Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Hamradio

Ik heb de hele dag meegelezen en ik begrijp de frustratie best wel. Velen dachten dat we deze pot wel even zouden winnen.

Maar laten we wel proberen met twee benen op de grond te blijven staan. Kijk gewoon naar de feiten:

1. Dit was pas de eerste "echte"wedstrijd onder JvdB.

2. Er waren inderdaad een aantal spelers die ver onder de maat speelde.

 

Maar om gelijk de trainer en een aantal spelers af te branden, daarvoor is het nog veel te vroeg. Ik heb een aantal wedstrijden in de voorbereiding gezien en die stemde mij niet negatief. Laten we het er voorlopig op houden dat dit een slippertje was en dat van de fouten wordt geleerd. Want juist dat is waar het vorig seizoen misging. Fout op fout en de volgende wedstrijd vrolijk weer dezelfde ellende. Bovendien kunnen hopeijk vanaf a.s. zondag van Ivan de Verschrikkelijke genieten. Eén speler kan echt het verschil wel maken. Dat zag je vorig jaar met Kees Luijks. (Ik ben nog steeds van mening dat Luijks ons in de eredivie heeft gehouden).

 

Kortom: Ik heb er nog alle vertouwen in.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 22:30 uur

Kees

Bert schreef:

Steek je kop maar in het zand. Deze trainer heeft weinig kijk op het spelletje. Net zoals die heren uit het ijspaleis.

 

Ik zit op het moment te wachten dat die met een sigaar in zijn bek de training staat te leiden. 1-3 verloren van een jeugdteam van Vitesse die dadelijk nacompetitie gaan spelen. Nee we gaan rechtstreeks degraderen.

Bert, wat lig je nou te lullen man. Je hebt geen enkele wedstrijd in de voorbereiding gezien (daar had je overigens een goede reden voor) want anders had je wel anders gesproken.

 

Tot nu toe wordt er heel aardig en vaak aanvallend gevoetbald zoals bijna iedereen het graag wil zien. Je kunt een trainer toch niet op een matige tweede helft zo afbranden. Staat het met de rust 0-2 of 0-3 dan is Van der Brom de kroonprins onder de trainers volgens velen hier.

 

Ik erger me werkelijk de pleuris hoe dit elftal of enkele spelers nu al afgebrand worden. Walgelijk.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 22:14 uur

Bert

Kees schreef:

Dat is de oplossing. Na een prima voorbereiding, rust in de tent, een spelersgroep die het goed met elkaar kan vinden en er weer eindelijk beleving is,

 

Gewoon direct Van der Brom eruit, Zwinkels terug naar het Westland en Bosschaert snel een enkeltje Rotterdam. Als het aan mij ligt vanavond alle drie nog op de keien en oprotten er mee.

 

Dit noemen we een lange termijn visie ;(.

 

Nogmaals ik zei een jaar geleden al dat Zwinkels een waardeloze keeper is. En als een trainer dat niet ziet tja;(

0
Zondag 8 augustus 2010 om 22:12 uur

Bert

lulijzer schreef:

Ach, allemaal scorebordjournalistiek... Dus laat ik er nog maar eentje overheen gooien: Twee jaar terug verloor AZ zijn eerste twee wedstrijden en werd uiteindelijk......

 

WE GAAAAAAAN EUROPA INNNNNNN

WE GAAAAAAAN EUROPA INNNNNNN!!!!!!

Steek je kop maar in het zand. Deze trainer heeft weinig kijk op het spelletje. Net zoals die heren uit het ijspaleis.

 

Ik zit op het moment te wachten dat die met een sigaar in zijn bek de training staat te leiden. 1-3 verloren van een jeugdteam van Vitesse die dadelijk nacompetitie gaan spelen. Nee we gaan rechtstreeks degraderen.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 22:09 uur

Moi

Twee strafschoppen helpen Vitesse langs ADO

 

 

ARNHEM - Vitesse heeft de eerste punten van het nieuwe voetbalseizoen binnen. De Arnhemmers versloegen ADO Den Haag tijdens de eerste speelronde met 3-1.

ADO nam in het Gelredome na een kwartier spelen de leiding. Lex Immers scoorde. In de laatste minuut van de eerste helft maakte Wiljan Pluim gelijk. De overige twee treffers van Vitesse kwamen op naam van Lasse Nilsson. De Zweed benutte twee strafschoppen.

De tweede strafschop moest Nilsson twee keer nemen omdat zijn medespelers te vroeg kwamen inlopen. Dat gebeurde bij de eerste penalty ook al, maar toen keurde Wiedemeijer het doelpunt wel direct goed.

Van den Brom onderuit bij eredivisiedebuut
Het debuut van John van den Brom als trainer in de eredivisie verliep niet zoals hij wenste. De 43-jarige geboren Amersfoorter ging met zijn nieuwe werkgever ADO Den Haag onderuit bij Vitesse, de club waar hij zelf jarenlang voetbalde. Vitesse, dat twee strafschoppen benutte, won met 3-1.

De nederlaag mocht ADO zichzelf aanrekenen. In de eerste helft was de nummer vijftien van vorig seizoen veel sterker. Op aangeven van Wesley Verhoek schoot Lex Immers, die door Van den Brom verrassend als spits was opgesteld, de bal na ruim een kwartier spelen achter doelman Piet Velthuizen. Het leek een kwestie van tijd tot ADO de voorsprong zou uitbreiden. Vitesse voorkwam met een beetje geluk meerdere tegendoelpunten en sloeg kort voor rust zelf wel direct toe. Wiljan Pluim ontdeed zich in het strafschopgebied van enkele verdedigers en schoot de gelijkmaker binnen.

In de tweede helft was er een hoofdrol weggelegd voor Reinold Wiedemeijer. De scheidsrechter gaf Vitesse, dat na rust juist veel beter was dan ADO, binnen korte tijd twee strafschoppen. Lasse Nilsson trof beide keren doel, of beter gezegd: drie keer. De Zweed moest de tweede strafschop overnemen, omdat zijn medespelers te vroeg kwamen ingelopen. Dat gebeurde bij de eerste penalty ook al, maar toen keurde Wiedemeijer het doelpunt wel goed. ADO was in de slotfase niet meer in staat iets terug te doen.

De zege was een meevaller voor Vitesse, dat een moeilijk seizoen tegemoet lijkt te gaan. Het team van trainer Theo Bos zag in de zomer met aanvoerder Paul Verhaegh, Claudemir, Santi Kolk en Nicky Hofs belangrijke spelers vertrekken. Hofs, die nu voor het Cypriotische AEL Limassol voetbalt, nam zondag voor aanvang van de wedstrijd tegen ADO afscheid van het publiek. Wegens de slechte financiële situatie kon Vitesse het vertrek van de spelbepalers nauwelijks opvangen. De sterk verjongde ploeg bleek zondag tegen ADO echter ook tot behoorlijk voetbal, met een maximaal resultaat, in staat. (ANP/CBR)

08/08/10 16u35

0
Zondag 8 augustus 2010 om 18:04 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Overigens kan je voor Zwinkels beter een veldspeler opstellen en de plek voor Zwinkels vervangen door een jas.

Volgens mij is Van der Brom geen trainer die zijn spelers zo snel laat vallen. Ben ik ook geen voorstander van.

 

Als je dan toch wisselt, liever echt niet, dan Ammi eruit, Buijs naar achteren, Immers naar het middenveld en Iwan de Rus in de spits, en

 Coutinho voor Zwinkels.

 

Dit is mijn ideale opstelling van al voor de competitie. Heeft dus niets met vandaag te maken.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 17:11 uur

jajoh

Haagse Roel schreef:

Goeie shout !!!......beetje arrogant het balletje rondtikken na de 0-1, de op en erover zou je zeggen..........maar nee hoor.

 

Er komen er meer in aanmerking maar dieptepunt....Zwinkels en v.d Bergh..........Ammi opzoutuh naar Limboland.

 

Scheids natuurlijk een drama, 1e penalty slaat nergens op , 2e vind ik ook zeer twijfelachtig.

Ik mag toch hopen dat vd Brom een type trainer is die wanprestaties (vd Bergh, Buys en Zwinkels) ook meteen afstraft! Goed, het is maar de eerste wedstrijd, maar zoals iedereen hier begrijp ik echt niet waarom ze niet doordrukte na die 1-0. Opeens zakken ze terug en "controleren", onbegrijpelijk!   Maar Zwinkels is echt de zwakste schakel van de verdediging, en laat hij nou net degene zijn die de ballen moet tegenhouden...

0
Zondag 8 augustus 2010 om 16:26 uur

pollo

en onze trainer.......ach die laat het maar zo staan.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 16:02 uur

Advertentie

HB

Vitesse verwacht 13.000 bezoekers


07-08-10

Stadion GelreDome is morgen waarschijnlijk voor iets meer dan de helft gevuld tijdens de eerste wedstrijd van Vitesse in de nieuwe competitie. De Arnhem­se club verwacht dat ongeveer 13.000 bezoekers aanwezig zullen zijn bij de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

Vitesse is deze zomer opnieuw een deel van zijn vaste aanhang kwijtgeraakt. Vorig seizoen had de club ongeveer 10.000 abonnemen­ten verkocht voor het eerste optre­den in eigen huis, nu staat de tel­ler op 7.500. Vitesse heeft een aan­tal van 11.000 seizoenskaarten op­genomen in de begroting.

Bij de competitie-ouverture zal dat aantal wèl worden gehaald, met dank aan de actie die de club­leiding twee weken geleden ini­tieerde. Vitesse startte de actie ‘ Sta­dion vol’, waarbij jaarkaarthou­ders en leden van de businessclub twee gratis kaarten konden aanvra­gen voor de ontmoeting met ADO Den Haag. Die actie heeft voor morgen 5.300 extra toeschouwers opgeleverd.

De capaciteit van GelreDome be­draagt bij voetbalwedstrijden 25.000, waardoor het stadion te­gen ADO Den Haag dus voor meer dan de helft gevuld zal zijn. Tot opluchting van Vitesse- trainer Theo Bos, die uiteraard niet op le­ge tribunes zit te wachten.

„ Als er 13.000 mensen komen, dan valt dat nog mee”, zei Bos gister­middag na de afsluitende training. „Ik houd me daar overigens niet mee bezig, want ik heb er geen in­vloed op. Het enige is wel dat áls we winnen van ADO, dan zal er weer meer publiek afkomen op on­ze volgende thuiswedstrijd, tegen FC Twente.”

Bos trainde gisteren met zijn pupil­len in GelreDome in plaats van op sportcentrum Papendal. „We heb­ben toch een aantal spelers die zondag voor het eerst in GelreDo­me spelen”, doelde de coach met name op de van Inter gehuurde Lu­ca Caldirola, die tegen ADO in de basis zal debuteren.

„Ik ben blij dat de competitie nu begint”, stelde Bos. „Met de voor­bereiding heb je het wel een keer gehad. Vanavond ( gisteravond, red.) ga ik naar Roda-Twente. De eerste wedstrijd van de competi­tie, daar moet je bij zijn. Vorig sei­zoen hadden we na vier wedstrij­den één punt. Als we zondag win­nen, dan hebben we dus al een be­tere start dan vorig seizoen.”

Tegen de ploeg van trainer John van den Brom ( Bos: ‘ Leuk dat we tegen elkaar spelen, hij is een maat­je van me’) mist Vitesse de langdu­rig geblesseerden Kevin van Dier­men, Rogier Molhoek, Julian Jen­ner en Sinan Kaloglu. Marco van Ginkel, die herstelt van de ziekte van Pfeiffer, is nog niet wedstrijd­fit. Maar belangrijker voor Bos is het gegeven dat zijn aanvallende basiskrachten Lasse Nilsson en Wiljan Pluim zijn hersteld van hun lichte blessures. Jeugdinterna­tional Davy Pröpper neemt op het middenveld de plek in van Frank van der Struijk, die speelt op de rechtsbackpositie, de plek die in de voorbereiding vaak werd be­kleed door de (nog) niet gecontrac­teerde proefspeler Florian Riedel.

Voor de wedstrijd Vitesse-ADO zal de naar AEL Limassol vertrok­ken Nicky Hofs afscheid nemen van het Arnhemse publiek.



Bron: De Gelderlander

0
Zaterdag 7 augustus 2010 om 13:26 uur

HB

Nilsson en Pluim fit voor competitiestart Vitesse

vrijdag 06 augustus 2010 | 21:27

Tekstgrootte tekst verkleinentekst vergroten
Quantcast

 

ARNHEM - Vitesse kan zondag in GelreDome beschikken over Lasse Nilsson en Wiljan Pluim in de openingswedstrijd van de competitie tegen ADO Den Haag (aanvang 14.30 uur). De twee aanvallende spelers waren de afgelopen week licht geblesseerd, maar zijn voldoende hersteld.

Afgezien van de langdurig geblesseerden Kevin van Diermen, Rogier Molhoek, Julian Jenner en Sinan Kaloglu heeft trainer Theo Bos een nagenoeg fitte groep. Alleen Marco van Ginkel, die herstelt van de ziekte van Pfeiffer, is niet wedstrijdfit. Opvallend in de opstelling van Vitesse is de basisplaats voor jeugdinternational Davy Pröpper. Hij neemt op het middenveld de plek in van Frank van der Struijk. De op meerdere posities inzetbare Van der Struijk speelt rechtsback, de positie die in de voorbereiding vaak werd bekleed door de (nog) niet gecontracteerde proefspeler Florian Riedel.

Opstelling Vitesse: Velthuizen; Van der Struijk, Sprockel., Caldirola, Drost; Pröpper; Stevanovic; Büttner, Nilsson, Snijders; Pluim.

  •  
0
Zaterdag 7 augustus 2010 om 13:12 uur

Nu online

malle eppie en 126 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25