Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

yesyes

John Verhoek mag zich de beste speler noemen van de eerste periode in de Jupiler League. De aanvaller van FC Den Bosch, die dit seizoen bijzonder trefzeker is en al zeven keer doel trof, nam donderdagmiddag de Bronzen Stier in ontvangst. Dat meldt de Jupiler League op de officiële website van de competitie.

Met 43% van de stemmen van het Jupiler League-publiek won Verhoek de verkiezing overtuigend. Hij liet Bruno Andrade van Helmond Sport (24%) en FC Zwolle-middenvelder Arne Slot (19%), die respectievelijk als tweede en derde eindigden, ruim achter zich. Derk Boerrigter (RKC Waalwijk, 9%) en Johan Voskamp (Sparta Rotterdam, 5%) completeerden de top-vijf.

Verhoek dankt zijn uitverkiezing aan het stempel dat hij op het spel van FC Den Bosch drukte. De van FC Dordrecht overgekomen aanvaller scoorde in de eerste periode maar liefst zeven goals. Ook liet hij zich in het KNVB Beker-duel met AZ niet onbetuigd: hij scoorde tweemaal, waardoor de Alkmaarders slechts met een nipte 2-3 overwinning stadion De Vliert verlieten.

De Bronzen Stier voor beste speler van de periode was de laatste prijs die vergeven moest worden. In een eerder stadium werd al bekend dat FC Zwolle (ploeg), Ernest Faber (FC Eindhoven, trainer), Rochdi Achenteh (FC Eindhoven, talent) en Johan Voskamp (topscorer) de overige stieren van de eerste periode in de wacht sleepten.
----------------------------------------------------

 

Als die zo doorgaat  hebben  we volgend seizoen bulykin helemaal niet meer nodig.  John verhoek in de spits en wesley aan de zijkant,  mooi duo dan wil verhoek niet eens weg is toch mooi om samen met je broer te spelen.

0
Donderdag 7 oktober 2010 om 17:57 uur

yesyes

ADODENHAAG schreef:

Die Esajas is geen slechte maar is niet echt een speler die we nodig hebben. Is geen echte buitenspeler, speelt het liefst links- of rechtsmidden, een positie die bij ons overbezet is.

 

 


Van den Brom biedt Esajas kans bij ADO Den Haag
05 Oct 2010 Etiënne Esajas krijgt in een proefperiode de kans om een contract af te dwingen bij ADO Den Haag. De aanvaller liep stage bij Helmond Sport, maar belde met trainer John van den Brom om een plek af te dwingen in de selectie van een Eredivisieclub.

Tegenover Voetbal International bevestigt Van den Brom dat Esajas zich mag bewijzen bij de Hagenezen. "Hij maakt een fitte, gretige indruk. Ik sluit niet uit dat hij voor ons een versterking kan zijn, zeker omdat wij voorin niet zoveel opties hebben."

Esajas en Van den Brom werkten samen in de jeugdopleiding van Ajax. De 25-jarige aanvaller vertrok later naar Vitesse omdat hij geen kans zag om door te breken in Amsterdam. Deze zomer liep zijn driejarige contract bij Sheffield Wednesday af.
 

0
Dinsdag 5 oktober 2010 om 11:31 uur

<FCDH>


Van den Brom biedt Esajas kans bij ADO Den Haag
05 Oct 2010 Etiënne Esajas krijgt in een proefperiode de kans om een contract af te dwingen bij ADO Den Haag. De aanvaller liep stage bij Helmond Sport, maar belde met trainer John van den Brom om een plek af te dwingen in de selectie van een Eredivisieclub.

Tegenover Voetbal International bevestigt Van den Brom dat Esajas zich mag bewijzen bij de Hagenezen. "Hij maakt een fitte, gretige indruk. Ik sluit niet uit dat hij voor ons een versterking kan zijn, zeker omdat wij voorin niet zoveel opties hebben."

Esajas en Van den Brom werkten samen in de jeugdopleiding van Ajax. De 25-jarige aanvaller vertrok later naar Vitesse omdat hij geen kans zag om door te breken in Amsterdam. Deze zomer liep zijn driejarige contract bij Sheffield Wednesday af.


 

0
Dinsdag 5 oktober 2010 om 10:56 uur

<FCDH>

Bert schreef:

Op wat is dat nou gebaseerd die uitspraken van Everse. Ik hoor het alweer ze hebben gisteren weer een hoop onzin besproken.

Ik denk dat everse het nog hoog zit dat hij geen trainer van den haag is geworden;))

0
Dinsdag 5 oktober 2010 om 10:53 uur

Ooievaar

ahj215 schreef:

morgen 2 nieuwe proefspelers bij ADO op de training:

 

Verdediger Peter Klescik Sloveen Trenscin

Aanvaller Adi Fanendo Nigeriaan Trenscin 1.93 m

 

uit de stal van La Ling, dus als ze net zo goed zijn als Kubic....

Prima. Regeren is vooruitzien. Die Ling die kneist het wel en ben dan ook erg ingenomen met zijn vondsten. Als we zo blijven doorgaan dan worden er spelers van ons verkocht, wel is waar voor veel geld maar je dient toch andere spelers er voor terug te halen. We zijn per slot van rekening geen bank. Dus als je goede spelers voor weinig munten kunt ophalen door het netwerk van Tjeu te gebruike dan vind ik dat een zinnige investering waarbij je relatief gezien niet al te veel risico loopt.

 

Raadzaam is wél niet alleen op Tjeu te gokken, maar ook zelf goed te gaan scouten. Daar hoef je echt niet voor naar donker Afrika, kijk eerst eens goed in de juup. Dat is toch een hele goede kweekvijver. Wat dat betreft is het ook een hele goede zaak dat een jongen als Tommy Beugelsdijk in wie ik het persoonlijk erg zie zitten vlieguren kan maken in de juup. Dat is een competitie van veel kleunen en man op man, komt niet veel tactisch vernuft aan te pas, zoals we allen weten(...)

 

Prima voor zijn ontwikkeling dat hij al na tien minuten met rood kon inrukken, daar leert die jongen ontzettend veel van, dat zal hem echt niet meer overkomen. Maar in hem zie ik binnen een paar jaar een hele goede centrale verdediger.

 

Bij ADO zie je nu dat er wordt geluisterd naar mensen met verstand van zaken, waartoe ik ook Ling zeer zeker toe reken. Dat blijkt ook aan de spelers die gehaald zijn. Zoals: Kubik jonge jongen, als die echt doorbreekt is het een goudmijntje, dus wel even snel zijn contracht met drie jaar verlengen

 

Leeuwin komt zo uit de juup wordt nog al door het elftal heen gehusseld maar vind het een bruikbare speler, zeker op het middenveld. Groot loopvermogen. Heeft slechts 55,000 gekost, dus ook goed gedaan. Die duitse keeper schijnt ook een hele behoorlijke keeper te zijn, dus in geval als Coutinho uitvalt heb je daar waarschijnlijk een betrouwbaar alternatief. Dat is wel eens anders geweest. En met Don Kozak hebben we gewoon erg veel mazzel gehad, mag wel eens. Mooie kerel trouwens, kan je wel om een boodschap sturen. Echt iemand die bij ons past dus.

 

Met het aantrekken van Brom heeft de club overduidelijk in de roos geschoten, ook hier is blijkbaar goed over nagedacht. Jonge enthousiaste vent die echt van het spelletje houdt, en het voetbal laat spelen wat we graag zien, frivool maar toch met de mouwtjes opgestroopt.

 

We zijn met z'n allen hardstikke goed bezig, en dat moeten we uitbouwen. Op deze manier beuren we meer tv gelden, door al die positieve publiciteit komen er meer toeschouwers, en zullen spelers dolgraag voor ADO komen spelen, waar ze tot voor kort niet aan moesten denken. Maar als je de juiste mensen aan de juiste knoppen laat draaien kan de wereld er een stuk aangenamer uitzien. Dat bewijs is nu wel degelijk geleverd.

 

Volgende pot is Excelsior thuis, indien er met hart ziel en hersens wordt gespeeld en wij er met z'n allen als de brandweer achter gaan staan - dat verdienen spelers en trainer wel - dan grijpen we die ook. Zouden we op 15 punten komen en dat in oktober, dat geef rust, en kan je van de winterstop eens rustig om je heen gaan kijken waar je het team nog wilt versterken i.p.v. noodverbanden aanleggen.

 

Ik zie van de winterstop niemand verdwijnen dus moeten we ons zo snel mogelijk veilig spelen, dan kan je tijdig anticiperen op -eventuele verkoop- van spelers. En met een volle tas met punten en een goed gevulde portemonnee heb ik er alle vertrouwen in dat Brom en de adviseurs tot een nog betere selectie zullen komen.

 

Wil toch even v.d. Kallen een compliment geven, andersom ben ik er ook niet misselijk mee dus bij dezen. Doordat hij er korter op is gaan zitten, en zich laat adviseren door mensen met know how, die dus niet louter en alleen als doel op zich hebben om in de schijnwerpers te staan, spinnen we daar met z'n allen garen bij. Je ziet waar hnet toe leidt. Goed gedaan Mark

 

Zoals grootgraaier Kok sans gêne zijn ideologische veren afschudde, moeten wij onszelf verlossen van onze calimero complexen. Daar hebben we alle mogelijkheden voor. Maar vooralsnog: niet in de war raken, niet denken dat we iedereen maar even oprollen, maar vol gas er tegen aan. En dat met z'n allen. Bestuur, trainers, spelers en wij met z'n allen. Dan komen we weer waar we horen. Op- en langs het veld, schuim op die bekkûh.

 

Eendracht maakt macht, met z'n allen sleuren we die club weer omhoog Ja tog?!!

 

Dinsdag op m'n werk de Feyenoorders, werk in Leiden maar eens troosten, meen er geen hol van, want ik vind dat Feyenoord toch z'on typhus club. :)

 

 

 

 

 

 

0
Maandag 4 oktober 2010 om 01:49 uur

Brian

http://www.haaglandenvoetbal.nl/?pid=19&news[iid]=7442

 

 

Van den Brom: ,,Hoop dat spelers over een paar maanden ook in belangstelling staan”
01 October 2010 om 18:51
Het gaat tot nu toe goed met ADO Den Haag. Een zesde plaats op de ranglijst is boven verwachting. Spelers staan ook gelijk in de belangstelling. Trainer John van den Brom maakt zich daar niet zo druk om. Hij hoopt dat dat over een paar maanden nog zo is, dan betekent dat dat het goed blijft gaan met de club. Maar eerst zondag de moeilijke uitbeurt in en tegen Heerenveen.



Tekst: Rob Blankenstein



John constant goede berichten over ADO Den Haag in de media, gemakshalve maar even vertaald in de ‘Goed nieuws show’, schuilt daar niet juist het gevaar in?



,,Nee want je ontkomt er niet aan. Dat goede gevoel hebben we zelf verdiend en wij weten heus wel intern, met name de spelers en de staf, dat het allemaal niets zegt in het voetbal. Het is aan ons als staf in combinatie met de spelers om dat goede gevoel en om die ‘goed nieuws show’, zoals jij het betitelt, vast te houden en mogelijk te verlengen en uit te breiden. Maar ik heb liever dat er zo over ADO gesproken wordt, dan dat het minder gaat.”



Ik kan mij voorstellen, dat sommige spelers mogelijk op een roze wolk gaan lopen en daardoor juist wellicht wat te gemakkelijk erover gaan denken.



,,Dat is wat ik bedoel, dat we daar echt wel een groot bewustzijn in hebben. Wij als staf zeker, maar bij de spelers leeft dat ook en het is onzin om te zeggen dat we nergens zijn, maar we zijn goed bezig en dat gevoel moeten we vasthouden. Daarin wordt gevraagd dat we elke wedstrijd, tegen wie we ook spelen, ten eerste weer voor de winst gaan en je kent mij onderhand goed genoeg om te weten dat dat altijd het geval is en ten tweede zullen de jongens dat ook beseffen. Ik ben absoluut niet bang, dat we nu denken ‘nu gaan we eens eventjes op 60% spelen zoals AC Milaan afgelopen woensdag tegen Ajax’, maar die zijn wel even iets verder dan wij en hebben ook iets meer meegemaakt en hebben meer ervaring en kwaliteit om een wedstrijd op 60, 70% in de Champions League te kunnen spelen en dat zal bij ons nooit gebeuren.”



De credits gaan met name naar jouw persoontje, streelt dat jouw ego?



,,Ja natuurlijk, ik zou liegen als ik zeg dat dat niet leuk is om te horen, maar ik vind het onzin om te zeggen dat ik het alleen naar me zelf toe zou trekken. Absoluut niet, want ik wil benadrukken dat we het met z’n allen doen en ik las de uitdrukking over mij dat ik een ‘people manager’ zou zijn voor wat het waard is, maar ik zeg altijd dat het teamgevoel het belangrijkste is en dat vond ik ook als actief voetballer. Zo ben ik nu ook, ik heb een geweldige staf om mij heen en ook de mensen binnen de club en zeker ook de wisselwerking met de spelers, dat valt allemaal goed op z’n plek. Ik zal daar zeker ook een verdienste in hebben in het geheel, maar uiteindelijk moeten de jongens het te allen tijde blijven uitvoeren en de prestaties komen vanzelf als je het met z’n allen doet en dat zijn de verdiensten van het ADO van dit moment.”



Als je goed presteert, staan met name de aanvallers in de belangstelling, zoals Wesley Verhoek en Frantisek Kubik. In hoeverre houden jullie al rekening met een eventueel vertrek in de winterstop van deze spelers en spelen jullie daar nu al op in?



,,Dat is voetbal en ik gaf net al aan bij je collega’s, dat op het moment, dat je als ploeg in de belangstelling staat en individueel spelers zich daarin dusdanig ontwikkelen dat ze belangrijk zijn voor het elftal en dat ze goed spelen, dat ze zich in de kijker spelen. Dat is een logisch gevolg en ik ben daar als trainer heel blij mee en ik ben absoluut niet bang, dat iemand in de winterstop de deur uitloopt. Het kan altijd, maar als je daar bang voor moet zijn, dan zou dat geen goede zaak zijn, want ik vind bijvoorbeeld dat Ammi het op dit moment ook geweldig doet en ook Radosavljevic doet het goed en Jens (Toornstra - red.) en Lex (Immers - red.) en ja wie eigenlijk niet. Ook centraal achterin gaat het niet verkeerd, ondanks dat we teveel goals tegen krijgen en binnen het team functioneert iedereen naar behoren en ik heb net al gezegd, ik hoop dat iedereen over een paar maanden in de belangstelling staat, want dat betekent, dat we ontzettend goed bezig zijn en blijven.”



Zondag naar Heerenveen, een ploeg die met name thuis meestal sterk voor de dag komt. Hoe schat jij die ploeg op dit moment in?



,,Ik vind Heerenveen een goede ploeg en thuis of uit, dat maakt voor hen niet zoveel uit. Thuis hebben ze natuurlijk een geweldig publiek dat altijd massaal achter de ploeg staat en dat zal zondag niet anders zijn. Het is een elftal dat ook in ontwikkeling is met een aantal nieuwe spelers en een nieuwe trainer. Ik denk dat ze qua spel redelijk tevreden zijn en qua resultaat minder, omdat ik vind dat ze in verhouding tot het voetbal en de aanwezige kwaliteiten te laag staan. Ze zijn nog een beetje zoekende, maar ze zullen ongetwijfeld respect hebben voor ADO en net zo goed als wij ze bekeken hebben, hebben ze dat andersom ook gedaan. Dus het wordt weer, net als ik dat zei over de wedstrijd tegen Heracles, een redelijk open wedstrijd met twee teams die in dezelfde formatie met buitenspelers spelen met allebei een aanvallend middenveld, dus dat kan een mooie botsing met dezelfde speelstijlen worden.”



Altijd veel doelpunten in wedstrijden waar ADO bij betrokken is. Verwacht je dat zondag weer?



,,Ik wordt een heel klein beetje moe van het gezeur over het aantal tegengoals dat wij hebben. Zestien is inderdaad veel in zes wedstrijden en dat is bijna drie gemiddeld, maar aan de andere kant zestien voor is ook bijna drie gemiddeld en dat is gewoon goed. We kunnen dat nog ontwikkelen en we kunnen dat ook nog verbeteren en er vallen inderdaad veel doelpunten in onze wedstrijden, maar hetzelfde geldt een beetje voor Heerenveen, dat heeft ook een aardig gemiddelde. Nogmaals met de manier van voetballen aan beide kanten kan het een heel aantrekkelijke en interessante wedstrijd worden voor de supporters!”



 

0
Zaterdag 2 oktober 2010 om 01:33 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Bedankt voor de update. Hij was volgens mij in februari ook teruggetreden als overkoepelend directeur.

Die kallen is niet achterlijk......misschien is het dagdromen van me maar ik begin langzaam dezelfde ontwikkelingen te zien als voorheen bij FC Twente..........saneren>>>goodwill kweken bij de bevolking ( maatschappelijke projecten) >>>de juiste trainer ( Twente toen Rutten) wij Brom >>> en stapsgewijs steeds betere spelers...........

 

Kallen , ik ken de beste man niet, is heb ik de indruk met iets moois bezig terwijl hij zelf zo min mogelijk in de publiciteit (wil) komen.
Hij is een zakenman, die gasten houden niet van praatjes....die vullen geen gaatjes. In zijn grote intervieuw van pak em beet 1,5 jaar geleden heeft hij zijn visie kenbaar gemaakt : Mensen staan in de rij voor FCDH en die 2e ring komt er.....................
 

Kortom, ik zie hier een 2e Munsterman opstaan, zou me niets verbazen als die twee al regelmatig met elkaar een vorkie hebben geprikt.
 

0
Vrijdag 1 oktober 2010 om 17:22 uur

ado-kenner

tjeezus toornstra niet in jong oranje ondanks als enige sterk te hebben gespeeld tegen jong spanje. Kutneuzen en griezels en verhoek wint het niet want suarez staat erbij en die wint heus wel. En waarom staat bos als 1 van de 3 kanidaten bij de elftal van de maand het hoort van veldhoven, jol en van den brom te zijn die bos heeft een middelmatig team die middelmatig speelt en bij ons is het los en krijgt de trainer nog niet eens krediet.

0
Vrijdag 1 oktober 2010 om 13:57 uur

Advertentie

Mike

We hebben het hier voordurend over het in de toekomst wegkapen van onze spelers maar ik denk dat het ook belangrijk is om er voor te zorgen dat onze trainer niet na één seizoen wordt weggekocht!

Ik vind dat vd Brom een prima visie heeft en het met deze groep fantastisch doet!

0
Donderdag 30 september 2010 om 11:54 uur

Yo

Profvoetballer (Dmitriy Bulykin) eet elke dag in sterrestaurant.


De Russische aanwinst van voetbalclub ADO Den Haag, Dmitriy Bulykin, eet elke dag bij sterrestaurant Niven in Rijswijk. Bulykin zegt dat zijn goede spel te maken heeft met restaurant Niven, want 'je speelt zoals je eet’.

Bulykin zegt op Voetbalprimeur.nl dat drie geheimen ten grondslag liggen aan zijn goede spel voor de Haagse voetbalclub.

‘Ten eerste mijn teamgenoten, ten tweede het vertrouwen van de trainer en ten derde het restaurant van Niven Kunz in Rijswijk waar ik elke dag eet. Niet voor niets zegt mijn manager telkens: je speelt zoals je eet’, aldus Bulykin.

Het is geen toeval dat Bulykin graag bij Niven aanschuift. Het restaurant van de jonge topkok Niven Kunz is in eigendom van Mark van der Kallen. Van der Kallen is tevens eigenaar van ADO Den Haag.
 

0
Donderdag 30 september 2010 om 11:48 uur

Nu online

opper, supporter-noord, Bert, GGH, Priapus_Rex, Aad, Superjantje, fcdh-denhaag, Langebach2, Jurriƫn, yesyes, Bollie74, lernst, Jacco, Brian, FC Den Haag!, Max, kako, JP, Bleek en 152 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26