zat en de letters B-O-E-L-I-K-I-N intoetste. Verrek. Het was in ieder geval een voetballer. Uit Moskou, Rusland. Een aanvaller ook. Maar niet bepaald eentje die elke week ballen tussen de palen schoot. Alleen een paar handen vol doelpunten toen hij nog in Rusland speelde. De laatste drie seizoenen was hij niet verder gekomen dan acht goals.

Maar ja, bij ADO komen nu eenmaal geen aanvallers aanwaaien die er elk jaar dertig inschieten. Ach. Deze Boelie viel in ieder geval niet om als je er tegenaan duwde. Dat was al heel wat. Doe es gek. Geef die gast een contract. Je weet maar nooit.

Loterij

Een spits kopen is als meedoen aan de loterij. Je koopt een lootje (of twee, of drie) en je hoopt dat je prijs hebt. Meer is het niet. Je kunt een peloton scouts op een spits af sturen, je kunt zijn looplijnen berekenen en zijn schotpercentage analyseren – maar de wedstrijd erop kan alles weer anders zijn.

Een linksachter kun je opleiden, een rechtshalf kun je kopen, maar een spits met een neusje voor de goal – die kun je alleen maar winnen. En dan nog. Hij kan zijn neus van de ene op de andere dag kwijtraken en er de rest van zijn leven naar zoeken. Het ene moment verandert alles wat hij aanraakt in goud, het volgende moment is het bruine smurrie.

'Het'

Een willekeurige greep uit spitsen die ‘het’ even hadden en daarna zomaar weer verloren. Toto Schillaci. Eric Willaarts. Mido. Zico Tumba. Glenn Salmon. Jhonny van Beukering. Wie heeft er ooit nog iets vernomen van Melvin Platje na een seizoen vol onmogelijke goals? Of van Frank Demouge – ooit goed voor twaalf intikkers in dertien wedstrijden? En bestaat Afonso Alves nog?

Boelikin is inmiddels de Tsaar van Den Haag. Zeven goals in zeven wedstrijden – hij kan de rest van zijn leven gratis wodka drinken in ieder willekeurig Haags café. Hij is populairder dan honderd Oh Oh Barbies en Oh Oh Sterretjes bij elkaar.

Jackpot

Afgelopen weekend scoorde hij de winnende tegen Excelsior, in de allerlaatste minuut van de wedstrijd. Van een meter afstand, met de onderkant van de binnenkant van zijn linkerknie. In de dug-out zat de trainer te glimlachen. John van den Brom wist wat er dit seizoen uit de lucht was komen vallen in Den Haag.

De jackpot.
© NUsport/Thijs Zonneveld

0
Dinsdag 19 oktober 2010 om 10:44 uur

yesyes

ADODENHAAG schreef:

Met alle respect maar als ik gister op het veld had gestaan had ik ook alledrie die factoren gehad, maar voetballend komt hij helaas te kort.

nu ricky wijselijk ze bekkie heeft gehouden de laatste tijd en helder nadenkt  krijg ik weer me respect voor hem terug. 2 maanden geleden mocht die van mij opkkren omdat het hem weinig interesseerde nu met v/d brom is die volgens mij eindelijk wakker geworden, als die weer ff een paar wedstrijdjes meepakt als invaller dan pas kan je zien of die goed of niet goed genoeg is en dat ken nu niet als je reeel nadenkt nieuwe trainer nieuwe kansen , ik denk dat die straks als invaller opeens in vorm raakt en er een paar beslissende vrije trappen inschiet

0
Maandag 18 oktober 2010 om 17:17 uur

friuli

http://www.youtube.com/watch?v=NY2GlSFV5-c&feature=player_embedded

 

Zouden Atteveld of Wetzel ook zo ontvangen als ze terug zouden keren als trainer van de tegenpartij???hah denk het niet!

0
Zondag 17 oktober 2010 om 20:36 uur

Ooievaar

'Zonder met een gekleurde bril te kijken vond ik de elleboog van Rado echt geen rood waard, wel stom, want hij had 'm ervoor kunnen geven. Maar dieprood zeker niet. Niet meer doen in elk geval dat lijkt me logisch.

 

Ik ben in ieder geval hardstikke blij dat we hebben gewonnen, het liep niet. Voorheen werden dit soort wedstrijden verloren, maar nu had ik toch de hele tijd het gevoel dat we toch zouden winnen. Dat is gewoon het geluk dat je afdwingt als je hard blijft werken, en blijft geloven in eigen kunnen. En als je lekker draait dan valt z'on bal dan toch goed, waardoor je wint.

 

Mijn doel voor dit jaar luidt: eerder veilig spelen, er wordt nu z'on beetje gedaan alsof we dit jaar reeds dienen op te gaan voor europees. We hebben een aardig elftalletje maar moeten wel realistisch blijven. Ik blijf gaan voor plek 12, dus eerder veilig spelen, dus nu reeds 15 punten is boven verwachting. Althans de mijne. Zeker als je de eerste twee wedstrijden verliest, hoe dat maakt niet uit, maar ze werden wél verloren. Dan komt er toch drkuk op te staan.

 

Er volgt nu een zware reeks, met alle kans dat er geen tot weinig punten worden gehaald. Zaak is dan om niet in de war te raken, en de zaak dan niet af te branden. Daar zouden we trainer en spelers zwaar mee te kort doen. We zijn met z'n allen goed bezig, maar moeten waken voor overspanningen verwachtingen. We hebben de selectie van een midenmoter, dat hou ik althans goed voor ogen.

 

We boeken nu echt progressie, dat is dikke dikke winst. We hebben een hele goede trainer die aanvallend voetbal predikt, mooi toch? Laten we gewoon rustig blijven en onze zegeningen tellen, dan kan je reeds van de winter in kaart brengen wat je voor het seizoen er op nodig hebt. Doorselecteren dus. Brom heeft heel goed in het snotje wie er dienen te verdwijnen. Piqué en Ranco terug dat is echt geen overbodige luxe. Bosschaart en Kum bezorgen mij een natte rug.

 

Dus hoeven we geen noodverbanden aan te leggen, om de geleden schade te proberen te verhelpen. We kunnen nu echt vooruit gaan kijken.  Gisteren weer spanning en sensatie, en als je met slecht spelen toch wint dan ben je echt op de goede weg. Ik liep met een zeer voldaan gevoel gisteren het stadion uit. Drie vette punten in de tas, daar draait het om. Ik kijk nu niet meer wat VVV of Willem II hebben gedaan, maar kijk naar NAC en Heerenveen. En dat bevalt me uitstekend.

 

We gaan echt de goede kant op, maar moeten waken voor een overspannen verwachtingspatroon. De weg van de geleidelijkheid is de beste.

 

 

 

0
Zondag 17 oktober 2010 om 12:13 uur

Ooievaar

supporter-noord schreef:

Wat zal ik zeggen.... zelden zo'n slechte wedstrijd gezien, kan me echt niet herinneren welke wedstrijd van de laatste 10 jaar slechter was. Aanvallend onmachtig, geen combinaties, superslechte corners, de laatste van Verhoek in de eerste helft kwam ergens bij de cornervlag terecht. Zoals hij de beste was de laatste wedstrijd, nu met voorsprong de slechtste. En dan tegen 9 man nog moeite hebben en doorgaan met hoge voorzetten ipv combineren, echt superslecht en bijna de grootste afgang in jaren. Gelukkig hebben we Ricky nog die het over de grond kan.

Elke wedstrijd onder 'het licht' was slechter. We hebben nu een trainer die aanvallend voetbal predikt, en dat was toch ook vanavond duidelijk te zien. Nee, het was niet goed, maar wat verwacht je dan? gala voorstellingen? Slecht spelen en dan toch winnen, dan ben je goed bezig hoor. De ploeg liet de kop niet hangen, bleeft toch proberen om druk te zetten en bij de tegenstander in de box te komen. Uiteindelijk resulteert dat dan in de verdiende winnende goal. Helemaal zelf afgedwongen dus.

 

Dat Excelsior twee keer rood krijgt is toch hun eigen stomme schuld? Als je op de grond ligt en iemand op z'n giegel slaat, dan dupeer je jezelf en je club. Die tweede had Koekblik een vrije loop, en die had hij er best wel ingelegd.

 

Ik draag deze overwinning dan ook op aan John v.d. Brom. Hij wil voetballen, en niet tegenhouden. Dat is een compliment waard

Overigens, geluk dwing je af. Door hard te werken, en geloof in eigen kunnen te houden. Ik heb genoeg prachtig mooi verloren, wedstrijden zoals vanavond daar lust ik er nog wel achthonderd van(...)

0
Zondag 17 oktober 2010 om 00:02 uur

Advertentie

ADODENHAAG

supporter-noord schreef:

ach, volgens mij snap je er niks van want voorlopig is hij de man van de wedstrijd.

Blijf jij maar één van die paar honderd supporters die Ricky aan blijft moedigen, gelukkig is de trainer deze supporters boven gestegen. Die is aan de bal matig, maar zonder bal is het helemaal niks, die altijd weigert mee te verdedigen.

 

Maar de rest was ook redelijk matig, wat vooral voorin geldt. Raar overigens dat Pascal boos was toen hij eruit moest, je weet toch dat je moet aanvallen voor goals??

0
Zaterdag 16 oktober 2010 om 23:57 uur

jml

Ramon Leeuwin maakte begin dit seizoen de overstap van de Jupiler League naar de Eredivisie. De verdediger annex middenvelder verruilde AGOVV Apeldoorn voor ADO Den Haag.

'Ik wilde graag naar de Eredivisie en als dan een club als ADO zich meldt, moet je trots zijn', laat Leeuwin weten in gesprek met Voetbal International. 'Ik kreeg een mooi contract en speel bij een mooie club.'

Over zijn ambities is de 23-jarige Leeuwin duidelijk. Hij wil zich stap voor stap verder ontwikkelen. 'Dit seizoen wil ik veel duels spelen voor ADO Den Haag. Dat is goed voor mijn ontwikkeling. Voorlopig ben ik prima op mijn plaats in Den Haag.'

Bij ADO beleeft Leeuwin onder leiding van John van den Brom, die ook al zijn trainer was bij AGOVV, een prima seizoenstart. Een bijstelling van de doelstelling is volgens Leeuwin echter niet nodig. 'We moeten zorgen dat we ons zo snel mogelijk veilig spelen.'

Over de krachtsverhoudingen in de Eredivisie heeft hij een uitgesproken mening. 'Ajax wordt kampioen omdat ze de beste spelers hebben, Willem II gaat degraderen. We hebben bijna tegen alle degradatiekandidaten gespeeld en die club maakte veruit de minste indruk.
 

0
Vrijdag 15 oktober 2010 om 15:33 uur

Rik

Esajas niet ‘op korte termijn versterking’ voor ADO en krijgt geen contract

De trainingsstage die Etiënne Esajas achter de rug heeft bij ADO Den Haag, heeft voor de 25-jarige linksbuiten niet geresulteerd in een contract bij de club uit de Eredivisie. De voormalig speler van Vitesse en Sheffield Wednesday zit momenteel zonder club en is dus transfervrij, maar heeft ADO-trainer John van den Brom niet voldoende kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten.

Esajas speelde vorige week ook een wedstrijd mee met het beloftenteam van de Haagse club, maar moet blijven zoeken naar een nieuwe werkgever. “We hebben niet de indruk dat Etiënne op korte termijn een versterking voor ons kan zijn”, vertelde Van den Brom aan Voetbal International, “ook omdat hij nog niet helemaal fit is.”

Ook de trainees van het Slowaakse AS Trencin, verdediger Peter Klescik (22) en aanvaller Fanendo Adi (20), spelen voorlopig niet in Den Haag. “Die jongens lieten een goede indruk achter, maar ik zie ze in de winterstop nog niet naar ADO komen”, aldus Van den Brom. “Later misschien wel. We onderhouden goede banden met Trencin en zullen vaker spelers hierheen halen voor een stage.”

0
Woensdag 13 oktober 2010 om 13:50 uur

Nu online

Langebach2, pajam, BLEISWIJK-1, Jurriƫn, groengeelhart28, Bleek, Joo070, Haraldberg1, RickZ, VakkieJ, JvDH en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26