Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Edwin

pmc schreef:

Vroeger zag je ook veel meer posters hangen bij allerlei winkels
Toen deden ze dat nog als trouw aan de club; nu willen ze overal geld voor hebben. Net als het excuus, dat het OV niet gratis meer is, gebruikt wordt.....
0
Vrijdag 1 maart 2013 om 13:25 uur

yesyes

ADODENHAAG schreef:

De sleutelwedstrijden naar Europees voetbal komen allemaal thuis nog; Heracles, NAC. Dan nog Groningen uit op een punt houden dan kunnen we een verlies bij AZ nog veroorloven. Al zal het idd niet raar zijn als we nog door AZ worden ingehaald, die horen gewoon in het linkerrijtje. Maar goed van mij mogen ze 9e worden...
We hebben alles in eigen hand. Als je zondag wint ga je gewoon voor plek 8 spelen dat kan niet anders. Je staat 7 punten voor op AZ, dat is niet voor niks dus ook hun zijn heel wisselvallig. Belangrijkste van nu is dat het stadion uitverkocht moet raken aankomende zondag, dan sta je al met 1-0 voor. Ik hoorde dat het nog zwaar tegenviel met de kaartverkoop dus als iedereen nou eens meehelpt om die 50% aktie van Etickets te promoten op meerdere sites. 15 euro lange zijde en 10 euro achter het goal is geen geld toch plus het wordt een lekker temperatuurtje zondag met veel zon. En uiteraard de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen.
0
Donderdag 28 februari 2013 om 00:09 uur

pmc

Kees schreef:

Wij zijn toch ook nooit in de financiƫle problemen geweest?
Nee kees natuurlijk niet, gelukkig hadden de spelers nog wat los geld in hun zak om de bus naar Veendam te laten rijden en voor een broodje onderweg, maar financiƫle problemen, wel nee.
0
Woensdag 27 februari 2013 om 12:22 uur

Prutser 070

teeg28 schreef:

mocht janmaat van feyenoord naar een andere club gaan krijgen wij dan ook opleidings geld voor hem of niet ???? hij word door diverse clubs gevolgd dus krijgen we nog meer geld het moet niet gekker worden kennen we dalijk neymar halen
Mocht hij naar het buitenland vertrekken dan krijgen we 0,5 % van het transferbedrag dus naast Neymar kunnen we Messi ook nog wel van dat geld halen.
0
Dinsdag 26 februari 2013 om 16:32 uur

teeg28

mocht janmaat van feyenoord naar een andere club gaan krijgen wij dan ook opleidings geld voor hem of niet ???? hij word door diverse clubs gevolgd dus krijgen we nog meer geld het moet niet gekker worden kennen we dalijk neymar halen
0
Dinsdag 26 februari 2013 om 15:58 uur

Advertentie

Prutser 070

Johannes schreef:

Everton speelt langer dan 5 jaar in NL en is nu voetbal-Nederlander. De salariseis in de wet geldt voor hem niet meer, blijft over zijn eigen wensen in die sfeer. Die jongen heeft een gezin in NL dus hij hoeft niet perse naar een ver land te willen. Zou een leuke speler voor ons kunnen zijn, maar hij moet zelf wel willen.
Wat denk je dat hij bij Heracles verdiende aangezien hij toen hij het contract bij Heracles tekende verplicht meer dan 3,5 ton per jaar verdiende hij nu voor minder naar ons toe komt?

Wat zou voor hem een reden zijn om naar Den Haag te komen ipv te verlengen bij Heracles. Dan hoeft hij namelijk helemaal niet te verhuizen, ik denk dat die jongen echt niet naar ons zal komen en persoonlijk vind ik hem ook het geld nog is niet waard. Ik zie dan liever Mike van Duinen ipv zon Braziliaan die ook echt geen topper is.
0
Dinsdag 26 februari 2013 om 10:31 uur

Prutser 070

<FCDH> schreef:

Bulykin was ook 30 schoot er 21 in
Je mag er ook anders over denken dan ik, maar ik zou het zonde van het geld vinden want Everton is een aardige spits maar echt niet een speler die zon salaris waard is in mijn ogen. Dan zie ik liever van Duinen ook al is die een mindere spits.
0
Maandag 25 februari 2013 om 23:11 uur

Prutser 070

ADODENHAAG schreef:

In ieder geval moet ADO zo brutaal zijn en ff contact met hem opnemen. Stel dat we 8e eindigen en er is geen interessante club in `t buitenland voor hem, waarom niet. En dan Poepon naar Heracles..
Die jongen is een Braziliaan dus moet minimaal meer dan 3,5otn per jaar verdienen dat geld moet je niet over hebben voor een 30 jarige spits die ongeveer 10 goals per seizoen maakt.
0
Maandag 25 februari 2013 om 23:00 uur

BLEISWIJK-1

D.H.zuid-west schreef:

Ik zeg niet voor niets dat Steijn het naar behoren doet. Maar alle geluksfactoren (concurrentie en arbitrage) zitten dit seizoen wel mee en vertekenen het beeld.

Na 2x winst en 1x gelijkspel lijkt het geweldig maar denk terug aan hoe moeilijk alles is gegaan en hoe dom we ook punten hebben laten liggen. In sommige gevallen kan je dit wijten aan de opstelling / wissels, daarom ben ik niet overtuigd van Steijn ook al heeft hij ook, zoals jij terecht zegt, ook genoeg goede dingen gedaan. Ik vraag ook niet om het vertrek van Steijn, ik wil alleen dat we reeel blijven.
Laat ik voorop stellen dat ik dit een hele nette uitleg vind. Alleen stap je gewoon aan heel veel dingen voorbij. Zo kan je zeggen dat hij fouten maakt met opstellingen en wissels. Maar volgens mij wordt er nog wel eens vergeten dat dit zijn eerste seizoen als hoofdcoach is, waarbij hij zelf zijn selectie mocht samenstellen. Ik denk dat je hem ook gewoon als beginnende hoofdcoach moet zien. Hem vergelijken met Jans,Verbeek etc. is geen vergelijk. Deze mensen lopen al veer langer mee en daar betaal je dan ook een veelvoud van Steyn`s salaris voor.

Steyn is een beginnende trainer. Dit is zijn 2e seizoen dat hij hoofdcoach is. Als je er zo naar kijkt dan accepteer je misschien ook wat sneller een foutje. ADO heeft geen geld voor dure trainers. Dat is ook de realiteit.



0
Maandag 25 februari 2013 om 20:00 uur

K.B

Sommigen kunnen ook overdrijven wat betreft het slechte vertoonde spel de laatste paar weken.
Je speelt weliswaar matig, maar vergeleken met andere middenmoters en degradtiekandidaten, vindt ik ons vaak georganiseerd spelen en ook de intensie hebbende om voorruit te spelen, al komt dat er niet altijd uit.

Buiten dat vindt ik dat Chery zich uitstekend ontwikkeld wat betreft het kiezen van momenten waarop hij moet acceleren in tegenstelling tot de eerste 15 wedstrijden waarin hij na 70 min al helemaal stuk zat door nutteloze inspanningen op de verkeerde momenten.

Ik geniet vooral van onze NEDERLANDSE jonge gasten die je elke week weer ziet spelen en ongeacht dit te danken is aan een gebrek van scouting, geld etc. is dit als supporter geweldig om dn met een circusact toch een punt weg te slepen tegen die Amsterdamse miljoeneninvesteringen (al zitten daar ook goede nederlandse jeugdexponenten).

In dat topseizoen hebben we ook de nodige mazzel gehad en ook een aantal kansloze wedstrijden gespeeld en nu zit er in ieder geval wat continuiteit in, in positieve of negatieve zin.

Grootste winst is toch wel de vaste groep die je warschijnlijk ook volgend seizoen weer tot je beschikking hebt.
Heracles thuis erg belangrijk wat betreft een buffer die je kan opbouwen voor de komende 5 wedstrijden.
0
Maandag 25 februari 2013 om 19:51 uur

Nu online

Benjamin070, DenHaagFC17 en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24