Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Johannes

"“Toen ik hem wilde zeggen dat hij niet het type was dat wij zochten, trok hij zijn shirt uit. Kijk eens, trainer, zei hij."

 

 

HAAGSE TIETEN!! !!!!

0
Vrijdag 6 augustus 2010 om 12:10 uur

Wallace

Aad schreef:

Er zijn genoeg russen in Den Haag die Nederlands spreken en lezen en die contact hebben of gaan hebben met Dmitri.

 

Ik zou het niet in de krant hebben laten zetten als ik v/d Brom was maar je kan het positief zien.

Dmitri kan nu duidelijk zien dat hij juist zijn contract te danken heeft aan het feit dat de trainer volledig achter hem is gaan staan.

Sterker nog, mocht hij dit stuk ter inzage kregen dan herinnert dit hem er wellicht aan dat hij op deze manier verder moet om het vertrouwen van de trainer te behouden (hard werken en positief blijven) Bij zommige spelers is dit de manier om geprikkeld te worden. Als ik naar mijzelf kijk als amateurvoetballer, zou ik mij erin kunnen vinden. Vergeet niet dat een trainer een people managar moet zijn. Hoeveel spelers trekken nu hun shirt uit als de trainer zegt dat hij niet helemaal geschikt is, dit zegt m.i wat over deze speler.

 

Goed gedaan dus John

0
Vrijdag 6 augustus 2010 om 10:34 uur

Aad

Vlakko schreef:

Die rus leest toch nog geen Nederlandse kranten.

 

En dit is denk ik geweest na zijn eerste oefenpot.

Er zijn genoeg russen in Den Haag die Nederlands spreken en lezen en die contact hebben of gaan hebben met Dmitri.

 

Ik zou het niet in de krant hebben laten zetten als ik v/d Brom was maar je kan het positief zien.

Dmitri kan nu duidelijk zien dat hij juist zijn contract te danken heeft aan het feit dat de trainer volledig achter hem is gaan staan.

0
Vrijdag 6 augustus 2010 om 10:01 uur

ADOnieuwegein

tmvnstn schreef:

eerste misstap van vdbrom?

niet echt handig om naar buiten te brengen lijkt me.

Waarom niet handig???

 

We hebben nu een trainer die gewoon transparant is en dat is goed. Hij is gewoon eerlijk over hoe hij erover dacht. En onze rus heeft hem te weten overtuigen, dat is ook een goed teken!!!

 

Dus niets verkeerds mee.....

0
Vrijdag 6 augustus 2010 om 09:53 uur

Vlakko

Mochten er nog mensen twijfelen:

 

Dmitry Bulykin speelt volgend seizoen bij ADO Den Haag, maar het had niet veel gescheeld of de hofstedelingen hadden de aanvaller gewoon in België gehouden. John van den Brom was in eerste instantie niet overtuigd, maar liet zich overhalen. “Toen ik hem zag juichen bij zijn goal dacht ik: ‘ja, die wil graag’”, aldus Van den Brom.

De coach stond op het punt om de Russische testspeler van Anderlecht teleur te stellen. “In eerste instantie waren we van plan hem weg te sturen”, geeft Van den Brom toe in AD/Sportwereld. “Toen ik hem wilde zeggen dat hij niet het type was dat wij zochten, trok hij zijn shirt uit. Kijk eens, trainer, zei hij. Spieren dus. Hij was nog op veertig procent van zijn kunnen, vertelde hij.”

Van den Brom besloot om Bulykin toch maar een kans te geven. “Hij had het erg naar zijn zin en wilde me overtuigen. Dat heeft hij gedaan, want hij ging in een paar dagen vooruit. Hoe verder we van het doel spelen, hoe gevaarlijker hij is. Aan de bal goed en in de lucht sterk. Aan Jurgen Seegers, onze conditietrainer, vroeg ik: krijg je hem snel fit? Daar kon hij voor zorgen, dus zijn we aan de slag gegaan.”

0
Vrijdag 6 augustus 2010 om 09:45 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van den Brom kiest voor Zwinkels
Doelman Robert Zwinkels is de eerste keus geworden van trainer John van den Brom. De trainer geeft na lang wikken en wegen aan hem de voorkeur boven Gino Coutinho.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 5 augustus 2010 om 18:48 uur

GentleMen

Vorig jaar werd Ricky vd B als een held binnen gehaald. Moet je nu eens lezen. Elke speler heeft bepaalde kwaliteiten en een trainer heeft een bepaalde manier van spelen en zet daar spelers neer die bepaalde eigenschappen bezitten die relevant zijn voor die positie.

 

Ricky speelde bij Sparta en Heracles fantastisch omdat dat paste bij de rol die hij moest vervullen in dat elftal. En zo geldt dat voor alle spelers. Ik wacht wel een paar wedstrijden en dan kijken we of RvdB inderdaad een drol is, etc.

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 18:00 uur

Advertentie

Ooievaar

Mensen, we zijn in ontwikkeling. Eindelijk is er iets van structuur waar te nemen, maar je kan op de korte termijn geen wonderen verwachten.

 

Komend jaar moeten we met name thuis meer vermaak gaan bieden, en dat kan in een competitie die elk jaar zwakker wordt niet het grootste probleem zijn.

 

Er is rust in de tent, een selectie die absoluut niet minder is als menig andere ploeg in het rechterrijtje. Er wordt geluisterd naar mensen met kennis van zaken, een talenvolle trainer zonder bla bla verhalen.

 

We hebben een prachtig stadion, met stadionsponsor er is nog heel veel werk aan de winkel, maar we zijn ontegenzeggelijk op de goede weg. Laten we nou gewoon maar eens in alle rust lekker gaan ballen, en ons richten op plekkie 12 wat mij betreft, en met name thuis wat meer vermaak gaan bieden. Zal je zien dat het lekker druk gaat worden, en de discussie gevoerd gaat worden wanneer we die tweede ring gaan krijgen.

 

Goed blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken, en of die nou op de voor- of achergrond souffleren is mij om het even. Als er maar wat mee gedaan wordt.

 

Den Haag. Derde stad, groot achterland, nieuw stadion, top locatie! Beleid maken en uitvoeren, gaat er binnen een paar jaar echt wat moois groeien achter de duinen(...)

 

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 14:59 uur

Kees

Johannes schreef:

Ricky heeft mij (helaas) nog niet kunnen overtuigen, al is het wel erg goed om te zien dat hij bij (dom) balverlies door zijn toedoen heel hard meeverdedigt tegenwoordig. Het kan zomaar zijn dat V.d. Brom hem net dat zetje gaat geven om van waarde te zijn voor het team. Laten we hem nog even de tijd gunnen met in het achterhoofd dat Jens klaar staat om de nummer 10 positie zo over te nemen. Daar verwacht ik ook veel van namelijk, met inderdaad zijn al genoemde snelheid, techniek en spelinzicht.

Zomaar een paar fragmenten uit het interview met van der brom van een week geleden met haaglanden voetbal. Dit spreekt voor zich.

 

Als jullie zo doorgaan begin ik een fanclub voor hem

 

 

John van den Brom: ,,Als Ricky van den Bergh het zo blijft invullen, ben ik tevreden”
25 July 2010 om 11:29 haaglandenvoetbal


Het was geen geweldige partij tegen VVSB, maar toch was trainer John van den Brom niet ontevreden. Hij heeft een ander duo in het centrum van de defensie aan het werk gezien en was ook na afloop uiterst content over het optreden van Ricky van den Bergh, die bovendien tweemaal scoorde.

Ricky van den Bergh, goed op dreef tegen VVSB (foto)

Opvallend tegen VVSB was met name in de tweede helft het feit, dat Ricky van den Bergh zich veelvuldig inschakelde en veel aanvallende impulsen bij hem begonnen. ,,Hij heeft een heel goede wedstrijd gespeeld”, beaamt Van den Brom. ,,De eerste goal was fantastisch met zijn traptechniek en daarna was hij ook heel erg aanwezig op de juiste momenten. Ik hou van zijn type spel omdat hij altijd diep kijkt. Hij kijkt altijd waar kan ik iemand wegzetten alleen voor de keeper. Ook nu tegen VVSB zette hij wel drie of vier keer een speler alleen voor de keeper. Bovendien scoort hij zelf twee keer en daarnaast is hij ook nog eens met zijn spelhervattingen van heel grote waarde. Als hij het zo in blijft vullen, dan ben ik daar heel erg tevreden over.”



 

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 11:46 uur

Jensen

oodh schreef:

De een heeft het over huur een ander medium meldt weer dat hij transfervrij was. Hoe het nu werkelijk zit zullen we vast nog wel eens horen. Houd me voorlopig maar aan VI vast. Hoe komen we eigenlijk aan deze Rus?

 

Ik begrijp nu dat vdB een linkspoot wil die naast een middenvelder ook goed aanvallend is... daar begrijp ik nu weer niks van. Dan kan je net zo goed vdB laten staan op het middenveld.

 

Had toch ernstig gehoopt op 'Luijckx 2'.  

Dit staat op de officiële site van Anderlecht.

Hij levert dus aardig wat salaris in om maar weer aan het voetballen te komen.

Ik ben ReUSe benieuwd naar wat hij voor ons kan betekenen.

__________________

ADO Den Haag en RSC Anderlecht bereikten vandaag, dinsdag 3 augustus 2010, een akkoord over de tijdelijke overgang van spits Dmitri Bulykin naar de Nederlandse eredivisie club. De Rus zal dit seizoen in Nederland voetballen.

"Het professionalisme van Dmitri Bulykin is bewonderenswaardig. Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen. Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden. Ik ben er van overtuigd dat hij zijn loopbaan weer op de rails krijgt. Ook John Van den Brom, de trainer van ADO, gelooft in hem. Dat sterkt mij in de overtuiging van zijn herstel", verklaart General Manager Herman Van Holsbeeck.

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 10:13 uur

Nu online

bennyboy1960 en 56 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25