Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

daveadodh

rd.. schreef:

Even voor de goede orde, die Grot is in de spits geen verbetering. Toch? Op de flank wel. Mits fit. Mits snel in vorm. We kiezen plots wat minder voor de jonkies. Er blijft geen plek voor ze over, maar wat je al in huis hebt kan je wel rustiger brengen. Het zal rust geven dat ze niet de hele verantwoordelijkheid hoeven te dragen.
Vind 22 nou niet oud.. en druijf 23 ook niet oud. Vejinovic en Janmaat zijn erbij gehaald voor ervaring maar denk dat ze verder niet meer gaan kijken voor heel veel ervaring. Misschien wel dat ze een jaar of 2 op het hoogste niveau hebben gespeeld
Maandag 4 januari 2021 om 17:37 uur Quote

tjapi01

Ik neem aan dat grot gehaald is voor de flanken?
Maandag 4 januari 2021 om 16:11 uur Quote

Advertentie

Donnydh070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Michel Adam: ik mis brutale jongens uit de regio
Michel Adam vond het tot de korte winterstop ``allemaal slappe hap`` bij ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
Ik vind van eewijk 1 van de minste de afgelopen 8 wedstrijden je ziet wel dat die wat kan maar er komt helemaal niks uit de laatste tijd. Daarom ben ik ook blij dat janmaat is gehaald kan van eewijk weer eventjes banken.
Zaterdag 2 januari 2021 om 10:45 uur Quote

Donnydh070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Michel Adam: ik mis brutale jongens uit de regio
Michel Adam vond het tot de korte winterstop ``allemaal slappe hap`` bij ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
Ik vind van eewijk 1 van de minste de afgelopen 8 wedstrijden je ziet wel dat die wat kan maar er komt helemaal niks uit de laatste tijd. Daarom ben ik ook blij dat janmaat is gehaald kan van eewijk weer eventjes banken.
Zaterdag 2 januari 2021 om 10:44 uur Quote

Bolskie

R.E. schreef:

Heerlijk geslapen en niet gedroomd! Wat klopte er volgens jou dan niet hiervan:

Natuurlijk is het fijn dat er iets gebeurt, maar het gaat (net als bij Zuiverloon) wéér om spelers die maanden geen wedstrijd hebben gespeeld en van wie voorlopig niet veel kan en mag worden verwacht.
Maar denk je nog steeds dat er spelers gehaald kunnen worden die wekelijks spelen dan?
Vrijdag 1 januari 2021 om 19:19 uur Quote

grijze gek

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

UVS trekt portemonnee voor versterking
ADO Den Haag heeft weer een potje gevonden om de versterking te halen die hard nodig is.
Lees het nieuwsbericht
:thumb: 2 gehaald, nog 9 te gaan om er in te blijven ;)

Tot volgend jaar @ll :flag:
Donderdag 31 december 2020 om 18:32 uur Quote

gillah

BLEISWIJK-1 schreef:

Is wel weer opvallend dat jij de enige bent die dit vind.

Ik heb nog geen mening, want ik moet het interview nog kijken.
Ik vind wel vaker iets als de gemiddelde sfeer op de shoutbox zeer optimistisch is:

Op 26 januari schreef ik:
Er wordt een hoop geld uitgegeven aan spelers die ervoor moeten gaan zorgen dat je erin blijft. Niet degraderen is natuurlijk belangrijk, maar de spelers die nu zijn gehaald zijn totaal geen garantie dat je er ook daadwerkelijk in gaat blijven. De man die de spelers heeft gehaald kent de competitie niet, en degene die de competitie wel kennen, kennen de spelers niet die gehaald zijn.

Op 5 september schreef ik:
12/13? Daar zou ik zo voor tekenen. Ik denk dat we bij de onderste vier ploegen horen, en is het hopen dat het de goede kant opvalt.

Verder is er inderdaad een verjonging ingezet. Dat was nodig. Maar of er nu ook echt waarde is gecreëerd is afwachten. Een transfersom wordt pas betaald voor spelers die het niveau van het rechterrijtje ontstijgen. De spelers die wij hebben gehaald moeten eerst nog maar eens aantonen dat ze de eredivisie aankunnen. Verjongen is niet per definitie waarde verhogen, voor jonge bagger spelers wordt niks betaald.
Donderdag 31 december 2020 om 15:22 uur Quote

DHFC070

Sprinkhaan070 schreef:

Wat een negatief gelul zeg! Ik verwacht dat Hamdi en Jol gewoon verantwoord bezig zijn.

Langdurig contract voor 30 plusser? 2.5 jaar is echt niet zo lang.
Je kan een Janmaat niet vergelijken met Immers, Meijers, Malone, Falkenburg etc.
Er was voor Janmaat meer interesse maar hij heeft in overleg met zijn familie gekozen voor Den Haag. Even terugkomend op zijn salaris, hij doet het niet voor geld geeft hij zelf aan.
Jij mag het negatief gelul vinden.
Hamdi en Jol zijn heel verantwoord bezig.... vandaar een minimaal tekort van 4,5 miljoen dit jaar wat 30% is van je hele begroting. (met een verzachtende omstandigheid en dat is corona).

Men heeft Pardew vorig seizoen volledig cart blanche gegeven met een vreemdelingen legioen wat totaal 1,2 miljoen heeft gekost. Vervolgens kwam het new energy verhaal naar voren waar ik me compleet in kan vinden. Jonge spelers halen met potentie en niet geheel onbelangrijk die een stuk goedkoper zijn. Resultaat 1,5 miljoen salarisbesparing en spelers met potentie zoals Kemper, Besuijen, Catic, Bourard en de Boer aangevuld met Bijen als eredivise ervaring. Voor de toekomst stuk voor stuk prima aankopen en volledig in lijn met het uitgestippelde beleid.

Maar wat er vervolgens weer is gehaald aan vage huurspelers en vreemdelingen legioen doet me erg denken aan het Pardew verhaal. Gewoon andermaal een te oppurtunistische gok of zoals hier al meermaals aangehaald teveel schieten met hagel. Indirect geven Hamdi en Jol dit eigenlijk ook toe met deze paniek sprong(en) in de winterstop. Die we ook rechtstreeks kunnen afturven van de 1,5 miljoen salarisbesparing en bij kunnen turven bij de 4,5 miljoen tekort.

Hadden ze augustus en september niet dat hele vreemdelingen legioen gehaald van zo`n 12 spelers en hiervoor in de plaats 2 types ala Janmaat dan had het er wat mij betreft wat anders uitgezien. Op papier is Janmaat inderdaad een buitenkans en van een ander kaliber dan een Meijers en Falkenburg maar het verleden heeft toch wel vaak zat bewezen dat "op papier" ook anders kan uitpakken.
Tevens zijn we zowel financieel als waarde op het veld op het moment verder afgegleden dan onder Manders en v.As. En dit stelselmatig afdoen met erfenis uit het verleden kom je op een gegeven moment niet meer mee weg.

@Kees, helaas is it all about the money money money. En dat is de grootste randvoorwaarde om sportief ook maar iets te presteren. Dusja het maakt mij als supporter zeker uit hoe de cijfers eruit zien. Zeker als dit jarenlang complete luchtkastelen zijn en concurrenten gewoon met de helft van het geld hetzelfde presteren.
Woensdag 30 december 2020 om 15:07 uur Quote

gillah

DHFC070 schreef:

Wat een hosanna hier zeg terwijl bij mij juist de geschiedenis zich gaat herhalen en alle alarmbellen afgaan. Luchtkastelen bouwen met geld wat er niet is en dit is ongeveer de 50e "versterking" in een jaar tijd van Hamdi? Werkelijk belachelijk en met zo`n doorloop en gebrek aan continuïteit gek vinden dat je niets presteert....

Mbt Janmaat:
- Oud speler wordt teruggehaald wat in 95% van de gevallen gewoon tegenvalt, er is een verwachtingspatroon is met hang naar het verleden.
- Langdurig contract voor een 30 plusser.
- Salaris rond het salarisplafond gok ik? Geld uitgeven wat er niet is, ter herinnering dit jaar stevenen we af op een minimaal tekort van 4,5 miljoen! En dan ga ik er vanuit dat hij niet boven het salarisplafond zit. Als je hier uitzonderingen op gaat maken raakt zo`n plafond ook kant nog wal.
- Speler is lang geblesseerd geweest en al langere tijd niet op niveau gespeeld.
- Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Oranje international geweest? Het zal zegt mij werkelijk helemaal niks. Zat niet voor niets zonder club.

Ik ga pas de polonaise lopen als we geen jaarlijks tekort van miljoenen hebben op de begroting. Als de begroting hiervoor met 3/4 miljoen omlaag moet en dit degradatie betekent dan is dat maar zo. Jarenlang luchtkastelen bouwen en de problemen naar de toekomst schuiven zorgt er juist voor dat deze boomerang op de langere termijn 3x zo hard terugkomt wat je de afgelopen 1,5 jaar ziet gebeuren na het wanbeleid van UVS, Wigt, Manders.

Degradatie is de enige manier om structureel iets te veranderen. Er zijn allerlei provincieclubjes die het letterlijk met de helft van onze uitgave doen en die presteren hetzelfde of zelfs nog beter. Zit iets gewoon compleet fout in de gehele organisatie en gelederen van de club.
Dat er een grote naam wordt gehaald en er dan een hosannastemming ontstaat waarin er geen ruimte is voor een kritische geluid is een patroon.

Tegelijkertijd: wij hebben geen reserves waarmee je een afkoopsom kan betalen, ook niet een hele kleine afkoopsom. De jeugd is niet op een niveau dat ze meteen mee kunnen in de Eredivisie. We hebben wel een eigenaar die de tekorten achteraf afdekt. Dus het is logisch dat directeuren daarop terugvallen.
Woensdag 30 december 2020 om 14:50 uur Quote

China Town

Mooie inkomstenbron aangeboord met Hommerson casino. Dat is de deal.
Gelijk de tegenaanval, past niet, verslaving, bla, ba.
Alternatieve opties worden nooit gegeven.
Dus zuipen we ons verder in MFC en snuiven nog wat op weg naar tribune.
Feit blijft dat Onze Trots afhankelijk is van inkomsten.
Misschien met deze extra inkomsten, kon D. Janmaat (buitencategorie voor ons) gehaald worden. En met een beetje poeplap van het "gigantsche Woestijn netwerk" van Mo en de linker gevulde vsserszak van Jol en de rechter gevulde schilderszak van van Zweden, aangevuld door onze huidige commerciele kannonnen en direceur Chinese betrekkingen, dan komen Khayati en nieuwe spits toch donderdag aan, speelklaar tegen RKC ?
Maar ik heb nog even, dus draai me weer even om tussen de zure lappen
Woensdag 30 december 2020 om 04:11 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

kevm81, john 147 en 71 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Luuk Koopmans Boy Kemper

Laatste wedstrijd

Logo FC Groningen Logo ADO Den Haag
3-0
26 januari 2021

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Sparta Rotterdam
31 januari 2021 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 18 - 44
2 PSV 19 - 43
3 Vitesse 18 - 41
4 AZ 18 - 37
5 Feyenoord 18 - 35
6 FC Groningen 19 - 34
7 FC Twente 18 - 28
8 FC Utrecht 18 - 24
9 Heerenveen 18 - 22
10 Heracles 19 - 22
11 Sparta R'dam 18 - 21
12 PEC Zwolle 19 - 21
13 Fortuna Sit. 18 - 19
14 VVV-Venlo 18 - 19
15 RKC Waalwijk 18 - 14
16 ADO Den Haag 19 - 11
17 Willem II 18 - 10
18 FC Emmen 19 - 6