Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Drama

Adelaar aangehouden na mishandeling
Frans Adelaar, oud-trainer van FC Utrecht en ADO Den Haag, is zondagavond in Nieuwegein aangehouden vanwege mishandeling van een serveerster in een Grieks restaurant. Dat meldt het AD.

Volgens de politie was er drank in het spel. Adelaar zelf spreekt zijn arrestatie tegen. Hij claimt het enkel voor zijn 16-jarige dochter te hebben opgenomen.

"Ik ben meegegaan naar het bureau om een getuigenverklaring te geven. Dat is alles. Ik moest blijven omdat er rond 23 uur een brief met poeder werd bezorgd. Ze waren bang voor antrax. Iedereen moest blijven", verklaarde Adelaar over het incident.

De politie bevestigt dat er een verdachte brief is bezorgd zondag. Hierdoor werd het pand hermetisch afgesloten tot maandagmorgen. Het bleek overigens niet om antrax te gaan. 0
Dinsdag 2 oktober 2007 om 09:53 uur

northy

RvC ADO Den Haag stapt opDoor JEROEN VAN DEN KROONENBERG Maandag, 01 oktober 2007, 18:22

De Raad van Commissarissen (RvC) van ADO Den Haag is maandagmiddag nagenoeg in zijn geheel opgestapt. Op een speciale persconferentie werd bekend gemaakt dat Pierre Heijnen de voorzittershamer overneemt van Ruurd de Boer.

Tijdens de bijeenkomst vertelde De Boer dat de RvC eigenlijk in mei al had besloten dat een vertrek, na het rampzalig verlopen degradatieseizoen, onvermijdelijk was geworden. Met het vertrek van de RvC komt er ook een einde aan de lange connectie (vijftig jaar) tussen ADO Den Haag en drievoudig international Piet de Zoete. Laatstgenoemde diende ADO onder meer als speler, trainer en bestuurslid technische zaken.

John van Ringelenstrein stopt wel als commissaris, maar blijft als lid van de Stichting Stadionontwikkeling (de eigenaar van ADO Den Haag, red.) aan de club verbonden.
0
Maandag 1 oktober 2007 om 19:12 uur

Haagse Roel

Gokschandaal wordt groterDoor JAN-HERMEN DE BRUIJN ( Elf) Vrijdag, 28 september 2007, 08:44

Het gokschandaal binnen de voetballerij, zoals dat twaalf dagen geleden naar buiten werd gebracht door ELF Voetbal, heeft er een nieuwe dimensie bij gekregen, nu De Telegraaf vanmorgen haar voorpagina opent met een lang verhaal vol bekentenissen van MVV-trainer Robert Maaskant. De kop zegt alles: SPELERS GOKKEN ILLEGAAL.

Maaskant zegt in de krant: ,,Het gebeurt gewoon en daar kunnen we niet omheen.`` De trainer laat weten in 2002 voor het eerst in aanraking te zijn gekomen met het illegale gokcircuit. Hij was toen trainer van RBC. Volgens Maaskant gokten zijn spelers destijds illegaal op wedstrijden bij een illegale organisatie. Hij noemt onder meer Edwin de Graaf (ex-Feyenoord, ex-ADO Den Haag en nu NAC Breda), die dit ook ruiterlijk toegeeft. Oók dat het nu nog steeds gebeurt: ,,Veel spelers wedden gokken bij Unibet (gokorganisatie, gevestigd op Malta, red.). Dat is mij bekend.``Maaskant is van mening dat dit soort gokpraktijken niet kunnen en komt daarom met zijn onthullingen naar buiten. Over de beschuldigingen die ELF Voetbal naar buiten bracht, zegt hij: ,,Ik ben ervan overtuigd, ik ben er zeker van dat spelers van ADO gokken op wedstrijden.``Maaskant vertelt in De Telegraaf ook openlijk over een wedstrijd tussen Telstar en zijn club FC Zwolle van 27 maart 1983, waarin Telstar-speler Jan Mulder (niet de oud-international en Postbank-reclameman, red.) eerst opzettelijk hands gemaakt zou hebben en later ook nog eens de bal in eigen doel schoot. Maaskant: ,,Telstar-keeper Jan Nederburgh werd woedend op Mulder, viel hem aan en wilde hem bij de strot grijpen. Hij riep: "Jij hebt verdorie die wedstrijd verkocht".``

0
Vrijdag 28 september 2007 om 16:43 uur

<FCDH>

MVV-trainer  maaskant doet boekje open over illegale gokpraktijken
Spelers gokken illegaal
door Bjorn Thimister
MAASTRICHT - Illegaal gokken op voetbalwedstrijden door spelers uit het Nederlandse betaalde voetbal is volgens MVV-trainer Robert Maaskant schering en inslag. De voormalig coach van onder meer RBC Roosendaal heeft het meerdere malen met eigen ogen gezien.
Nu, tien dagen nadat ADO Den Haag aangifte heeft gedaan bij justitie van het gokken van spelers op wedstrijden in het illegale circuit, doet de 38-jarige voetbaltrainer een boekje open: "Het gebeurt gewoon en daar kunnen we niet omheen."

Maaskant zegt in zijn eerste periode bij RBC, omstreeks het jaar 2002, voor het eerst als trainer in aanraking te zijn gekomen met het illegale gokcircuit. ,,Ik heb meegemaakt dat mijn spelers, onder wie de huidige NAC-middenvelder Edwin de Graaf, gokten op wedstrijden bij illegale organisaties", licht hij toe. "Er kwamen jongens de kleedkamer of het spelershome binnen met een lijst van wedstrijden waarop kon worden ingezet. De inzet werd dan per telefoon doorgegeven aan een tussenpersoon. Volgens mij ging de inzet om een paar tientjes, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Via een of ander kanaal kregen de jongens hun winst uitgekeerd. Toen ik erachter kwam dat deze gokpraktijken zich voordeden in mijn spelersgroep, heb ik het direct verboden en het bestuur op de hoogte gesteld."

Of zijn spelers gokten op hun eigen wedstrijden, durft Maaskant niet te beweren. "Ze hebben het tegenover mij tenminste altijd ontkend", zegt hij. "Overigens heb ik nooit wat raars gemerkt tijdens wedstrijden van RBC. Wel werd er volgens mij serieus op internationale wedstrijden gegokt. De meeste spelers die aan dit circuit meededen, waren afkomstig uit het Haagse."

Het hardnekkige gerucht dat spelers van ADO Den Haag worden verdacht actief te zijn in het illegale gokcircuit, is volgens Maaskant daarom "absoluut geen toeval". "Een paar jaar geleden was hier immers al sprake van. Nu zijn er opnieuw beschuldigingen. Ik ben ervan overtuigd, ik ben er zeker van dat spelers van ADO gokken op wedstrijden."

0
Vrijdag 28 september 2007 om 12:02 uur

De goed nieuws show

ADO DH verder in de KNVB-Beker 

Met zwaar overwerk bereikte ADO Den Haag woensdagavond in Emmen de tweede ronde van de strijd om de KNVB-beker. Tegen de zaterdaghoofdklasser Be Quick’28 won de ploeg van trainer Wiljan Vloet door het beter nemen van strafschoppen met 4-3. Beide ploegen slaagden er zowel in de reguliere speeltijd van negentig minuten als in de verlenging van een half uur niet in te scoren. 

http://www.adodenhaag.nl
0
Donderdag 27 september 2007 om 08:14 uur

Advertentie

KKH - kalekophagenees

Roep het al langer elk leeg stoeltje had gemiddeld 20 euro op kunnen brengen. 

Maak in vredesnaam dat leguh ongezellige tring stadion alle stoeltjes 12 pleuro tops, kinderen 8 pleuro. Bobo en ere tribune 25 tot 30 euro en je loopt voller dan nu.

Voor de heren directie 20 euro is toch een 46 guldens, 8 euro parkeer kosten is een kleine 18 gulden, drinken eten 3 pleuro = een kleine 7,50.

ben je voor een dagje voetbal een kleine 71,50 gulden kwijt is een kleine 31 pleuro per persoon.

Dat is niet normaal toch? Nu heb je maar een kleine 3500 supporters die er toch altijd waren plus gemiddeld 600 nieuwe klanten.

geef ook de trouwe Diehards die er altijd staan hun lange zijde terug. ben je gelijk van het gezeik af.

Kan je de rest van het stadion zit plaatsen maken....

U bent namelijk net zo schuldig als wij aan het staken van vitesse als groningen afgelopen seizoen.

U wist van het vuurwerk, slecht seizoen, slechte Adelaar trainer!

0
Dinsdag 25 september 2007 om 23:24 uur

marcellino

Storkie schreef:

Als er weer een beetje goed gevoetbald wordt komt dat publiek vanzelf wel weer. 
Ik heb me gisteren gewoon met verbazing afgevraagd hoe het mogelijk is dat een trainer er maar niet in slaagt een spelersgroep die toch allerlei kwaliteiten hoort te hebben enig herkenbaar voetbal te laten spelen. Zelfs de meest elementaire dingen worden vergeten.
Waarschijnlijk worden de kwaliteiten van het elftal door ons overschat want op de inzet viel gisteren niet veel aan te merken. Echter om vanaf de 1e minuut maar van achteren de bal naar voren te peren is wel erg armoedig.
gisteren ook weer de moet genomen om te gaan zou het dan toch gebeuren twee wedstrijden achter elker winnen.

Wat ik al vermoede kwam uit DEN HAAG is op dit moment een middenmoter en we kunnen wel blijven roepen dat het de schuld is van de spelersgroep of de trainer maar we moeten ons op dit moment gewoon neerlegen met deze situatie en in de winterstop maar hopen dat DEN HAAG minimaal drie spelers met kwaliteit toevoegd doet men dat niet dan is dit een verloren jaar.

het is niet anders!!!
0
Zaterdag 22 september 2007 om 18:15 uur

Lydia

arthur schreef:

Trainer ontslaan levert bij den haag nooit wat op, dat heeft het verleden wel bewezen! De spelersgroep blijft dan ook sowieso hetzelfde en die moeten het doen op het veld! Go Ahead was gister vooral de eerste helft aanvallend sneller en beter, ze hadden er wel 6 kunnen maken. Onze vechtlust was pas na de 0-2 ok, maar toen was het eigenlijk al te laat. 
Positief was om te zien dat er na 1 gewonnen wedstrijd wel weer meteen meer publiek komt en de sfeer was de hele wedstrijd heel positief! 
Hoe nu verder? 2e Periode ook al verloren, ploeg staat er nog steeds niet, nog teveel zwakke plekken, rechtsback, middenveld. Victoria is wel aanwinst, Fernandez deed het best goed, vd Haar is lastig voor tegenstander, Postma weer ok. Maar tis gewoon veel te weinig om te domineren tegen snelle ploegen die ook best heel aanvallend durven te spelen als Go Ahead. Er moet vooral iemand bij die op het middenveld de lijnen echt kan uitzetten, iemand die de groep ook van binnenuit kan veranderen. Knopper zou dat normaliter voetballend moeten kunnen maar hij is ook geen leiderstype. Waar vind je zo`n speler, liefst met een haagse achtergrond???
Wanneer je de Haagse achtergrond eens weg laat is het zoekgebied breder...

Ben het wel eens wat betreft de trainer.
0
Zaterdag 22 september 2007 om 12:41 uur

Ooievaar

Ooievaar schreef:

Alleen het `ijspaleis` kan en dient ingrijpen.

kan en dient in te grijpen bedoel ik uiteraard. Dit bestuur zal alles en iedereen de schuld geven van de malaise. De trainer, de pers, de spelers - vooral die niet wilden komen-, de thuisblijvers uiteraard, Langenbach, Rob Baan, v.d. Pol de oud spelers m.n. Pas, Kila, overige leden van de RvC, dadelijk zetbaas Arnzbach en wellicht de wintertijd die volgende maand weer wordt ingevoerd. Kortom: het ligt aan iedereen behalve iedereen behalve aan John en Rob.

0
Zaterdag 22 september 2007 om 12:04 uur

Storkie

<FCDH> schreef:

op radio west zeiden ze tussen 2500 en 3000 man zelfs hun zeiden dat dat wel heel erg weinig was maarja ik zou het wel weer verkeerd zien hehe
Als er weer een beetje goed gevoetbald wordt komt dat publiek vanzelf wel weer. 
Ik heb me gisteren gewoon met verbazing afgevraagd hoe het mogelijk is dat een trainer er maar niet in slaagt een spelersgroep die toch allerlei kwaliteiten hoort te hebben enig herkenbaar voetbal te laten spelen. Zelfs de meest elementaire dingen worden vergeten.
Waarschijnlijk worden de kwaliteiten van het elftal door ons overschat want op de inzet viel gisteren niet veel aan te merken. Echter om vanaf de 1e minuut maar van achteren de bal naar voren te peren is wel erg armoedig.
0
Zaterdag 22 september 2007 om 11:54 uur

Nu online

Ano-Niem en 110 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jort van der Sande Henk Veerman Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo MVV Maastricht
2-2
23 februari 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong Ajax
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 27 - 57
2 Roda JC + 27 - 53
3 ADO Den Haag 27 - 50
4 FC Dordrecht 27 - 46
5 Graafschap 27 - 46
6 FC Groningen 26 - 45
7 NAC Breda 27 - 40
8 SC Cambuur 27 - 39
9 Jong AZ 27 - 39
10 VVV-Venlo 27 - 38
11 MVV Maastr. 27 - 37
12 FC Emmen 26 - 36
13 Helmond Sp. 27 - 34
14 FC Eindhoven 27 - 33
15 Jong Ajax 27 - 30
16 Jong PSV 27 - 25
17 Telstar 27 - 23
18 Jong Utrecht 27 - 23
19 TOP Oss 27 - 23
20 FC Den Bosch 27 - 20