Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Lellow

janjazz37 schreef:

Dit gaat over Wang en ADO. Heb zelf ruim 15 jaar ervaring in omgang met Chinezen. Aanvankelijk heel moeilijk, andere cultuur, andere denkwijze.
Maar als je eea een beetje snapt, ontstaat wederzijds begrip en valt er met Chinezen best goed te praten. Dat laatste ging bij ADO totaal mis; Wigt maakte er een complete puinhoop van; weigerde hulp, en dat is nooit meer goed gekomen.
Manders lag in een spagaat wegend het uitblijven van toegezegde UVS betalingen; zwak bestuurder maar niet direct verantwoordelijk voor de China puinhoop.
Helaas zie ik dat niet meer goedkomen................
De Chinezen dachten met ADO DH een verdienmodel te hebben gebaseerd op subsidie en het overbrengen van expertise naar China, dit is stopgezet vanuit de overheid.

ADO DH dacht met China de zilvervloot binnen gehaald te hebben en op beloften van hetgeen er gegenereerd zou worden in China met ADO, zijn er spelers gecontracteerd met giga salarissen waar we nu nog voor bloeden.

Alle ingrediënten voor een mislukking en tel daarbij de 2 verschillende culturen bij op.

Alle directeuren en meerjarenplannen ten spijt
Donderdag 17 oktober 2019 om 13:15 uur Quote

gillah

slash070 schreef:

Al dat door het schijthuis weggespoelde geld aan rechtszaken, bewindvoerders, advies commissies, de door Wang zelf aangestelde directeuren die de club niks vooruit helpen, dure stuurloze bestuursleden die maar wat aanklooien om het ene gat met het andere te bedekken om per seizoen te overleven, en weet ik aan wat nog meer. En dat begon notabene al met de boete voor de overname aan Vd Kallen wegens te laat betalen. Wou dat dat bedrag nu in de clubkas zat. Ja, Wang komt nu even orde op zaken stellen, zien jullie het voor je, tis wat.
Dit dus. Helemaal mee eens slash. De ene na de andere directeur zelf aanstellen en dan weer wegwerken, je afspraken niet nakomen, daar zelfs een boete voor moeten betalen, geldverslindende rechtszaken, toezichthouders, headhunters, integriteitsonderzoeken....

En dan nu als de Messias binnen worden gehaald die even `orde op zaken` gaat stellen :roflol:
Donderdag 17 oktober 2019 om 11:19 uur Quote

GroenGeelHart070

Het wordt nu gewoon zaak dat er punten gehaald gaan worden. Dat zorgt voor de rust in de club en bij de supporters. Ook wanneer je als club stappen wil gaan maken, dan moet je hoger komen te staan.
Ook van pareltjes als Pinas en Van Ewijk stijgt dan de transferwaarde. Het zorgt er namelijk voor dat ze niet eerst naar een Utrecht gaan, maar rechtstreeks naar bijv. PSV, Ajax of buitenland. Ik noem geen Feyenoord want niemand met een lege portemonnee hoeft dan nog bij ons te komen shoppen
Woensdag 16 oktober 2019 om 07:40 uur Quote

Advertentie

Ooievaar

Bolskie schreef:

Denken jullie nou werkelijk dat jansma en van stenis instappen zonder beleid te gaan voeren? Heb geduld mochten hun eruit stappen uit onvrede dan weet je dat er stront aan de knikker is en dan kan je indd beter opdoeken maar Zolang hun er nog zitten en hoop voor een hele lange termijn dan heb ik er wel vertrouwen in.
Natuurlijk denk ik dat niet. Dat is de opmaat naar een vorm van beleid. Hopelijk wordt de bezem er nu echt grondig doorheen gehaald. Ook Fons en Van As z.s.m. weg. Veel te licht. Hoe dan ook eredivisieschap veilig stellen.

Kan het best wel wat worden hoor.

Zo somber zie ik niet in. Maar absolute voorwaarde is natuurlijk wel alle prutsers er uit. Maar die Chinezen zijn echt niet gek. Alleen nemen ze naar mijn smaak wel een hele lange aanloop.

Alternatief is er niet.Rob Jansen is uitsluitend geïnteresseerd in het ego en de portemonnee van Rob Jansen.
Woensdag 16 oktober 2019 om 00:25 uur Quote

DHFC070

Corleone070 schreef:

Het gaat er gewoon om dat mensen het schandalig vinden dat Necid vervangen wordt door Kramer, alsof kramer zo veel slechter is. Dat is dus niet het geval. Had je Ladan nou nog als spits gehad en die als vervanger erin had gezet voor Necid dan had ik de verbazing nog wel begrepen.
"Alsof Kramer zoveel slechter is. Dat is dus niet het geval"
Dat is nou net een mening en geen feit.

Op basis waarvan vind jij de Kramer van nu gelijkwaardig of beter dan Necid? Hoop niet dat het enige argument is dat Kramer 5 lichtjaren geleden eens een keer clubtopscoorder is geworden bij ons en Necid niet. Kramer heeft dit kunststukje nooit herhaald en op wat goals na bij Feyenoord is hij bij alle clubs nadien afgedankt omwille van in eerste instantie zijn prestaties en tweede instantie zijn gedrag.

Necid heeft het na de winterstop vorig jaar behoorlijk gedaan en was deze lijn aan het doortrekken aan het begin van dit seizoen. Dan mist hij 1 grote kans en krijgt verder geen ballen en wordt hij eruit gehaald door Fons. Inderdaad onbegrijpelijk en deel de term schandalig ook aangezien andere spelers die het veel minder doen, wel op andere positie, krediet na krediet krijgen. Waarom denk je dat de teamgeest en zelfvertrouwen 0,0? Zelden zo`n technische staf gezien met zo`n slecht people management.

Maargoed terugkomend op Necid / Kamer, hoewel statistieken niet het hele verhaal vertellen is het in ieder geval een argument:

Seizoen 19/20
Necid
534 minuten, 3 goals, 0 assist, 1x geel

vs

Kramer
322 minuten, 0 goals, 0 assist, 2x geel

Seizoen 18/19
Necid
1730 minuten, 11 goals, 4 assist, 3x geel

Kramer
748 minuten, 1 goals, 1 assist, 1x geel
Zondag 13 oktober 2019 om 08:49 uur Quote

john 147

Ooievaar schreef:

Wellicht kan die beter gaan volleyballen. Die jongen kan er helemaal maar dan ook totaal niets van. Je kan beter met 11 man gaan voetballen en een jas in de goal hangen dan die drollenkeeper op te stellen. Wie heeft die hansworst `gescout`? Man man man(...)
Kwam hij niet op aanraden van Fons. Had dan Dorus de vries gehaald als reserve om het jaar daarna die jongen uit de jeugd door te laten schuiven.
Donderdag 10 oktober 2019 om 19:05 uur Quote

ADO Zuidplas

Ooievaar schreef:

Wellicht kan die beter gaan volleyballen. Die jongen kan er helemaal maar dan ook totaal niets van. Je kan beter met 11 man gaan voetballen en een jas in de goal hangen dan die drollenkeeper op te stellen. Wie heeft die hansworst `gescout`? Man man man(...)
Was gewoon een goede dvd met zijn beste reddingen.
Of een bevriende makelaar met een leuk “presentje”.
Het hele elftal lijkt wel bijeengeraapt en eredivisieonwaardig.
Er zijn spelers gehaald die niemand wilde hebben.
Heel vreemd eigenlijk.
Donderdag 10 oktober 2019 om 19:02 uur Quote

Ooievaar

ENW02 schreef:

Nou daar geloof ik niet zo in aangezien we een heel negatief volk zijn. Maar wat bekende namen op de juiste plekken zou ons al heel erg helpen.
En die juiste namen zijn er. Maar eerst even schoon schip maken.
Nog al aanmatigend vind je zelf ook niet? Waarom negatief volk? Vanaf 1982 t/m 2008 maar liefst 17 seizoenen eerste divisie gespeeld. Zeventien!!

Nu zitten we al jaren tegen brandhoutvoetbal aan te kijken met een trainer en een TD die hun vak niet verstaan. Op de parkeerplaats zie je vaak meer. We spelen al jaren in het nieuwe stadion. Maar men beschouwt het als een wereldprestatie als er middels een eindsprint het linkerrijtje wordt gehaald. Te gek voor woorden, dat verdoezeld een hoop. Spel is vaak niet om aan te zien. En dat met een 9e begroting.

Vind dat zeker negatief, maar steek gerust de hand in eigen boezem. Je jaagt de mensen van de tribune af met wanprestaties op en naast het veld.

Natuurlijk zal er het nodige gaan veranderen. Die Chinezen zijn geen vlappentappers. Die gaan de teugels aanhalen, mede daarom zitten Jansma en Van Steenis er. Die mensen zijn ook van alles op de mouw gespeld door gladjanus Manders en de niets presterende Van Veen. Die weet waarschijnlijk nog een ijsblokken in de Sahara aan de man te brengen.

Hoop alleen niet dat het puinruimen slaat op het laten verdwijnen van Melkert. Er moeten er zoveel weg op vitale posities. Dat red je niet in één seizoen.

Maar zou het als zeer hoopgevend beschouwen als er een begin wordt gemaakt het de professionalisering van de club.

I.i.g. een trainer en een TD aanstellen met verstand van zaken en een netwerk.

Dat het niet structureel vol is of een 2e ring nodig is komt door die onbenullen die aan het roer staan. De laatste die iets mag worden verweten zijn de supporters die nog steeds in grote getalen komen kijken om die niets presterende zakkenvullers te zien prutsen.

9 gespeeld 6. Zeven nederlagen, twee overwinningen. Dat is inderdaad zeer negatief. Maar dat slaat dan uitsluitend op die prutsers in het veld, en diegenen die daarvoor verantwoordelijk zijn.
Dinsdag 8 oktober 2019 om 17:18 uur Quote

Opa Bakema

ADO Zuidplas schreef:

Wat is er fout aan de typering visieloos.
Vind je dat ze een visie hebben?
Sinds hun overname zijn de inkomsten gedaald en kosten gestegen dus dat ze moeten bijlappen is een logisch gevolg.
Kijkend naar de balans met een negatief eigen vermogen en grote schuld aan de eigenaar kun je alleen maar concluderendat we al failliet zijn.
Daarom ben ik niet zo enthousiast over de eigenaar maar ook niet over de rest laat dat duidelijk zijn.
China hád een businessplan. Totaal overhoop gehaald door UVS zelf en de stopzetting van die idiote subsidies door de Chinese overheid. Tel daarbij op dat er geen solide sponsor instapt zolang China zonder beleid en visie er in zit. De club is ziek, ziek door de overname. Niks meer en niks minder. China out!
Maandag 7 oktober 2019 om 19:51 uur Quote

rd..

BLEISWIJK-1 schreef:

We hebben echt een groot probleem. Kramer en Summervile zie ik graag. Maar die gaan niet veel scoren. En wie dan wel?

Je moet in de winterstop doelpunten kopen. Anders is het na dit seizoen over en uit.
Dat betekent vooral voorzetten kopen. Bovendien een stuk goedkoper. Ik heb echt vertrouwen in Kramer en Necid (in mindere mate) dat ze kunnen waarvoor ze zijn gehaald. Alleen als iedereen maar te pas en te onpas naar binnenkomt om zelf te knallen... schiet t niet op.

ik heb Kramer gisteren echt goeie dingen zien doen. Hoe hij die bal aan nam uit de lucht en vrij maakte (of vrij hield) was echt klasse. Hoe hij de bal aan Summerville doorgaf wara die net-niet-kans uit voort kwam, ook goed.

Alleen de aanvoer naar hem is echt pover. Daar kun je aan werken.
Maandag 7 oktober 2019 om 15:24 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

''Haagse Tsaar'', haagse jr, VAKKIE-l, Kees, laurensdlv, Tante Wil en 62 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4