Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Jensen

warmado schreef:

goeie morgen geel groene medestanders.

 

Na jaren van ellende zijn we eindelijk( en zeer terecht) de revalatie van het seizoen tot nu toe.

Eigenlijk een positie waar we allemaal moeite mee hebben om mee om te gaan , LATEN WE ER VAN GENIETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

goed spel staat gelijk aan intresse voor je spelers, Het pluspunt is dat ze nu alleen niet meer zijn op te halen voor een paar knaken.

Verhoek tot nu toe geweldig maar een stevig contract en als ze hem willen kost dat harde pegels.(als ie gaat i dat geld om door te bouwen). Toornstra wisten we allemaal al dat is gewoon een exceptioneel talent, Timothee speelt goed maar Leeuwin staat te trappelen en Ranko komt eraan en Beugelsdijk ontwikkeld zich geweldig in de Jupiler. En daarbij loopt er ook nog een geweldignaar rond genoemd Rado, en de rest van de selectie is in 8 weken tijd 20 % meer waard geworden.

Dus het advies van deze geel groene die-hard(voor wat het waard is), geniet ervan en sinds jaren kunnen wij het loslaten want de tijd van het wanbeleid is voorbij, viva la Johhny v/d B.

De weg naar boven is ingezet en die is ook met hobbels en kuilen maar de tijd van help laat niet los anders donderen we naar beneden is voorbij.

Its a good time to be a stork , enjoy an let the players work.

 

 

Europa here we come.

Mooie woorden.

 

Maar let op ... het kan ook ff wat slechter gaan.

We hebben nu echter een trainer die zijn spelers in hun waarde laat, positief laat voetballen. Dus de zon komt dan heus weer.

 

Mannen geniet er van. Heerlijk toch!

0
Donderdag 30 september 2010 om 11:10 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van den Brom geen zorgen over Ricky
John van den Brom baalt over de berichten dat Ricky van den Bergh nadenkt over een vertrek bij ADO Den Haag. Volgens de trainer is er niet veel aan de hand.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 28 september 2010 om 22:50 uur

Bert

tjapi01 schreef:

Jongens ik wil even paar dingetjes kwijt.

 

Allereerst vind ik he fantastisch de wisselwerking tussen verhoek en Bulykin. Als je ziet hoe die 2 elkaar naar een hoger niveau tillen dat is ongelooflijk. Daarbij heb ik zelf ook altijd gevoetbald en het is gewoon heerlijk om een voorhoede te hebben waarvan je zeker weet dat ze iedere wedstrijd kunnen scoren. Heel het team word daar beter van.

Je ziet dat hierdoor bijvoorbeeld ook ineens de intresse voor Derijck een stuk groter is. En je kunt er de donder op zetten dat Toornstra ook gescout wordt. Den haag heeft dit zien aankomen en derhalve alle belangrijke contracten open gebroken. (verhoek zelfs zonder limiet).

Dus als er al kapers op de kust komen dan moeten ze flink gaan betalen. Hoe meer talenten er weg gekocht worden hoe intressanter ons clupje wordt voor volgende talenten. ( de technische leiding zou bijvoorbeeld tegen een potentieel talent uit het buitenland kunnen zeggen dat elia hier weggehaald is en nu in nl elftal zit, en dat verhoek bijvoorbeeld uit eigen jeugd komt en weggekocht is door psv)

Een ideale opstap voor talenten dus. Dit is heerenveen en groningen ook jaren lang geweest.
Het is helemaal niet erg als er spelers van ons weggekocht worden als het maar iets oplevert. 2 miljoen voor verhoek bijvoorbeeld zou toch fantastisch zijn?? 2 jaar geleden was het nog een kut voetballer en waren wij hem liever kwijt dan rijk. De spelers leveren dus geld op en alleen met geld kun je een leuk elftal bouwen.

 

Beetje onsamenhangend verhaal maar het komt erop neer dat ik vind dat de technische leiding eindelijk eens verstandig is geweest en geen vreemde clausules in contracten gelegd of talenten voor een appel en een ei verkocht hebben.

 

Hulde aan Mark van der Kallen en zijn kornuiten!!!!

Ik ben het hier mee eens alhoewel ik aanvankelijk mijn benkingen bij VD Brom had als trainer staat de club nu goed. Nu dat bakkie uitverkocht iedere wedstrijd en we krijgen nog meer sponsors en dan kan het daarna snel gaan.

 

De slapende reus is wakker kijk maar naar Bulikyn

0
Dinsdag 28 september 2010 om 22:12 uur

<FCDH>


Hoogendorp: "Hoofdtrainer? Zeg nooit nooit"

Rick Hoogendorp heeft een actieve carrière met zeven clubs achter zijn naam. Onder meer ADO Den Haag, Celta de Vigo en VfL Wolfsburg hadden de Limburger op de loonlijst. Na vijftien jaar kwam er in 2009 een einde aan de spelerscarrière van de oud-spits. Helemaal tevreden was hij niet met dat verloop, zo laat hij weten aan Voetbal International.

"Tja, als er geen concrete belangstelling meer voor je is, dan móét je wel", laat Hoogendorp weten. "Ik was 34 en had de laatste twee jaar weinig gespeeld, dan staan de clubs niet meer voor je in de rij. En bij ADO kreeg ik geen nieuw contract meer. Natuurlijk wilde ik nog wel doorgaan, want voetbal is het mooiste dat er is. Toch kijk ik met trots terug op een mooie carrière, het is alleen jammer als anderen bepalen dat je stopt."

Momenteel is Hoogendorp commercieel medewerker van ADO. Het is nog niet zeker dat hij als trainer aan de slag zal gaan. "Hoofdtrainer? Zeg nooit nooit, maar op dit moment niet. Ik vind het fijn dat ik nu meer tijd aan mijn gezin kan besteden. Daarom mis ik het voetballen zelf ook niet. Ik heb het diploma TC 2 en mag van de club ook 1 gaan halen, maar ik volg via de VVCS al een commerciële opleiding. In mijn huidige functie heb ik bij ADO een driejarig contract voor 24 uur per week, maar volgens mij wil de club me wel fulltime hebben."

Daarentegen lijkt hem een baan als spitsentrainer of assistent-trainer aantrekkelijker. "Spitsentrainer of assistent lijkt me wel leuk. Oud-ADO zal wel een keer komen en wie weet speel ik volgend jaar ergens in een lager team. Soms sta ik bij Scheveningen langs de lijn en dan zou ik best nog mee willen doen, maar dan heb je toch weer een verplichting. Ik ben blij dat ik die nu niet meer heb."


_

0
Dinsdag 28 september 2010 om 14:32 uur

Kees

John van den Brom: ,,Ik heb goede verstandshouding met Ricky van den Bergh”
28 September 2010 om 08:05
ADO Den Haag kent een ongekende start van de competitie. Er is rust in het Haagse kamp. De opmerking in de media van Ricky van den Bergh afgelopen vrijdag, kwam dus niet op een goed moment. Trainer John van den Brom begrijpt het ook niet.
Tekst: Glenn Duijzer

Ricky van den Bergh, “kind van de stad”, liet in AD/HC weten, dat hi het momenteel niet zo naar zijn zin heeft en baalt van een plek op de reservebank. Hij zou erover denken om tijdesn de winterstop naar een andere club uit te kijken.

,,Daar wordt heel veel ophef over gemaakt. Daar baal ik eigenlijk best wel van”, reageert John van den Brom tegen Haaglandenvoetbal.nl. ,,Ik heb een heel goede verstandshouding met Ricky van den Bergh, ook nu hij niet speelt. Er is helemaal niets aan de hand. Ik begrijp zijn teleurstelling wel. Ik hoorde het al een dag eerder en heb Ricky apart genomen op de training en er over gesproken.”

buitenwereld

,,We moeten nu opletten dat het geen eigen leven gaat leiden”, gaat de ADO Den Haag-trainer verder. ,,Ik kijk ook hoe een wisselspeler na afloop van de wedstrijd zich gedraagt en als ik Ricky dan zie lopen over het veld na de wedstrijd tegen Heracles en de overwinning meeviert met de rest, dan maak ik mij geen zorgen over hem. Het is de buitenwereld die er een groter probleem van maakt dan het eigenlijk is.”

Het moet volgens Van den Brom ook niet overdreven worden. ,,Want het is helemaal geen probleem. Het is nog een lang seizoen. Nu gaat het goed met drie overwinningen op rij, maar er komen nog momenten waarop het allemaal niet meezit. Dat weet Ricky ook, dan komen er ook kansen voor hem, die moet hij dan aanpakken om te laten zien wat hij kan. Ik kan dit ook goed relativeren, omdat ik een goede verstandshouding heb met hem. Dus ik maak mij er geen zorgen over.’’

© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Dinsdag 28 september 2010 om 12:20 uur

the mouse

ADODENHAAG schreef:

Een back gaat niet op de middelijn happen. En Everton heb je alleen bij de goals gezien en verder bij geen enkele actie betrokken, is het zo raar dat ik dat zeg. En die 2e goal was sowieso meer geluk dan wijsheid. Everton kon eigenlijk geen kant meer op.

Denk dat de trainer dit soort dingen ook ziet!

de dekkingsfoutjes van Ammi,

die overigens binnendoor nog door een aangeschoten slak gepasseerd kan worden!

 

en voor de rest boeiend!

 

het is toch 3-2 geworden en 3 punten binnen!

zolang den haag meer scoort dan ze tegen krijgen p.w. dan vind ik die foutjes niet zo erg!

0
Maandag 27 september 2010 om 13:57 uur

Ferdy

Max schreef:

Ben het zeker met je eens dat het niet onze beste wedstrijd was. Maar ze zeggen toch altijd dat als je zelfs je slechte wedstrijden weet te winnen, het helemaal goed gaat.

Ach, het is en blijft een teamprestatie..zoals Immers het verwoord: "De schollen zwemmen dezelfde kant op..."

 

Zie AD: http://www.ad.nl/ad/nl/1425/ADO-Den-Haag/article/detail/515143/2010/09/27/Hagenaars-bijten-terug-als-een-trainer-op-hun-huid-zit.dhtml

0
Maandag 27 september 2010 om 12:40 uur

Advertentie

Haagse Roel

Die kallen is niet achterlijk......misschien is het dagdromen van me maar ik begin langzaam dezelfde ontwikkelingen te zien als voorheen bij FC Twente..........saneren>>>goodwill kweken bij de bevolking ( maatschappelijke projecten) >>>de juiste trainer ( Twente toen Rutten) wij Brom >>> en stapsgewijs steeds betere spelers...........

 

Kallen , ik ken de beste man niet, is heb ik de indruk met iets moois bezig terwijl hij zelf zo min mogelijk in de publiciteit (wil) komen.

 

Hij is een zakenman, die gasten houden niet van praatjes....die vullen geen gaatjes. In zijn grote intervieuw van pak em beet 1,5 jaar geleden heeft hij zijn visie kenbaar gemaakt :  Mensen staan in de rij voor FCDH en die 2e ring komt er.....................

 

Kortom, ik zie hier een 2e Munsterman opstaan, zou me niets verbazen als die twee al regelmatig met elkaar een vorkie hebben geprikt.

0
Zondag 26 september 2010 om 23:50 uur

liefhebber

Bulykin doet 'ernstige financiële inspanning' voor transfer naar ADO
Dmitri Bulykin heeft veel waardering gekregen van zijn oude club Anderlecht. De aanvaller, die naar ADO Den Haag vertrekt, deed veel water bij de wijn om de transfer dinsdag af te ronden.

Door Ruben Winkels
3 aug. 2010 22:13:00

Dmitri Bulykin verdiende een flinke smak geld bij Anderlecht, dat voor zijn komst twee jaar geleden anderhalf miljoen euro neertelde. De aanvaller aarde echter nooit en België en probeert het nu bij ADO. Anderlecht was bereid om de Russische spits transfervrij af te staan, maar ADO Den Haag zit krap bij kas en heeft geen geld voor dure contractspelers.

Bulykin neemt echter genoegen met een fiks verlaagde aanbieding. Het komende seizoen speelt hij op huurbasis voor de residentieclub. "Het professionalisme van Dmitri Bulykin is bewonderenswaardig", stelt Herman Van Holsbeeck, manager van Anderlecht.


"Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen. Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden. Ik ben er van overtuigd dat hij zijn loopbaan weer op de rails krijgt. Ook John Van den Brom, de trainer van ADO, gelooft in hem. Dat sterkt mij in de overtuiging van zijn herstel", besluit Van Holsbeeck.

 

CONCLUSIE:

OF ER WAS GEEN € VOOR ZIJN SALARIS?

OF MISSCHIEN TE GROOT € RISICO?

OF ?????? WE ZIJN NU TE LAAT
 

0
Zondag 26 september 2010 om 22:02 uur

Gustav

Bert schreef:

Ik vraag mij af wie bij de Grafschaap de dienst uitmaakt.  Bulikin afgetest beter voor ons uiteraard.

IK wil niet zwarttgallig zijn maar kan me nog de reacties hier herinneren van mensen op het aantrekken van Dmitri....zatten die er even naast.

Maar ik moet ook een fout toegeven, ik was helemaal niet blij op eerste hand met het aantrekken van VD Brom, heb altijd een hekel gehad aan Vitesse, zeker toen VD Brom daar nog speelde.... nu ga ik de lachers op me hand krijgen ik hoopte op Petrovic als trainer, maar wat zat ik er naast. Ik denk dat VD Brom de beste trainer is die we sinds tijden hebben gehad, we gaan echt nog wel wedstrijden verliezen, maar zo goed als Den Haag nu speelt heb ik lang misschien nooit gezien. En vrijwel elke aanwinst is ook een aanwinst voor het team...

0
Zondag 26 september 2010 om 06:49 uur

Nu online

RemcoOnX, rien1, supporter-noord, Bert, Jurriƫn, BLEISWIJK-1, fcdh-denhaag, Mr. FC DEN HAAG, Superjantje, opper, troje, jbdh, ADO079, morley, Langebach2, Aad, GroenGeelHart070, Rooie91, Renearmand56, Bollie74, Max en 194 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26