Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Don

VI brengt het toch anders:

 

Den Haag en Anderlecht akkoord over transfer Bulykin

03/08/2010 21:51

ADO Den Haag en Anderlecht hebben dinsdag overeenstemming bereikt over de overgang van Dmitri Bulykin. De 30-jarige spits mag transfervrij vertrekken bij de regerend Belgisch kampioen. In Den Haag ligt een éénjarig contract voor de Rus klaar.

Bulykin maakte de voorbije weken indruk tijdens een proefperiode in Den Haag. De aanvaller beschikte over een doorlopend contract bij Anderlecht waar hij de afgelopen twee jaar weinig aan spelen toekwam.

In zijn eerste seizoen in Brussel was de Rus nog goed voor tien duels én drie goals, het jaar erop werd hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf. Ook in Duitsland waren speelminuten schaars voor Bulkyin.

Als international kan Bulykin overigens wel aardige cijfers overleggen. Voor de Russische ploeg maakte hij zeven doelpunten in vijftien interlands.

Anderlecht-trainer Herman Van Holsbeeck is ervan overtuigd dat de Rus zijn loopbaan weer op de rails krijgt in Den Haag. 'Het professionalisme van Dmitri Bulykin is bewonderenswaardig. Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen. Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden.'

Trainer John van den Brom hoopt naast Bulykin nog een speler voor de linkerflank aan te trekken, vertelt hij aan Voetbal International. 'We hebben nu te weinig linkspoten in de selectie. Een speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, zou ideaal zijn.'

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 22:40 uur

dirk

In aansluiting op een al dan niet serieuze opmerking van Kees over een Hongaar bij het stadion en ook in aansluiting op wat Frans hier zinspeelde over een gesprek, vanmiddag,  van Van den Brom met een "onbekende'' speler. Zou dit de kandidaat-linkermiddenvelder zijn.(bron www.voetbalprimeur.nl)

 

'Toth in belangstelling van Eredivisie-club'
De Hongaar Balasz Toth vertrekt mogelijk naar de Eredivisie. Zijn Belgische werkgever Racing Genk zou een bod hebben ontvangen van een Nederlandse club.

Toth zit bij Racing Genk op een dood spoor. Onder trainer Frank Vercauteren is hij pas de vierde keuze op het middenveld, na David Hubert, Daniël Töszer en Fabien Camus. Genk wil een eventuele transfer van Toth nu intern bespreken.

De voetballer zelf zou niet onwelwillend tegenover een overstap naar Nederland staan. De 28-jarige Hongaar speelde in drie seizoenen 65 duels voor Racing Genk, daarin vond hij acht keer het net. Eerder speelde hij enkele seizoenen in Turkije.

 

 

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 21:44 uur

Rome

Lijkt mij sterk dat Sarpong komt.. en Nijland zal wel weer naar Willem II gaan.

Bericht van gisteren.

Ajax-trainer Martin Jol wil Sarpong niet laten gaan
Ajax-speler Jeffrey Sarpong, die bij de Amsterdammers niet op een basisplaats hoeft te rekenen, staat in de belangstelling van de Spaanse clubs Racing Santander en Real Sociedad. Toch mag hij niet vertrekken.

Foto: Orange Pictures
Vorig seizoen werd Sarpong nog verhuurd aan NEC. Voor het duel met FC Twente (Johan Cruijff Schaal) zat de aanvaller niet bij de wedstrijdselectie. Martin Jol wil echter nog niet van hem af.
"Martin Jol heeft Jeffrey gezegd dat hij hem niet wil laten gaan", vertelt Sarpongs zaakwaarnemer - Ruben Esteban - tegenover de Telegraaf. "Het is teleurstellend hoe Ajax met de speler omgaat. Jeffrey speelt vanaf de E'tjes bij Ajax en heeft zich naar de club toe altijd professioneel opgesteld. We rekenden op medewerking."

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 20:44 uur

FC Den Haag!

Bulykin doet 'ernstige financiële inspanning' en vertrekt naar ADO
Dinsdag, 3 augustus 2010 om 20:18Dmitri Bulykin speelt komend seizoen voor ADO Den Haag. Zijn huidige club Anderlecht en de Eredivisionist bereikten dinsdag een akkoord over een tijdelijke overgang van één jaar. Bulykin was al enkele weken op proef bij de Hofstedelingen en liet een goede indruk achter op trainer John van den Brom.

"Het professionalisme van Bulykin is bewonderenswaardig", reageerde Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen. Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden. Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn loopbaan weer op de rails krijgt."

Bulykin is sinds drie seizoenen actief op de Europese velden. Hij begon bij Bayer Leverkusen en werd na vijftien wedstrijden en twee doelpunten opgepikt door Anderlecht, waarvoor hij tot tien duels en drie treffers kwam. In het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf en ook daar was de 1 meter 93 lange aanvaller mede door divers blessureleed geen basiskracht.
 

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 20:29 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Christian Kum naar tweede plan
Christian Kum begin de eerste competitiewedstrijd uit tegen Vitesse niet in de basis. Bij trainer John van den Brom moet hij voorlopig genoegen nemen met een rol op het tweede plan.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 2 augustus 2010 om 17:56 uur

yesyes

FC Den Haag! schreef:

Waarom zie ik meerdere hier roepen om een verdedigende middenvelder? We hebben Buijs en als back-up de bijna weer fitte Rankovic en Kevin Visser.

 

Als er nog wat bij kan worden gehaald dan toch een rechtsback in plaats van Ammi en/of een extra buitenspeler.

buijs als verdedigende middenvelder werkt gewoon  niet goed dat kon je vorig jaar zien. Hij kan het wel maar hij is meer een aanvallende middenvelder niet een controlerende. Ranko moet ook nog maar blijken hoe die terug komt na zo een lange blessure en daarbij vind ik hem als verd.mid  ook niet sterk spelen. Visser te jong en onervaren

 

Ammi is zeker wel een goede speler alleen is die het een beetje kwijt maar dat komt wel goed dit seizoen met v.d brom als trainer. En als het echt niet anders kan heb je nog een kum-buijs die allebei ook rechtsback kunnen spelen. Dus een verd.middenvelder heb je zeker wel nodig nog vind ik

0
Zondag 1 augustus 2010 om 20:47 uur

pascal-070

JB schreef:

Dezelfde persoon die Jens Toornstra

- vorig seizoen op amateurbasis liet beginnen,

- hem in de winterstop een contract voor 1,5 jaar liet tekenen

- zijn contract inmiddels heeft opengebroken zodat hij nu voor nog 3 seizoenen vastligt, met een optie voor ADO voor een 4e jaar

 

;-))

Ja, maar al die contracten worden nu verlengd met overleg met de trainer natuurlijk. Maar het kant toch niet zo zijn dat iemand als Dick Vierling dan even met John gaat overleggen. Je moet wel iemand hebben die zich bezig houdt met de selectie op de langere termijn. Daar wordt de club alleen maar beter van, maar dan moet je wel een goede hebben zoals Allach en Stewart. Lex Schoenmaker die houdt zich toch niet bezig met contracten etc, volgens mij gaat het nu gewoon in overleg met de trainer door Vierling/van de kallen. Als ik fout zit zeg het dan even A.U.B.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 16:26 uur

DenHaagFC

Technische staf ADO Den Haag wil spits Dmitri Bulykin graag aantrekken
01 August 2010 om 11:00
ADO Den Haag lijkt in haar zoektocht naar versterking in de aanval, met name een spits, uit te komen bij de Russische ex-international Dmitri Bulykin, die nu nog onder contract staat bij de Belgische club Anderlecht.





Anderlecht nam Dmitri Bulykin destijds vor veeld geld (naar verluid rond de miljoen euro) over van Bayer Leverkusen. Bij de Belgische topclub zal Bulykin niet veel speelminuten tegemoet kunnen zien het komende seizoen.



ADO Den Haag ziet in hem een verbreding van de mogelijkheden in aanvallend opzicht. Trainer John van den brom tegen Haaglandenvoetbal.nl: ,,Wij als staf hebben aangegeven bij de leiding, dat wij hem er graag bij willen hebben. Nu moeten wij in de slag met Anderlecht om te kijken of het tot een definitieve overgang kan leiden. Dat gebeurt komende maandag”.



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Zondag 1 augustus 2010 om 11:33 uur

Advertentie

FC Den Haag!

Hieronder een leuk stuk van de HCF site :P:

 

Nieuw bij IKEA: de Linus Hallenius
Geschreven door HCF IKEA vrijdag, 30 juli 2010 16:18

Voorpagina
John van der Brom baddert momenteel in luxe. Met zijn overgang van AGOVV naar FC Den Haag, is zijn winkelterritorium veranderd waarbij hij de Kwantum in mocht ruilen voor de Ikea. Een kleine stap in prijs en kwaliteit, een grote voor hem.

Een toepasselijke winkel voor een trainer die zijn team aan het samenstellen is: zo’n beetje alles wat je daar koopt moet je zelf in elkaar zetten en aan het eind houdt je altijd wat over, wat je als reserve kunt houden.
Na een half uur rondgetoerd te hebben, heeft hij uiteindelijk een parkeerplaats gevonden. Op weg naar de ingang ontwijkt hij de naar hun auto racende mensen met winkelwagens, bang dat ze onderweg overvallen zouden worden om vervolgens nog een keer in die ellenlange rij te moeten gaan staan om de rekjes en klapstoelenrommel opnieuw te moeten halen. Hoera, ongeschonden de ingang bereikt.

Bedachtzaam sloeg hij ditmaal het ballenbad over; ik ga nu aan het grotemensenwerk beginnen en daar past een duik in het semi-kinderdagverblijf niet in. Vluchtig wierp hij een blik in het restaurant. Gelukkig, geen Piqué die een kilo Zweedse balletjes naar binnen zit te harken. Goed, waar ga ik kijken voor die broodnodige aankoop?
Al denkend baande hij zich een weg door het “Horrorhouse”, blik strak vooruit, wetende dat je anders met allemaal rommel terugkomt die slecht als zoldervulling dient. Opeens zag hij het licht, hierbij niet doelend op de Allmighty: de slaapkamerafdeling!
Deze afdeling past geheel bij het denkpatroon van John. De ultieme droom: een spits aantrekken die hij zelf kan kneden en die er een stuk of 20 Zweedse balletjes inprikt dit seizoen. Diezelfde afdeling is onlosmakelijk verbonden met schapen. Deze moeten tenslotte ook de wei in om het gras op te vreten. Ook moet je ze goed in de gaten houden, voor je het weet is er ééntje pleite of rolt er één door de modder. Zwarte schapen zijn niet nou eenmaal niet handig. Daarnaast zit de rest van de bezoekers op die afdeling toch te slapen en kan hij toeslaan met een nuttige aankoop.
Op zijn tenen lopend, speurt hij de schappen af. Bang om anderen wakker te maken, of het stel wat de Trondheim effe uittest, te storen. “Valderi, valderé, valdehopsasa!” . “Sssst”, sist Van der Brom, “kappuh trut, straks maak je iedereen wakker. Wegwezen hier met die stippenknol van je, anders knip ik die lelijke rooie staarten af!”

En opeens, daar in de proefopstelling tussen de dekbedovertrekken Renate en Henny (hoe verzin je het?), viel zijn oog op de Linus. Stoer, simpel en met rechte rug. Effe het labeltje lezen: Hoge kwaliteit, lange duurzaamheid, stevige poten, sluit perfect aan en een jaar garantie. Voor extra stabiliteit: de (duim)schroeven na twee weken aandraaien. Kleur: blauw/geel. Zweedser kan niet, dat wordt hem!
Gauw propt John hem in de geel-blauwe tas. Mochten mensen hem herkennen en in die tas gluren, kan hij nog altijd roepen dat hij als vriendendienst voor RKC of Cambuur aan het shoppen is. Hup, oogkleppen voor, want voor je het weet heb je alsnog een karrenvracht aan troep aan je kleed hangen, waar je dan echt alleen maar jezelf de schuld van kan geven.

Eenmaal buitengekomen, past hij zich al gauw aan aan de overige bezoekers. Met een rotgang naar de auto, achterklep open en Linus erin. Kut, het past niet… Dan maar een touwtje om de boel een beetje dicht te houden.
Onderweg wordt zijn glimlach steeds breder.” Lekker, toch nog gelukt. Zo wordt dit cluppie de revelatie van het seizoen. John is zo trots als een aap met zeven lullen. Zo trots zelfs, dat hij al een bijnaam voor zichzelf zat te verzinnen, mocht hij een echte doelpuntenmachine binnengehaald hebben. John de Viking? Of iets met het land van herkomst van mijn aankoop? Hahaha, dan ben ik blij dat ik geen Jaap heet, straks denken ze nog dat ik viool speel en de hele dag met mijn stok sta te zwaaien.… Ga er effe een nachie over slapen.
Snel naar het Forepark om hem aan Mark te showen, kan die gelijk mooi een kopietje van hem maken voor het clubplakboek. Op de valreep toch nog een spits, net op tijd voor het sluiten van de Zweedse markt en op tijd voor zijn presentatie op de Open Dag. Zou het?

HCF.nl

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 23:10 uur

Rome

Hofland van Feyenoord naar AEK Larnaca
Gepubliceerd op 29-07-2010, 15:02 door Bart Brouwer.
Feyenoord kan opnieuw een grootverdiener van de loonlijst schrappen. Kevin Hofland vertrekt transfervrij bij de club en heeft een contract voor twee jaar getekend bij het Cypriotische AEK Larnaca.
Hofland is niet de enige Nederlander bij Larnaca. Technisch directeur Jordi Cruijff en trainer Ton Caanen haalden eerder al Gregoor van Dijk naar de club.



Gaat dus niet naar ons. Toch wel een opluchting. 

0
Donderdag 29 juli 2010 om 15:04 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Gambleking070, Heino, yesyes en 149 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25