Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

Het is dat het geen 1 april is............ Geen cent te makken, maar een mooi busje is altijd te regelen.

 

Spelersbus moet Feyenoord redden ROTTERDAM - Het geplaagde Feyenoord heeft er een nieuw 'wapen' bij. Trainer Mario Been kreeg donderdagmiddag, amper een halve dag na de bekerflop tegen Roda JC, na de training de sleutels overhandigd van een hypermoderne spelersbus.
 

Mario Been wil de rust behouden bij Feyenoord. Foto: ANP Volgens de Rotterdamse coach, die zelf betrokken was bij het ontwerp, geeft het in de clubkeuren verpakte voertuig Feyenoord de uitstraling van een topclub. In sportief en financieel opzicht is de voormalige Europese kampioen (1970) die status al enige tijd kwijt.

Been sprak op de website nogal hoge verwachtingen uit van de spelersbus. „Het gaat te ver om te zeggen dat we nu bij uitwedstrijden al voor de aftrap met 1-0 voor staan, maar er komt wel wat binnen als wij met deze bus ergens op bezoek gaan”, zei hij voor zijn doen opvallend serieus.

De nieuwe spelersbus van Feyenoord is twaalf meter lang en heeft de beschikking over 36 zitplaatsen. De bus beschikt verder over twee koelkasten, een heteluchtoven, een magnetron, een toilet, vier lcd-schermen en mp3- en internetaansluitingen.

 

0
Donderdag 23 september 2010 om 20:31 uur

Vakkie-G

tim_b schreef:

op livescore en vi.nl ook??..

ADO moeizaam langs amateurs AMSTERDAM - ADO Den Haag had in de derde ronde van het KNVB bekertoernooi de nodige moeite met een amateurclub. De formatie van trainer John van den Brom boekte een kleine zege bij Excelsior'31: 0-2. Lex Immers en Dmitri Boelikin zorgden voor de treffers.

 

telegraaf..
 

0
Dinsdag 21 september 2010 om 22:16 uur

Johannes

Fransje schreef:

Geen sfeer (middennoord) + geen sfeer (vak G) = nog altijd geen sfeer. Is een mentaliteitskwestie, is er bij ons niet (is niet stoer) dus vergeet het maar gewoon, we hebben teveel supporters die zich met het falen van onze eigen spelers bezig houden dan ze aan te moedigen en/of sfeer te creeren.

 

Is niet anders, hoort allemaal bij de veranderingen die ons naar europees voetbal moet leiden.

Vroeger was het inderdaad veel beter, toen zaten we tenminste nog gewoon te k@nkeren op de trainer (Ricky er in of Vloetje eruit was het toch?) en op het bestuur (veldbestorminkje of op een andere manier laten staken), zoals het hoort! Toen speelden we tenminste nog om de degradatie of om het kampioenschap van de Jupiler. Dat was pas gezellig... goeie ouwe tijd!

 

Sing when you're winning was in het Zuiderpark al begonnen hoor.

 

0
Dinsdag 21 september 2010 om 12:23 uur

Vlakko

Zie en hoor veel gezeik op Ammi. Hij is inderdaad nog niet zo goed als zijn eerste seizoen bij ons.

 

Maar wat veel mensen vergeten is dat Verhoek dit seizoen veel minder hoeft mee te verdedigen en zich volledig op aanvallen mag toeleggen van de trainer.

 

Hierdoor heeft Ammi het een stuk drukker zeker nu Buijs al een tijdje uitgecshakeld is en ik persoonlijk vind dat de middenvelder voor Ammi ook weinig komt helpen. Hierdoor heeft Ammi het veel zwaarder, maar hierdoor kan Verhoek wel al zijn energie in acties voorin stoppen.

 

Zonder de 1 is de ander niet zo goed. Dus ik pleit voor iets meer steun aan Ammi in deze speelstijl. Het moet nog veel beter maar dat komt hopelijk vanzelf het zit erin hebben we het eerste seizoen gezien.

0
Zondag 19 september 2010 om 13:42 uur

ADO supporter Leidschenveen

Van den Brom: ,,Vier goals uit, zegt veel over ADO op dit moment”
19 September 2010 om 07:42
John van den Brom had na afloop redenen om breeduit te lachen. ADO Den Haag was er eindelijk een keer in geslaagd Willem II in eigen huis de volle buit afhandig te maken. De Hagenaars slaan gelijk een gat van acht punten. Haaglandenvoetbal.nl blikt na afloop terug met de trainer.

 

Tekst: Rob Blankenstein
Foto's: Philip Bras

John, vrijdag ba de training werd gesproken over het feit, dat Wiilem II een keer de punten moest pakken, gelukkig heeft ADO daar niet aan meegewerkt!
,,Ja, dat was ook mijn antwoord natuurlijk. Morgen nog niet, want toen was het vrijdag en nu is het na de wedstrijd en dan sta je hier opgelucht met een 4-2 overwinning. Nogmaals als je een uitwedstrijd speelt en je bent in staat om vier goals te maken, dan zegt dat heel veel denk ik over ADO Den Haag op dit moment.”
Wat vond je de moeilijkste fase in de wedstrijd?
,,Het begin, want we kwamen ook terecht op achterstand doordat de communicatie bij ons tussen Ramon (Leeuwen – red.)en Chris (Kum – red.) niet goed was, waarbij ze beiden naar de bal toegingen, terwijl als ze duidelijk naar elkaar roepen, de één de bal weg kan koppen en nu liepen ze elkaar in de weg. Die bal viel goed voor de voeten van Rigters en die schiet hem echt goed in. Het eerste kwartier hebben we moeite gehad met het enthousiasme van Willem II, dat natuurlijk geholpen werd door die snelle goal. Daarna was het een moeilijke fase rond de 2-2, terwijl we goed uit de kleedkamer kwamen met die 2-1. Maar daarna werd het natuurlijk weer veel te snel gelijk en dan zeg je in de rust nog dat er een moment gaat komen dat je op een 2-1 voorsprong komt en zorg er dan voor, dat je weer niet snel tegen een tegendoelpunt aanloopt. Misschien verzoek je dan de goden in dat opzicht, maar dat moet wel beter, want het gebeurt natuurlijk niet voor het eerst dit seizoen. Willem II was in die fase ook beter en dan hebben we geluk met die bal op onze lat en Gino (Coutinho - red.) pakt een paar goede ballen, dat mogen we ook niet vergeten. Toen zei ik nog op de bank, we moeten weer controle krijgen over de wedstrijd en toen brak het Haags kwartiertje aan. In die fase hebben we optimaal gebruik gemaakt van onze mogelijkheden en van de ruimte die we kregen. De 2-3 kwam natuurlijk op een geweldig moment zo’n tien minuten voor tijd en dan maakt Dmitri (Bulykin - red.) ook nog eens de 2-4 en toen wisten we dat die wedstrijd in de knip zat.”

Die voorzetten van Wesley Verhoek blijven levensgevaarlijk!
,,Wesley is een fenomeen in dat opzicht en als je ziet hoe hij die bal, waaruit Frantisek (Kubik - red.) de 1-2 scoort, nog voor krijgt, dat is echt ongelofelijk, want hij stond in het cirkeltje bij de cornervlag. Hij heeft op dat moment ook nog last van die cornervlag en de verdediger en hij brengt de bal toch nog op zo’n manier voor, waar dan die goal uit valt. Ook bij die 2-3 legt hij de bal weer neer op zo’n manier, dat is echt klasse. Vorige week speelde hij een wat mindere wedstrijd, maar vandaag liet hij zien dat hij er weer is.”

Wat moet er in jouw ogen gewoon beter?
,,Je moet altijd kritisch zijn en het is altijd gemakkelijk kritisch te zijn na een overwinning naar spelers toe, omdat ze er dan veel meer open voor staan. Voor mij is het ook heel gemakkelijk omdat dan te benutten, maar hetgeen wat ik net ook zei, is bijvoorbeeld in het eerste kwartier van de wedstrijd, waarin we ontzag toonden voor de tegenstander en we kwamen toen niet in ons spel en ook niet aan onze eigen ideeën van voetballen toe. Het tweede punt is natuurlijk de situatie wat ik net al aanhaalde, als we op voorsprong komen, we dan weer te snel die gelijkmaker om onze oren krijgen.”

Dat heeft toch ook te maken met een stuk organisatie. Bij die 2-2 staat Levchenko vogelvrij om in te koppen?
,,Dat klopt, maar net als bij die 1-0 was er ook bij die 2-2 sprake van miscommunicatie, want Ramon komt naar binnen, terwijl hij volgens mij gewoon bij zijn man had moeten blijven staan. Chris had al een man, dus Ramon had daar in principe niet zoveel te zoeken en Levchenko kopt die bal perfect in, maar hij mag inderdaad niet zo vrij staan op dat gedeelte van het veld.”

Frantisek Kubik was na de rust ook aardig op dreef, toch?
,,Dat klopt, maar voor de rust zeker niet, want toen vonden we hem helemaal niet goed en het probleem met Frantisek is, dat wij heel moeilijk met hem kunnen communiceren. Dat is echt met boekjes erbij en hij heeft driemaal in de week Nederlandse les en hij begint het wel een beetje te begrijpen, maar tijdens een wedstrijd is het heel lastig en gaat het te snel voor hem om alles gelijk te begrijpen. Maar aan de andere kant, met heel veel hulp moet het beter gaan en dan is het ook heel grappig om bijvoorbeeld in de rust te zien dat de spelers met een boekje van Bob (Kootwijk - red.) zitten om aan te geven 'je moet dit of je moet dat'. Als hij dan scoort door zijn kwaliteiten, dan is dat positief om te zien. De communicatie moet beter dat is duidelijk, maar het is voor mij als trainer goed om te zien dat iedereen met hem bezig is en als hij zo door blijft gaan, dan mogen we wat mij betreft elke dag met zo’n boekje zitten.”

Al met al een nuttige avond plus het gegeven dat je nu acht punten los staat van Willem II!

,,Dat aspect hebben we voor de wedstrijd ook aangegeven aan de jongens, dat we dik afstand konden nemen van Willem II en er zijn heel veel ploegen die in het rechterrijtje kunnen spelen en uiteindelijk ook moeten gaan spelen en als je nu kijkt en je zet Willem II op acht punten, dan denk ik dat we heel goede zaken hebben gedaan.”



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Zondag 19 september 2010 om 09:30 uur

ADO supporter Leidschenveen

"Damesvoetbal puur recreatief"

Van onze Telesportredactie
Gertjan Verbeek

- AZ-trainer Gertjan Verbeek vindt het zonde van het gras in Alkmaar, dat de dames van AZ op 14 oktober Europees tegen Olympique Lyon uitkomen in het AFAS-stadion. "Dat damesvoetbal is namelijk puur recreatief", mopperde Verbeek.

 

Zal de directie van AZ blij mee zijn zeg, pffffffffff. AZ is een van de weinige clubs die dames voetbal serieus probeert te nemen. Wat een lul is die vent eigenlijk ook.


 

0
Zaterdag 18 september 2010 om 11:44 uur

rien1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Zover ik kan nagaan heeft Mitchel Pique afgelopen maandag niet meegedaan tegen NEC 2. Vd Brom zal toch ook wel gezien hebben dat Loekie abslouut niet in het centrum uit de voeten kan.

Toen hij in de tweede helft centraal achterin moest spelen tegen de Graafschap, heeft hij geen kopduel gewonnen.

 

Wat zou het toch mooi zijn als Kum weer centraal achterin staat met Derijck en Mitchel Pique links back.

Pique is er al zolang uit, waarbij ik hoop dat ALS hij nog eens terugkomt dat hij zijn niveau van zijn 1e seizoen bij ons in de ere weer haalt. Tuurlijk maakt iedere speler wel eens een foutje, maar Ik vond Pique echt een goeie speler! Wat Leeuwin betreft, wil ik toch liever maar dat Buijs snel op zijn plek terug is. Overigens heb ik nooit begrepen waarom Kum destijds (onder Atteveld begon de ellende) naar links is gezet. Afgelopen zondag kreeg hij voor de zoveelste keer geen poot aan de grond tegen een tegenstander, nu was het weer die Bargas. Kum kan inderdaad gewoon veel beter naast Dereick in het centrum gezet worden.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik sinds lange tijd weer geniet van het aanvalsspel van ADO, dat moet ik de nieuwe trainer echt nageven. Toch lopen ploegen soms kinderlijk eenvoudig door onze defensie heen en worden we daar weer ondersteboven gespeeld. Dan denk ik juist weer aan Rancovic, en vraag me af hoe het met hem gaat. Pique, Rankovic en Buijs zijn spelers die ik liever vandaag terug zie dan morgen.  

0
Vrijdag 17 september 2010 om 23:29 uur

Ooievaar

oodh schreef:

Ik heb geen onderzoek gedaan maar ik neem zomaar aan dat wanneer er én leuk gespeeld wordt én er veel meer punten gehaald worden er ook meer toeschouwers komen. Wie heeft er, behalve de echte die hards, nu zin in weer een verliespartij. Gelukkig gaat het nu wat beter maar we zijn er nog lang niet (5-5).

Precies. Ondanks dat er leuk wordt gevoetbald is er nog niet gewonnen. En daar komen de mensen voor. Kan je roepen dat is scoreboard journalistiek of wat dan ook, maar cijfers liegen nou eenmaal niet. Althans ik denk dat dat de reden is voor het niet vol zitten van het stadion.

 

Ikzelf ben van mening dat we langzaam maar zeker de goede weg zijn ingeslagen. Maar: vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

We moeten doorgaan op de ingeslagen weg, en dat is het publiek vermaken met aanvallend voetbal, dan komen die resultaten - ook thuis- er echt wel. Alleen we moeten wat geduld betrachten.

 

Afgelopen zondag waren er toch bijna 12.000 man, dus het gaat echt wel de goede kant op. Al zou ik ook het liefst dat het stijfuitverkocht was. Aan de andere kant zie ik vaders en moeders met kleine hummeltjes aan de hand met ADO spulletjes om naar het stadion kuieren, net zoals ik dat vroeger bij papa aan het handje deed. Dat is ontegenzeggelijk van levensbelang. Vers bloed!

 

We groeien gestaag maar we groeien. Dus dat heeft even tijd nodig, elk jaar een stap voorwaarts. Deze selectie is weer beter als vorig seizoen, en ook komend seizoen moet er op gericht zijn om dat proces voort te zetten. Maar zover is het nog niet. Dit seizoen moeten  we met deze selectie ons eerder zien veilig te spelen. Ook dat zal met vallen en opstaan gepaard gaan, maar het gaat om het doel. Blijf achter de ploeg en de trainer staan, die echt nog wel eens op z'n bek zal gaan, maar toch al in z'on korte tijd aardig wat krediet heeft opgebouwd. Maar bovenal: dat Kallen cs blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken. Dan komt het best wel goed binnen een paar jaar.

 

Een groei als Vitesse door gaat maken klinkt erg aanlokkelijk, maar die liggen binnen een paar jaar aan de dallas. Een ieder weldenkend mens begrijpt waarom.

 

Groei ik toch liever wat minder hard, maar ligt er uiteindelijk wel een spijkerhard fundament onder de club, die gedragen wordt door een enthousiast publiek.

 

 

 

 

 

0
Vrijdag 17 september 2010 om 16:58 uur

Advertentie

Ooievaar

oodh schreef:

Ton Thie was verreweg de beste. Was een topkeeper in de tijd dat er veel goede keepers waren in Nederland. Zat ook tegen het Nederlands elftal aan en dat zei toen wel heel wat.

Jaaaaaahaaa Ton Thie. Wat een gigant was dat. En dan nog niet het ned efltal halen. Kan je nagaan. Bijna iedere club had toen een goede keeper. Thie was een fantastische atleet, en zeer goed ook met hoge ballen. Werkelijk fantastische keeper. Had ook een voorstopper als Simon van Vliet voor zich. Een rots in de branding. Maar goed dat was toen.;(

 

Terug naar hier en nu. Ik hoop dat die duitser wat is, ik vind ook Coutinho niet veel soeps. Een junioren keeper qua lengte en uitstraling. En de verdediging is het zwakste deel van het team. Dus ik hoop nogmaals dat Ranco snel terugkomt want die kan tenminste coachen, en is rustig aan de bal. En uiteraard Piqué, spreekt voor zich.

 

Het middenveld en de aanval is heel behoorlijk dus daar zit het probleem niet. Zondag is erg leerzaam geweest ook voor de trainer die natuurlijk ook nog moet leren.

 

Al met al staan we er behoorlijk voor. Dus geen reden om bij de pakken neer te zitten.

Het 2e was gisteren dramatisch, maar ook zij zullen nu niet meer zweven en gewoon gaan voetballen, anders win je niet bij Ajax. Komt ook echt wel goed,

 

0
Dinsdag 14 september 2010 om 22:19 uur

Robin Straub

ze mogen mij ook testen als keeper hoor. Ben nu actief als amateur als amateur bij een voetbalclubje in Tilburg.

maar geen trainer helemaal niks, en dan moeten we nog kijken wat het gaat worden dit seizoen.

of trouwens, dat kan helemaal niet meer, want ze mogen geen amateurs meer contracteren alleen mensen zonder club..

jammer, had het graag geprobeerd met mijn 17-jarige leeftijd en mijn 1,90.

0
Maandag 13 september 2010 om 23:16 uur

Nu online

ADO079, RemcoOnX, supporter-noord, jbdh, opper, BLEISWIJK-1, Superjantje, Mr. FC DEN HAAG, morley, Langebach2, Aad, GroenGeelHart070, Rooie91, Renearmand56, Bert, Bollie74, Max, RickZ, GGH, Ronaldo en 178 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26