Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Robin Straub

Bert schreef:

Gezien het resultaat en het scoreverloop ben ik blij dat ik niet geweest bent. Steeds maar weer die teleurstelling in de laatste

minuten. Ging mijn oma naar huis brengen na een kinderfeest reed ik langs de escamplaan stapten een paar supporters uit de teleurstelling was duidelijk zichtbaar.

 

Nee we zijn er nog lang niet. Ik ben blij dat ik vandaag niet ben geweest. Ik kan er niet tegen die 89e minuut ik wordt er zo langzamerhand zwetend wakker van.

ik snap helemaal wat je bedoeld..

ik was op m´n werk radio 1 aan het luisteren. natuurlijk lekker als je 1/0 voor komt en ermee de rust in gaat.

toen kwam het nieuws, na het nieuws zei de commentator het volgende: het is zojuist 2-0 geworden voor ADO Den Haag, waterman kon de bal niet lekker pakken waardoor visser een intikkertje had en deze benutte. Maar ADO bleef niet lang op 2-0 staan, want 2 minuten later prikte bargas de 2-1 binnen, het gaat hier nog een leuk slotoffensief worden.

 

En toen zag ik de bui al hangen, als ADO op een gegeven moment op 2-1 komt, zit ik er al op te wachten tot de 2-2 valt. het is een tijd geleden dat we 'op het randje' punten hebben gepakt. kijk maar vorig seizoen, heerenveen uit. kwamen we ook 0-2 voor. Toen werd het 1-2 en nog geen paar minuten later, lag ook de 2-2 erin.

 

Met 2-0 moeten we zekerheid hebben, maar helaas heb je dat bij ADO nooit. waarom kun je het achterin niet gewoon dicht houden? concentratiegebrek? te makkelijk gaan denken, omdat je toch al het spel maakt? Misschien maar een cursus concentratie doen met z'n allen. Want het is niet nodig met dit elftal om weer billen te knijpen tot de laatste wedstrijden van het seizoen en dan niet alleen met dit elftal, maar ook met de trainer.

0
Maandag 13 september 2010 om 11:44 uur

Max

Jammerlijke gebeurtenis op De Aftrap


Zaterdagmiddag, 11 september, is er iets vervelends gebeurd op ons jeugdcomplex De Aftrap en we willen, met name iedereen die erbij was en wellicht geschrokken is, even op de hoogte stellen van alle gebeurtenissen.


Een ontevreden ouder sloeg tijdens de wedstrijd van de D1 de trainer, die bij het veld zat, van achter tegen het hoofd. Onze trainer liep daarbij een fikse hoofdwond op. De ouder is aangehouden en naar het politiebureau gebracht, de trainer is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

We houden u op de hoogte van de situatie rondom onze trainer en we hopen iedereen die op De Aftrap aanwezig was enigszins gerust te hebben gesteld met deze mededeling dat er dus direct actie is ondernomen.

ADO Den Haag betreurt de situatie uiteraard in grote mate en leeft mee met onze trainer en zijn familie om de schrik te verwerken.

 

adodenhaag.nl

 

Wordt steeds gekker..

0
Zaterdag 11 september 2010 om 17:41 uur

Bert

Vincent schreef:

Haha dat is een goeie.. als toornstra leeg is mag ie mee doen.. daar doe ik het voor....(=dus nooit)

 

@ kees.

 

dat visstick gedoe heb ik nu wel weer een beetje gehad.. kom eens met argumenten en data waarom we ricky een 280e kans moeten geven?

Misschien omdat het een goede voetballer is die nu even in de knoop zit. Hoezo 280e kans onder die Zwetsel heeft die nog nooit een eerlijke kans gehad. En die orentrekker kan je nog geeneens een trainer noemen.

 

OPHOUDEN MET DAT GEZEIK OVER RICKY

0
Vrijdag 10 september 2010 om 22:49 uur

yesyes

Ooievaar schreef:

Ricky is voor ons geen bruikbare voetballer hij was het niet hij is het niet en hij wordt het niet. Al gaan we allemaal op ons kop staan, Rikcy heeft schijt aan de hele wereld. De instelling van die jongen deugt niet, en daar helpt niets meer aan. Na dit seizoen komt hij hooguit bij Helmond Sport of iets in die geest aan de bak, al vrees ik dat ook dat te hoog gegrepen zal zijn voor hem.

 

Ook ik was hardstrikke blij met zijn komst. Hij heeft welgeteld één echt goede wedstrijd gespeeld afgelopen seizoen tegen Willem II, en dat was het dan. Als iemand niet wil dan ben ik er klaar mee.

Niemand groter dan de club, zeker geen veel te veel verdienende en lekkende speler die behoudens een grote bek er geen éne klote van terecht heeft gebracht.

 

Ik ben blij met het team wat er nu staat, en er staan er ook daadwerkelijk elf die hun best doen. Dus op Piqué na hoeft er voor mij niet gewisseld te worden. Ook meneer Buijs had een hoop praatjes, maar viel alleen op door zijn zwakke spel en domme kaarten, dus laat hij maar eens beterschap tonen op de training. Dat is het voordeel als je een wat bredere selectie hebt.

 

Komend jaar doorselecteren, en afscheid nemen van Zwinkels, v.d. Bergh, Bosschaert en wellicht ook Buijs.

 

mee eens maar ricky heeft wel meer wedstrijden goed gespeeld. In de voorbereiding vorig seizoen alle wedstijden, o.a.  tegen valencia , begin competitie tegen nac thuis speelde die ook een hele goede wedstrijd met een paar mooie kansen alleen had die de pech dat die ter rouwelaar de wedstrijd van ze leven keepte, herinner mij nog dat stiffie van rick tegen nac dat was echt een pracht goal geweest,  daarna was er nog een wedstrijd weet niet meer welke maar tegen VVV uit speelde die ook gewoon heel goed met een paar mooie akties.  Alleen met die rode kaart bij VVV was het ricky verhaal ten einde toen wetzel ermee ging bemoeien, sindsdien is het nooit meer goed gekomen door ze problemen die hij had met wetzel. Hij is ook niet meer jongste dus ik denk dat hij helemaal niet meer gemotiveerd is om elke dag keihard te gaan trainen en knokken voor ze plaats. Hij vind alles wel best zo dus wat heb je er dan nog aan?, geef mij dan maar een leeuwin die er alles aandoet om ze plaatsje in de basis te krijgen.

 

Daarom wat ik al zei laat die ricky zichzelf eerst maar weer gaan bewijzen op de trainingen en in het tweede tot de trainer vanzelf niet meer om hem heen kan, tot die tijd moet die gewoon niet ouwehoeren want hij heb er alleen maar ze zelf mee

 

werkuh jonge voor je centen als je dat niet eens kan ben je geen echte vent

0
Vrijdag 10 september 2010 om 18:27 uur

ADO500

Wat een heerlijke discussies hier op het forum. Welke speler is nu de beste op een positie. Achterin en op het middenveld is er gewoon veel concurrentie en heeft de trainer mogelijkheden zat. In de breedte is ADO er dit seizoen echt op vooruit gegaan en dat kan in de loop van het seizoen wel eens heel belangrijk worden.

 

Voorin is de directe concurrentie wat minder maar zit er wel een hoop talent achter in het tweede en bij de jeugd.

 

Er wordt in het voetballen weleens gekscherend gezegd dat een team zo sterk is als de bezetting op de bank. Nu dat heeft ADO op dit moment prima op orde.

0
Vrijdag 10 september 2010 om 10:39 uur

Q0172

Even beetje door de shouts gelezen... maar we hebben inderdaad een luxe probleem. Voorin is duidelijk wie er moeten spelen maar daarnaast... we hebben momenteel gewoon heel veel mogelijkheden op het middenveld.

 

Ik zou niet weten wie moet spelen of wat de sterkste combinatie is. Maar gelukkig hebben we daar goede een trainer voor. De enige die van mij er altijd instaat is Toornstra. Wat een voetballer is dat zeg!

 

Achterin is ook lastig want wat doe je als Pique en Rankovic er weer zijn. En ga je Leeuwin op de plaats van Ammi zetten????

 

Ook dat... luxe luxe luxe en dat hebben we inderdaad een tijd niet gehad! Nu nog een keeper met uitstraling en de kwaliteiten om eens een punt te pakken en ik heb er alle vertrouwen in!!

0
Vrijdag 10 september 2010 om 08:36 uur

Advertentie

fcthehague

Word gewoon weer de zelfde opstelling als tegen PSV. Als een team een goed resultaat behaald veranderd een trainer zijn team niet.

0
Donderdag 9 september 2010 om 20:15 uur

fcthehague

Zoals we nu punten pakken word er helemaal niks gewisseld. Een trainer wisseld normaal gesproken nooit zijn na een goed resultaat. Denk dat V/D Brom dit ook zo doet.

 

Ammi vond ik tegen PSV trouwens helemaal niet zo slecht spelen als normaal.. Misschien nu de transferperiode afloopt en er een beetje gewonnen word hij ook weer de positieve instelling krijgt ? Hij kan het namelijk wel, want heb in het begin echt genoten van Ammi.

0
Woensdag 1 september 2010 om 22:57 uur

ADOFLEVO

Met dank aan de medewerking van Sunderland worden Teemu Tainio en trainer Martin Jol bij Ajax herenigd. De twee kennen elkaar van White Hart Lane.

Tainio (30) bereikte met Ajax overeenstemming over een contract voor één jaar. Sunderland, waar de Fin nog een doorlopend contract had, was bereid de middenvelder transfervrij te laten gaan.

'Ik ben blij dat we ons op de slotdag nog hebben kunnen versterken', zei trainer Martin Jol. 'Teemu is een alleskunner op het middenveld. Ik kan hem dus rechts, links en centraal gebruiken. Hij is een winnaar, een speler met een goede mentaliteit.'

Tainio is geen onbekende voor Jol. Bieden werkten al samen bij Tottenham Hotspur. 'Nadien ben ik hem blijven volgen. Ik ben de clubleiding van Sunderland, waar hij nog een doorlopend contract had, erkentelijk dat ze hebben meegewerkt. Daardoor werd het voor ons mogelijk Teemu te halen.'
 

De kans dat verhoek alsnog verkast is weer een stapje kleiner.

0
Dinsdag 31 augustus 2010 om 21:11 uur

Filosoof

yesyes schreef:

ik weet niet wat je er gungstig aan vindt? Dh is dat punt allang voorbij, degradatie zone is dit seizoen sowieso einde verhaal.

 

Kwa spelers doen we echt niet onder voor een NAC,Heracles, NEC,Vitesse, Feyenoord  enzo en helemaal niet nu meerdere spelers in vorm zijn. Psv zo uit de wedstrijd spelen zegt voor mij al genoeg en in toeval geloof ik niet.  De juiste trainer voor de groep en dat betaald zich gelijk uit o.a. een verhoek die jarenlang bagger presteerd en nu opeens de sterren van de hemel speelt? Ook toeval?  dacht het niet. Derijck ,Toornstra,Kubik zelfde verhaal. Zo zie je maar hoe belangrijk het is om een goede trainer te hebben. Denk ,weet het wel zeker, dat dit een heel mooi seizoen wordt met i.i.g 9 punten uit de komende 3 wedstrijden.

Precies yesyes. De trainer is super belangrijk. En er zijn meer die er zo over denken. Zie de poll rechtsboven, waarbij bezoekers Vd Brom als de belangrijkste nieuweling waarderen.

0
Dinsdag 31 augustus 2010 om 19:17 uur

Nu online

MonkNL, Priapus_Rex, opper, Superjantje, Ronaldo, supporter-noord, ADO079, Bert, Renearmand56, GGH, Aad, fcdh-denhaag, Langebach2, Jurriƫn, yesyes, Bollie74, lernst, Jacco, Brian, FC Den Haag!, Max, kako, JP en 138 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26