Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

gillah

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kritisch AD niet welkom in ADO-stadion
ADO Den Haag heeft het AD de toegang tot het stadion geweigerd.
Lees het nieuwsbericht
De oudste trainerstruc om de neuzen dezelfde kant op te krijgen wordt uit de kast gehaald: de media als gemeenschappelijke vijand. Die sluwe vos Pardew is ook van alle markten thuis hè. Als het bij de spelers net zo goed werkt als bij Bolskie zijn we nu officieel veilig.
Vrijdag 21 februari 2020 om 19:11 uur Quote

Advertentie

marcellino

Bolskie schreef:

Je weet dat het een vermoedelijke opstelling is hè. Je wilt maar o zo graag je gelijk hebben en je eigen voordoen alsof jij hier de enige echte kenner bent. Maar je was de enige die niet zag dat hun juist niet presteerde, althans in ieder geval zwaar onder hun kunnen.
Ach als hij gewoon zich meer verdiept had hebben meerdere aangegeven dat er versterking is gehaald voor de breedte .dat betekend dus dat ieder bij ado hoopt dat de spelers die het eerste seizoenshelft alle vertrouwen hadden gekregen het nu met concurrentie wel gaan oppakken.en als dan ook de nieuwelingen in vorm kom3n gaan we nog een leuke 10 wedstrijden tegemoet
Vrijdag 21 februari 2020 om 18:03 uur Quote

DHFC070

rd.. schreef:

Dat is mijn punt mede. Maakt geen reet uit. Maar nu ook weer zo beleidloos... Van de regen in de drup.
Nu een aantal wedstrijden onder Pardew verder vind ik jouw reactie behoorlijk begrijpelijk. Stond zelf nog wel achter de actie van Hamdi / UVS om nagenoeg alle hogere functies eruit te flikken (afkoopsommen). Dat er dan nog maar zeer weinig geld overblijft voor spelers is inherent aan deze beslissing. Als ik dan zie dat er 8 spelers gehaald zijn is dat gewoon teveel ongeacht wat ze kwalitatief toevoegen. Rood / Zwart roulette beleid gewoon een wilde gok en sprong om er nog in te blijven.

De lijn van de eerste seizoenshelft doorzetten had sowieso ook degradatie opgeleverd met dit verschil geen grote uitgave zoals nu in de winterstop maar aan de andere kant nog wel alle incapabele mensen in dienst. De toekomst gaat uitwijzen wat een wijzere beslissing is geweest maar van beleid is geen sprake.

Denk dat degradatie voor ons nog nieteens zo heel slecht zal uitpakken maar dan moeten wel alle spelers transfervrij zijn na dit seizoen. Je moet er toch niet aan denken dat volgend jaar Meijers, Immers, Goossens, Falkenburg en Kramer nog in het groen geel te bewonderen zijn?
Tevens zal het wel heel sneu zijn voor de jan modaal personeelsleden die er al jaren zitten en ook gewoon hun vaste lasten en gezinnetje hebben.
Donderdag 20 februari 2020 om 08:22 uur Quote

rd..

Jordy schreef:

Precies. Maar wat is er nu deze winter gebeurt? Juist. Geld uitgeven aan spelers zonder restwaarde.
Juist. Lekker blaffen tegen Van As en opnieuw allemaal jongens gehaald zonder enige vorm van beleid. Het is kut.
Woensdag 19 februari 2020 om 22:25 uur Quote

grijze gek

Jeffrey Van As schreef:

ADO Den Haag heeft een jeugdinternational op proef. Christian Arifovic, international van Oostenrijk Onder 18, werkt sinds maandag een oefenstage af bij ADO Den Haag Onder 19.

Vandaag om 15:15 door Sander Berends
De fysiek sterke spits is geboren in Wenen en komt uit voor LAC Inter. De 1,94 meter lange aanvaller zal zich de komende dagen moeten bewijzen en laten zien een toekomstige versterking te zijn voor de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. De van origine Servische spits werkte in april 2018 als toen zestienjarig talent een succesvolle stage af bij Feyenoord Onder 19 en mocht daaropvolgend in oktober terugkomen. Hij ging destijds niet in op dit verzoek.

Komende week zal duidelijk worden of ADO Den Haag Arifovic aan zich kan binden. Zaakwaarnemer Yalcin Zöhre geeft in een korte reactie aan dat ADO Den Haag een contente club zou kunnen zijn voor zijn pupil.
Hadden we niet ooit een jong talent uit tjechië gehaald? Nooit meer iets van gehoord :0 :S
Dinsdag 18 februari 2020 om 16:42 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

`ADO haade in zomer voor vermogen aan spelers`
ADO Den Haag heeft van de zomer acht nieuwe spelers gehaald.
Lees het nieuwsbericht
Dinsdag 18 februari 2020 om 15:53 uur Quote

Tommy

rd.. schreef:

Pertinent niet. Maar ik denk dat als je gaat `versterken` je kwaliteit moet halen. En niet meer hagel moet schieten en hopen dat er wat bij zit. Pardew heeft zich niet verdiept en dacht dat het wel even ging lukken met derderangs en overjarig spul.
Of we moeten nog positief verrast gaan worden. Mag van mij, begrijp me niet verkeerd.

We hebben onszelf kwantitatief versterkt, maar kwalitatief zijn we nauwelijks geholpen met deze aanwinsten.
Ik denk dat er geen betere spelers zijn gehaald maar ik denk dat de bank nu wel breder is. Dus de spelers op de bank zijn beter dan de reserves die we hadden en in principe moet deze selectie zich kunnen handhaven.
Maar waarom er geen normaal positiespel in deze selectie te krijgen is vraag ik me echt heel erg af. Lukte fraser niet, groenendijk niet en nu pardew ook niet.
Wat is dat??? Ik weet het echt niet
Zondag 16 februari 2020 om 16:43 uur Quote

pajam

Vakkie-G schreef:

Als jij 1 miljoen een mooi bedrag vind zegt al genoeg toch
Nou hoor je in diverse media andere bedragen voor Johnson, bedragen t/m 2,5 miljoen zelfs ;

https://www.vi.nl/nieuws/az-vindt-oplossing-voor-overbodige-johnsen

Maar zelfs 1 miljoen voor een speler die je transfervrij heb gehaald & voor ADO (én na zijn tijd bij ons) NIKS heeft laten zien is inderdaad al een mooi bedrag.
Zondag 16 februari 2020 om 13:48 uur Quote

Bolskie

pajam schreef:

En jou ondebouwing is "cherry picking" stukken info de ether in gooien en dan claimen dat het goed is wat China doet. Beetje zoals Trump politiek bedrijft.

Kijk nou eens naar de feiten en beantwoord nou gewoon eerlijk een paar vragen voor jezelf;

1. Hadden we schulden voorafgaand aan de overname?
2. Is er ooit duidelijk gemaakt welke visie er is vanuit de nieuwe eigenaar (al is het nieuwe er na bijna 6 jaar wel vanaf)?
3. Is er 1 noemenswaardige, doordachte (constructief, volgens een bepaald uitgestippelde beleid) investering gedaan sinds de overname?

En niet wijzen naar wie op welke stoel zat, want na tig rondo`s Chinese stoelendans is het nog niemand gelukt om de "tering naar de nering" te zeten met deze eigenaar.
1: nee zover ik weet niet meer. Maar leg mij dan eens uit hoe dat door de Chinezen is gekomen? Hebben zij geld uit de club gehaald?

2: volgens mij hebben zij wel aan gegeven wat hun van plan met de club waren alleen is het er nooit van gekomen wat zij voor ogen hadden. Maar hebben zij vanaf dag 1 medewerking of tegenwerking gekregen?

3: ja dat was er. Daar is toen deels de jeugdcomplex neer gezet. Ik dacht een scherm in het stadion (weet ik niet zeker) en daar zijn toen spelers van gehaald oa havenaar, schaken enz en langdurig vastgelegd van bepaalde spelers en hoge salarissen. Maar heb uvs dat gedaan of de mensen op de werkvloer bij ADO.

Nogmaals de Chinezen hebben die mensen zelf aangesteld en zijn zij verantwoordelijk voor. Maar het geld wat Is verdwenen met de noorderzon is hun eigen geld hè en denk niet dat hun zelf voor die keuze hadden gekozen lijk mij?
Zondag 16 februari 2020 om 13:19 uur Quote

Mike

Anne van Schuurman schreef:

Daarmee bevestigt hij overigens ook dat hij zelf de keuze heeft gemaakt het beschikbare geld grotendeels al op te maken aan langdurige contracten voor te oude spelers die het niet meer kunnen brengen nu het echt moet. Wat kunnen de Chinezen daaraan doen. Het wanbeleid was echt gewoon hier in Den Haag. En ik blijf hopen dat de goede mensen die er nu zitten het nog om kunnen buigen!
Altijd en overal hetzelfde verhaal. Wie is er schuldig, de werknemers of de baas die niet ingrijpt. Nee, nu hebben ze wel ingegrepen en gelukkig hebben ze nu allemaal verstandige mensen bij de club gehaald die het wel kunnen....
Over een half jaar krijgen Hamdi en Pardew de schuld.
Zondag 16 februari 2020 om 11:12 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

pwr, ronnieg, Tante Wil, Haagse Student, T3, langepino, 070DenHaag070, ADODENHAAG en 49 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15