Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

the mouse

DeHaagseHyena schreef:

DenHaag kennende kunnen we in een wedstrijd een 3-0 voorsprong weggeven....maar ook van 0-2 terugkomen.

Maar ook hoe we de belangrijke degradatiewedstrijden verliezen thuis tegen Sparta,Roda, en gelijk tegen Nec en onverwachts thuis tegen heerenveen winnen, uit tegen feyenoord een punt pakken en tegen utrecht uit winnen.

 

30 minuten Vitesse wegspelen is geen wonder, maar wel een teken wat deze selectie kan.

Al 10 jaar weet DenHaag geen voorsprong meer vast te houden...laat staan te vergroten.

 

The Mouse wel leuk die positieve shout, maar als ik nog 33 van deze shouts van je lees weten we hoever het is?

 

Het ergste is nog dat ik zelf geen probleem zag in de ploeg na die 30e minuut....het viel allemaal naar achter en kwam niet meer terug, terwijl vorig jaar duidelijk een aanvallend probleem was, is het deze keer de verdediging?

 

Wij hebben naar mijn emning gewoon de 11e selectie van de eredivisie (basis 11).

 

Was overigens mijn eerste uitwedstrijd in mijn 10 jarige adosupport (ben zelf 17) en de sfeer was geweldig...niet te verwijten aan de supporters.

Ben overigs wel 5 kilo afgevallen dankzij het dichte dak daar...wat een bloedhitte.

 

Conclusie: Denhaag kan voetballen zoals in de eerste 30 minuten, maar moet beter met de kansen omgaan!

 

Ps. John v.d Brom reserveer een paar Engelse Subtoppers zoals Sunderland,Newcastle of Everton in het trainingskamp in de winter, dan leer je onze jongens echt verdedigen!

 

Gr. D.H.H

Er is niks positiefs aan mijn shout,

slechts een constatering van wat ik tot dusver hier had gelezen van sommige shouters,

ook ik was onder de indruk van de eerste 30 minuten,

zag het afzakken daarna maar totaal geen angst voor de doelpunt tegen.

 

Een doelpunt uit het niets in de enige minuut blessure tijd van de 1e helft,

is dodelijk, heb zelf jaren lang gevoetbald waarin wij zo'n doelpunt maakte en de 2e hlft de betere waren maar ook andersom.

En ja dan kruipt er idd angst in de ploeg, niet te ontwijken.

en je tegenstander ruikt bloed di ehebben ze gekregen gisteren.

 

Maar om nu idd, zoals sommige shouters een aantal spelers en trainer af te branden lijkt me hier geheel misplaatst na 1 wedstrijd.

 

en om nu nog terug te kijken naar vorige seizoen lijkt me overigens helemaal overbodig,

nieuwe ronde nieuwe kansen, zo denken de technische staf en de spelers ook, dus waarom zouden wij als supporters ons zelf wel tergen met de gebeurtenissen van vorig seizoen.

 

De leiding, technische staf en spelers zijn juist heel goed bezig vanaf het begin van de voorbereiding(en ja, tuurlijk waren er amateurclubs bij).

Het zou zonde zijn dat als wij als supporters nu al gaan lopen blaaskaken om 1 verliespartij!

 

overigens belachelijk, dat het dak dicht was!

totaal sfeerloos stadion.

en dan die vitesse supporters buiten het stadion,

een vrouw van over de 50 met een shawl in der klauwen en der middelvingers opsteken als de bussen wegrijden!

Ga naar huis koken voor je kinderen!

 

0
Maandag 9 augustus 2010 om 13:41 uur

Hamradio

the mouse schreef:

ongelooflijk!!!!

 

1 wedstrijd gespeeld in de comp.

een uit-wedstrijd die we verliezen en het ligt ineens overal aan!

 

er zijn er nog 33 te gaan!

 

wat een gelul hier allemaal!

Nou nee, het is niet allemaal gelul.

We mogen best vaststellen dat een aantal spelers gisteren ver onder de maat speelde. En we kunnen natuurlijk best wel discuseren, hoe dat komt en wat wij eraan zouden willen doen.

Tot zover geen gelul.

 

Wat natuurlijk wel gelul is om daar direct het lot van de trainer en/of spelers aan te verbinden en om direct te gaan roepen dat het wel weer nacompetitie zal worden.

 

Ik ben overigens heel erg benieuwd wie er a.s. zondag gaat keepen.

0
Maandag 9 augustus 2010 om 13:32 uur

Kees

the mouse schreef:

ongelooflijk!!!!

 

1 wedstrijd gespeeld in de comp.

een uit-wedstrijd die we verliezen en het ligt ineens overal aan!

 

er zijn er nog 33 te gaan!

 

wat een gelul hier allemaal!

Onderstaand cursief gedrukt schreef ik gister al:

 

Tot nu toe wordt er heel aardig en vaak aanvallend gevoetbald zoals bijna iedereen het graag wil zien. Je kunt een trainer toch niet op een matige tweede helft zo afbranden. Staat het met de rust 0-2 of 0-3 dan is Van der Brom de kroonprins onder de trainers volgens velen hier.



Ik erger me werkelijk de pleuris hoe dit elftal of enkele spelers nu al afgebrand worden. Walgelijk.

0
Maandag 9 augustus 2010 om 11:37 uur

Django

Jongens, we kunnen ons gewoon opmaken voor een rampjaar. Een aantal redenen waarom:

<>Het verwachtingspatroon is veel te hoog. Ik lees hier dat de nederlaag tegen Vitesse onverwacht is. Als Arnhem-uit al een zekerheidje is, dan weet ik het niet meer. Een dergelijk verwachtingspatroon zal een negatieve uitwerking hebben.

<>Onze selectie is te smal. Er zijn afgelopen zomer veel competitiewedstrijden en doelpunten aan spelers vertrokken. Die plekken worden opgevuld door jeugdspelers die gaan verzuipen in een slecht draaiend team.

<>Deze selectie mist een leider. Buijs? Hahahaha. Bosschaart is te lief en Ranko speelt niet.

<>Van den Bergh. Het is een grote fout geweest hem niet weg te sturen. Deze zelfbenoemde vedette loopt als een keizer over het veld, maar voetbalt als het paard van de schillenboer. Een echte rotte appel in de mand.

<>Onze selectie bevat zo’n vijf spelers die in gedachte al afschedi van onze club hadden genomen en er met de pest in het lijf spelen. Gelul dat Van den Brom de reden is dat deze spelers opeens willen blijven. De keiharde waarheid is dat geen enkele club deze spelers wil hebben. Deze clubs lachen juist in hun vuistje dan die onwetende beleidsbepalers in Den Haag met die gasten zitten opgescheept.

Vooral de laatste drie gaan ons gewoon opbreken. Van den Brom is echt geen slechte trainer, maar ik vrees dat hij het niet gaat overleven. Spelers in de selectie die al snel aan zijn stoelpoten gaan zagen en supporters die denken dat we wel even twaalfde worden.

Als Van der Kallen slim is, verbindt hij het lot van Maurice Steijn aan die van Van den Brom. Je kan niet allemaal trainers ontslaan, maar de assistenten laten zitten. Die bakken er dan namelijk net zo goed geen hout van.
 

0
Maandag 9 augustus 2010 om 09:21 uur

yesyes

yesyes schreef:

ja
 

Zoooooooooo ben weer beetje bijgekomen van die zondagse ellende en kan nu me echte mening geven..........Over JvdB ik denk juist weet et eigenlijk zeker dat v/d brom de ideale trainer voor ons is. Alleen een paar spelers verpesten het voor de rest (v/d bergh die straks weer gaat lopen kkren als het niet gaat, misschien weet v/d brom dat ook wel en stelt die hem expres op ;) Zwinkels die totaal geen uitstraling heeft en daardoor veelste onzeker is, keepen zal die echt wel kunnen maar zeker zijn is het belangrijkste en zeker voor een keeper. Coutinho beheerst dit veel beter en is veel meer een leider die wel ze bek durft open te trekken. Hoop echt dat die volgende week zondag in de basis staat anders gaat het weer een zuur dagje worden voor zwinkels helemaal nu die al een paar blunders gemaakt heb. Ben benieuwd of ik gelijk heb met v/d brom en of hij die keuze durft te maken aankomende zondag maar ik ben bang van niet eigenlijk.



Je kon zeker wel vooruitgang zien vandaag kwa voetbal want ze durfde wel te voetballen in het begin en ook een paar één tweetjes die ik al jaren niet meer heb gezien, zelfs 1 over heel het veld heen die nog bijna een goal werd.



Hoop dat die bulykin snel fit wordt zodat immers de plek van Ricky over kan komen op het middenveld dan gaat het echt wel goed komen maar zo zonde vandaag wat een goede start kon je maken met 3 makkelijke punten als een paar van de eerder genoemde het niet hadden verpest voor de rest. Want vitesse was rijp voor de slooop!!!!!!!! gemiste kansen dit want er moeten nu in het begin wel punten gepakt gaan worden want aan het eind v/h seizoen krijg je echte lastige achter elkaar

0
Maandag 9 augustus 2010 om 01:49 uur

pascal-070

ADODENHAAG schreef:

Bert als je onrust wil stoken waarom doe je dat niet op een andere site... met je irritante shouts.

Hij mag natuurlijk wel zijn mening geven maar ik ben het er ook niet mee eens. Als we vandaag die 30 minuten hadden voortgezet en we wonnen met 0-3 was John van de Brom weer de ideale trainer. Maar ja, veel ADO supporters hadden verwacht dat we vandaag wel ff gingen winnen maar zo werkt het natuurlijk niet.

0
Maandag 9 augustus 2010 om 01:00 uur

ADODENHAAG

Haha ik ga niet eens meer reageren op mensen die zeggen dat vd Brom een slechte trainer is of Buijs die het slecht doet. Geen wedstrijden gezien zeker, maar van zulke pessimistische nietsweters moet je afstand nemen.

0
Maandag 9 augustus 2010 om 00:37 uur

Bert

Haagse Roel schreef:

Van Hese heeft ons punten gekost afgelopen seizoen, die jongen kan er niets aan doen maar ik kan er niets anders van maken......Susepesa ( zoiets ?) was niet geweldig maar viel in negatieve zin niet echt op. Dit in tegenstelling tot zijn collega aan de andere kant, onze Marok Limbo , die , afgezien van z'n kopbal van de lijn werkelijk niets goed deed.

 

Als Pique echt fit zou zijn stelt Brom hem echt wel op, je laat geen frikandel speciaal meedoen, die gastuh worden allemaal getest op fitheid, vetgehalte enz....

 

Immers deed het prima , snap niet dat je daar commentaar op hebt

Hij heeft een goal gemaakt Immers. Dankzij die nitwit van een trainer die we hebben binnengehaald. Pique wordt gewoon genegeerd en gekleineerd door onze nieuwe trainer net als Kum. Ik kan niet wachten op een nieuwe trainer. Die boekenwurm mag  van mij zo snel mogelijk van het toneel verdwijnen.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 23:57 uur

Advertentie

oodh

pascal-070 schreef:

Kom op zeg, jij bent wel erg negatief. Ik was het grotendeels met deze opstelling eens. Ik had alleen bosschaart eruit gehaald voor kum, omdat kum met zijn snelheid nog gaten dicht kan lopen.

 

Supusepa vind ik een prima back als stand in maar niet goed genoeg voor de basis. En hij moet ook Coutinho in de goal zetten want Zwinkels heeft het ook niet meer op een rijtje

Probleem is ook dat we een hele smalle selectie hebben. Van aankoop Supusepa heb ik nooit wat begrepen (3x een lv in de selectie). Een goede keeper hebben we niet. Geen idee waarom vdB en onze aanvoerder in de basis staan. Met Luijckx ipv vdB hadden we niet verloren denk ik zo. Maar ik val in herhaling. Feit is dat van den Brom het kennelijk heel anders ziet en op zoek is naar een aanvallende linkspoot. Leuk dat hij aanvallend wil spelen, werkt goed tegen zwakke tegenstanders maar zelfs een Vitesse is na die belachelijke penalty beter. Denk toch zomaar dat Vitesse een van de zwakste is. Dat baart wel zorgen... Onze trainer gaat het moeilijk krijgen wanneer we meer van dit soort nederlagen krijgen. Je hebt niet zoveel aan opmerkingen als: "Ik begrijp niet dat jullie met leuk voetbal zo laag staan".

0
Zondag 8 augustus 2010 om 23:34 uur

Bert

Tis gewoon weer wat het was. Een spelersgroep die tekort komt. Een verliezend Ado een waardeloze trainer dit keer met een hoop poeha. Zal wel weer gezellig worden in het Forepark

 

Onze vriend Rien is afgehaakt en zo zullen er nog vele volgen. 

0
Zondag 8 augustus 2010 om 23:16 uur

Nu online

Erik070, VAKKIE-l, Lellow, guru, Tante Wil en 78 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25